Dodirni ljubav,kroz osecanja ispunjena romantikom

Nema razloga za strah, duboko si se u meni smestila, ljubav i neznost, u svaki deo mog tela raspodelila i nema straha da ces biti jos jedan trofej u mojoj zbirci ljubavnih promasaja...od prvog trena, sa tobom sam ozbiljnu ljubav imao, potpuno se zaljubio i trudio se da te sto neznije volim, da te nikada ne zabolim, da imas sa mnom samo osmehe, tuge i suze u mojoj auri ljubavi ne postoje... I eto, kada god sam te grlio i ljubio, sve sam tvoje emocije osetio, zavolela si me do ludila, kao i tebe ja...i ta nasa rapsodija dobrih namera i neznih trenutaka jos traje...do kada ce, ma bas me briga...na primer, trajace doveka, dovoljno je za pocetak, zar ne Duso moja?

Ма како уздигло се срце...

dobriš.gif

Volim te toliko mnogo, da si od prvog trena, bila ono malo vode, u pustinji mojih strasti, koja mi je zivot spasila, plima i oseka mojih emocija, koje su me na tvoje neznosti nasukale, onaj vetar, pod cijim sam se naletom savio i tvoje usne dodirnuo, ponovo se rodio... onaj si plamen, sto se u meni rasplamsa i pre nego te dotaknem, tisina u kojoj srce govori i bujica koja rusi sve granice mojih snova...u tvom pogledu, svaka zvezda nocnog Neba je rodjena, a u tvom osmehu, sakrila se Vecnost, koja dise mojim dahom...i bez tebe,
dani su mi samo odjek praznine, ali sa tobom i nedostajanje postaje pesma, sto pece i leci... zudim za tvojim usnama,
kao more za Mesecom,
u tvom zagrljaju nalazim
tajnu Beskraja, gde sam, kroz tvoju ljubav ponovo stvoren i nikada vise necu biti izgubljen...

Volim te toliko mnogo, da si od prvog trena, bila ono malo vode, u pustinji mojih strasti, koja mi je zivot spasila, plima i oseka mojih emocija, koje su me na tvoje neznosti nasukale, onaj vetar, pod cijim sam se naletom savio i tvoje usne dodirnuo, ponovo se rodio... onaj si plamen, sto se u meni rasplamsa i pre nego te dotaknem, tisina u kojoj srce govori i bujica koja rusi sve granice mojih snova...u tvom pogledu, svaka zvezda nocnog Neba je rodjena, a u tvom osmehu, sakrila se Vecnost, koja dise mojim dahom...i bez tebe,
dani su mi samo odjek praznine, ali sa tobom i nedostajanje postaje pesma, sto pece i leci... zudim za tvojim usnama,
kao more za Mesecom,
u tvom zagrljaju nalazim
tajnu Beskraja, gde sam, kroz tvoju ljubav ponovo stvoren i nikada vise necu biti izgubljen...
sve riječi ponavljaš
strast
dodiri
nedostajanje

💔💍

Ja volim sreću koja nije srećna,
pesmu koja miri zavađene reči,
slobodu koja ima svoje robove
i usnu koja se kupuje za poljubac.

Ja volim reč o koju se otimaju dve slike
i sliku nacrtanu na očnom kapku iznutra,
cvetove koji se prepiru sa vremenom