- Poruka
- 9.445
Е па овако, овај мој град у коме сам рођена и у коме живим и кога бескрајно волим, од Београда би последњих
месеци (па и година), комотно могао да се преименује у Доџ сити.
Одмах морам да напоменем модераторима да ову тему случајно не премештају на "онај" пдф., јер тема је
стриктно политичка и тиче се како локалних органа власти, тако и "делања" појединих НВО које се лажно
представљају као заштитиници права животиња.
Након низа напада чопора паса луталица, на обичне грађане, чопор паса луталица, пре неко вече у сред центра
града, напао је и једну жену која се случајно бави политиком. Одмах морам да кажем да ми је жао жене, без
обзира што је и она део те власти, која је допустила тако катастрофално стање у двомилионском граду, да џукела
има не зна им се броја, да харају градом, дивљају и нападају људе.
Наиме ја сам само обичан грађанин, који ничим не угрожава друге и који у свом граду жели да се осећа
безбедно, а не да мотри, да ли ће ме којим случајем напасти неки доџ, за кога су разноразна друштва за заштиту
животиња, Орке и слични, гарантовали да је пас луталица, када је стерилисан и чипован безопасан и да може
поново да се вратити на улицу!?!
О несавесним власницима, који своје псе воде без поводника, без корпе (уколико су велике и опасне расе), који
не чисте измет за својим псима, који држе опасне и забрањене расе, који велике псе држе по становима (на
деветом спрату!), који псе пуштају на плаже, да се*у по песку, претрчавају по туђим пешкирима, или се отресу
од воде (и бува
) тик крај вас док сте придремали на плажи, да не причам... Наиме не постоји нико у
овом граду ко наплаћује казне, за све прекрашаје које чине несавесни власници паса, који су судећи по изгледу
града, у већини.
Докле тако?!
Или ако је већ тако нека градски челници слободно преименују Београд у Доџ сити, кад су већ
преименовали толике улице!!!!!
Две поносне власнице доџова, на плажи
месеци (па и година), комотно могао да се преименује у Доџ сити.
Одмах морам да напоменем модераторима да ову тему случајно не премештају на "онај" пдф., јер тема је
стриктно политичка и тиче се како локалних органа власти, тако и "делања" појединих НВО које се лажно
представљају као заштитиници права животиња.

Након низа напада чопора паса луталица, на обичне грађане, чопор паса луталица, пре неко вече у сред центра
града, напао је и једну жену која се случајно бави политиком. Одмах морам да кажем да ми је жао жене, без
обзира што је и она део те власти, која је допустила тако катастрофално стање у двомилионском граду, да џукела
има не зна им се броја, да харају градом, дивљају и нападају људе.
Наиме ја сам само обичан грађанин, који ничим не угрожава друге и који у свом граду жели да се осећа
безбедно, а не да мотри, да ли ће ме којим случајем напасти неки доџ, за кога су разноразна друштва за заштиту
животиња, Орке и слични, гарантовали да је пас луталица, када је стерилисан и чипован безопасан и да може
поново да се вратити на улицу!?!
О несавесним власницима, који своје псе воде без поводника, без корпе (уколико су велике и опасне расе), који
не чисте измет за својим псима, који држе опасне и забрањене расе, који велике псе држе по становима (на
деветом спрату!), који псе пуштају на плаже, да се*у по песку, претрчавају по туђим пешкирима, или се отресу
од воде (и бува
) тик крај вас док сте придремали на плажи, да не причам... Наиме не постоји нико уовом граду ко наплаћује казне, за све прекрашаје које чине несавесни власници паса, који су судећи по изгледу
града, у већини.
Докле тако?!
Или ако је већ тако нека градски челници слободно преименују Београд у Доџ сити, кад су већпреименовали толике улице!!!!!
Две поносне власнице доџова, на плажи

Poslednja izmena: