Dodju vanzemaljci i sta?

re[ ]De

Aktivan član
Poruka
1.743
Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.

Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?

Poslednja izmena:
Moje pitanje je sta bi ostali ljui radili, kako bi se ponasali u toj situaciji da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?

Ako mislis na saznanju globalnog nivoa....

Pa lepo.....svi bi hteli da odu da ih vide,da zive malo u tom njihovom gradu(dobro,ne bas svi,ali velika vecina).....velika vecina,ako ne i svi,bi bili odbijeni,naravno naljutili bi se i poceli da se ponasaju impulsivno......i onda ti fanatici zapocnu anti alien propagandu,hriscani bi izleteli na ulice sa plakatama "The End Is Near" i naravno "Pray For Your Soul" isl....neko vreme kasnije bi se i vlada slozila sa narodom,znaci rat sa vanzemaljcima..... e sad....ili ce oni da se ponasaju logicno i da nas sve potamane,ili ako su ipak tolko uzviseni,otisli bi jer su naravno shvatili da smo retardi...i onda bi ljudi stekli misljenje da smo ih uplasili

...

ybt,ja bi mogo da pisem filmove. :hahaha:

Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamosagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.

Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra. Sta bi ostali ljudi radili, kako bi se ponasali u tom slucaju da znaju za postojanje vanzemaljsih entiteta slicnih njima? Da li bi doslo do promena na globalnom nivou samim saznanjem bez bilo kakvog mesanja novih posetioca?

selim se odmah u Austriju:hahaha:

Predpostavimo sledecu situaciji, da jedan svemirski brod sa nekoliko viskokih, plavokosih humanoidnih vanzemaljaca, svetlecih ociju, sleti na sam severni pol i tamo sagrade grad i u njega prime sve one ljude za koje misle da su dovoljno sazreli za takvo nesto.

Ostali bi plakali po citav dan sto nisu medju odabranima :roll:

Javi kad stignu ti lepotani :manikir:

el bi bilo...preveliko... razocarenje da budu mali i garavi? :D

bili su-tu su i dalje... :cool:
video sam ih par puta ali pretezno u toplijim krajevima...
kod nas 2x i na vrelom kontinentu 4x...
imam samo jedan snimak snimljen budjavim telefonom pre 3 godine, :rtfm:
a ostalo nisam bio u mogucnosti da snimim :neutral:
ali zato sada imam vrhunsku kameru od koje se ne odvajam :super:
kad dodje to vreme,setite se da sam vam ovo napisao :D

bili su-tu su i dalje... :cool:
video sam ih par puta ali pretezno u toplijim krajevima...
kod nas 2x i na vrelom kontinentu 4x...
imam samo jedan snimak snimljen budjavim telefonom pre 3 godine, :rtfm:
a ostalo nisam bio u mogucnosti da snimim :neutral:
ali zato sada imam vrhunsku kameru od koje se ne odvajam :super:
kad dodje to vreme,setite se da sam vam ovo napisao :D

Hahahahahaha!!! :hahaha::hahaha::hahaha: xDDD XDDD

a snimak? :neutral::lol:

Rat , mase ludaka bi provaljivale u vojne baze naoruzavale se i krenule na posetioce
Dodju istrazivaci i ugledaju neku vrstu polja koja ne dozvoljava da bilo koja materija ili talas prodre unutra
Nista ne moze da prodre unutra pa ni nuklearna eksplozija.

Pitam se pitam kad ce moji forumasi pa i na misterijama biti malo bar malo romanticni ?...Odma skriveno ,izolovano....tandara broc...
Naravno da je skriveno jer kad bi ljudi dosli do te tehnologije svet bi otisao u k.

Vuce postuj ti ko da postavljac teme pise o nekim finim vanzamaljcima...
Pa da, o finim.... nisu reptili

Ostali bi plakali po citav dan sto nisu medju odabranima

Javi kad stignu ti lepotani
Nece oni da se pare, dzaba se nadas :)

Ako mislis na saznanju globalnog nivoa....

Pa lepo.....svi bi hteli da odu da ih vide,da zive malo u tom njihovom gradu(dobro,ne bas svi,ali velika vecina).....velika vecina,ako ne i svi,bi bili odbijeni,naravno naljutili bi se i poceli da se ponasaju impulsivno......i onda ti fanatici zapocnu anti alien propagandu,hriscani bi izleteli na ulice sa plakatama "The End Is Near" i naravno "Pray For Your Soul" isl....neko vreme kasnije bi se i vlada slozila sa narodom,znaci rat sa vanzemaljcima..... e sad....ili ce oni da se ponasaju logicno i da nas sve potamane,ili ako su ipak tolko uzviseni,otisli bi jer su naravno shvatili da smo retardi...i onda bi ljudi stekli misljenje da smo ih uplasili

...

ybt,ja bi mogo da pisem filmove.
Upravo si opisao pricu koja se jednom davno dogodila.

Back