Dodiku se oduzima mandat, raspisuju se novi izbori? Sutra "Dan D" u BiH: "Po zakonu, on više i nije predsednik RS"

-Мора постојати консензус великих сила а тренутно га не видимо.
Kонсензус великих сила око стања у вашој земљи?

Шта сте ви?

Колонија великих сила, па вам треба њихов консензус?

Tacno , ali Dodik umesto da pokazuje legitimitet i razum dodje i kaze ja sam baja sa Maglaja i bole me jaja ko je Djoka a ko Paja, radim sta mi se hoce i moze i uta ta...

I onda sto bi i imao podrsku pravnika , legalista i razumnih , on otera a privuce podrsku kriminalaca, nasilnika , baraba i lopova....znaci bira koga hoce kao podrsku , i smatra da su mu odaniji krimosi , nasilnici , PTSP bolesnici i lopovi , sto iskreno mozda i jeste tacno , lopovi se a narocito ubice se vise drze jedan drugoga...i zena...zene prastaju i ubistvo i lopovluk ako je platis ono sto joj srce iste...

Znas na sta meni lici narod i u Srbiji sad i u RS , na decu od 16 godina, kad igraju igricu , i onda kazu , e sad ima da izginem totalno , ali cu da ti se osvetim, da ti vratim, ima da ti pokazem ko sam ja...

e to ko sam ja, to je kljucno kako ja vidim ovu novu masu , mozda nove generacije od izbeglica jer u Srbiji je najmanje domacih Srba svi se satrese po inostranstvu da skupe pare da napreve neki dom u Srbiji i na kraju shvate da je bolje da zive tamo gde su otisli da rade..

I BG isto , svega ima samo Beogradjana nema...Sretne se poneko , i to na 4 meseca, ako si znao puno ljudi..kad dodju da obave neku imovinsku papirologiju...

I odmah dobiju packu za to , npr pokazase mi kako su im duplirani racuni za struju zadnjih mesec dana...tj nije skinuto zaduzenje koje je uplaceno pa je preneseno kao dug i za novi mesec...valjda ova promena u ED pa muljaju ovi novi sto im se placa sad struja..
Znači Dodika podržavaju nerazumni, lopovi,nasilnici, kriminalci, barabe.. i onda kad se uzme procenat koliko je glasalo za njega, šta dobijemo? ..da je gro Srba u Srpskoj baš tako kako si ih okarakterisao, sve kriminalci i lopovi.. :rtfm:
A još je i malouman pa za podršku "bira" tamo neke a ne..

Narod koga izabere, taj mora da se isprsi, da se pokaže a ne da se povija kako vjtrovi duvaju kao neka p****ca.
Ne shvaćaš da imamo posla sa svjetskim prevarantima i beskrupuloznim mešetarima, dakle nije za tebe da osudjuješ nepravedno okrivljenom i presudjenom od nelegalnog, silom nametnug suda koji je tom presudom prekršio Ustav BiH i Republike Srpske, a kao takav je jedinstven na čitavoj kugli zemaljskoj.

Nije on jedini predsjednik koga su progonili.. produvaj malo kroz straniice net-a možda i shvatiš da je ovdje riječ o R, Srpskoj i njenim institucijama.. ako se nadje neki Srbin podoban (kao N. Vukanović i sl.) koji će te institucije svesti na nivo lokalne zajednice, onda će biti po njihovoj mjeri i težnji ka unitarnoj BiH, a ne neko ko se tome odupire.. zato se i ide sa "sječom knezova".

U suštini sam na jedan bolan način shvatio da odredjeni broj vas u Srbiji (o procentima još nisam načisto) baš zabole ona stvar za nas Srbe u R. Srpskoj.
Od toga kako su dočekani prognani Kajišnici pa sve do neshvatljivog i začudjujućeg "stava" o dobijanju državljanstva Srbije nas iz Srpske.. kao da smo tamo neki Indijanci, Aboridžani a ne..?

kad su mogli jednu silu kao sto je nemacka na keca da podele i posalju kazneneusa i ru ekspedicije koje ce da zavrcu usi nece moci za neku levu bosnu...

gledam juce film o eugen schielu od vesely-ja onaj stari i u jednoj samo sceni kazu austrougarska stupa u rat sa srbijom :lol:

sve ko uvek, samo eto vest. :lol:
Да само си заборавио да је за Њемачку постојао консензус великих сила и да су је подјелили по договору.
Теби се само чини да је у питању лева Босна, не заборави како је први велики рат почео.
У Босни данас имамо сферу капитала Кине, Турске, арапских играча, Русије, ЕУ, свако чува своје и није баш толико наивно како се чини на прву.
Само код Кине има креде да морамо враћати наредних 50 година а да не спомињемо остале.

Kонсензус великих сила око стања у вашој земљи?

Шта сте ви?

Колонија великих сила, па вам треба њихов консензус?
Не не може управник да ради шта хоће ако нема амин и других великих играча.
А ово је почело јер је Додик рекао управнику од*еби има неко и изнад тебе.

Не не може управник да ради шта хоће ако нема амин и других великих играча.
А ово је почело јер је Додик рекао управнику од*еби има неко и изнад тебе.

Ocigledno je da nema.

Bice da se Mesija koji izaziva zar molitve kod Porfirija, preigrao pa je pomislio da moze i sa strancima kao sto radi sa svojim podanicima.

Izaberite drugog i mirna Backa.
Tesko da ce novi biti gori od Porfirijevog Mesije. Smit vas je spasio, kada razmislis bolje.

Mislim da ga niko ne mrzi, već je sam odlučio da RS vodi u konfrontaciju sa zapadom. Kad sam video da je izabrao Putina i Lukašenka kao prijatelje, umesto da nalazi kontakte u Vašingtonu i Briselu, bilo je jasno da je sebe otpisao.

U takvim okolnostima možeš samo da "kupuješ" vlast, kao što radi Vučić, da daješ teritorije, rudne resurse, poklanjaš javna preduzeća, pristaješ na trovanje svojih građana i slično...

Dodik je previše glup za takvu trgovinu ili nema šta da ponudi, pa ide niz vodu.

Ja rekoh da se zameranje zapadu ne isplati, nego mi niko ne veruje ;)
Верујемо, верујемо.

Ocigledno je da nema.

Bice da se Mesija koji izaziva zar molitve kod Porfirija, preigrao pa je pomislio da moze i sa strancima kao sto radi sa svojim podanicima.

Izaberite drugog i mirna Backa.
Tesko da ce novi biti gori od Porfirijevog Mesije. Smit vas je spasio, kada razmislis bolje.
Неће он то прихватити никада док има подршку Кине и Русије (2 од 5 сталних чланица СБ).Скупштина РС не признаје одлуке Шмита, он није ни могао да ради ван одлука Скупштине РС јер би онда одговарао у РС, наиме он је предсједник РС а не БИХ.Одлука ће остати мртво слово на папиру.

Једини начин је да га Еуфор ухвати и буде извршилац одлуке што је тотална лудост плус нема мандат а и команданти све сами Аустријанци, Мађари још од 2009. године што је исто чудно, тачно се види да се кроз то покушава смањити турски утицај. Видјели само да се Интерпол не бави политичким олукама и не жели да се бави Додиком.Тешко ово само компликује већ компликовану ситуацију.На нивоу ЕУ немају довољно сагласности да дјелују по питању БИХ јер је став ЕУ да БИХ не може да уђе у ЕУ са управником и страним судијама.Тако да и Додик користи овај моменат и помјера црвене линије, практично указује како изгледа централизована БИХ у пракси што је за све нас сјајно.Ко није вјеровао сада види...све му се отворило.Тужилац Мујо, судија Мујо, извршилац Мујо међутим не може да пређе на територију РС јер види чуда постоји дејтонска БИХ која гарантује полицију РС.И шта ћемо сада?Гарант је моћна САД и УН.Што мало шири и разводњава причу од Шмита који ради по налогу и интересу САМО искључиво пар ЕУ држава ( чак је једна ван ЕУ).

Znači Dodika podržavaju nerazumni, lopovi,nasilnici, kriminalci, barabe.. i onda kad se uzme procenat koliko je glasalo za njega, šta dobijemo? ..da je gro Srba u Srpskoj baš tako kako si ih okarakterisao, sve kriminalci i lopovi.. :rtfm:
A još je i malouman pa za podršku "bira" tamo neke a ne..

Narod koga izabere, taj mora da se isprsi, da se pokaže a ne da se povija kako vjtrovi duvaju kao neka p****ca.
Ne shvaćaš da imamo posla sa svjetskim prevarantima i beskrupuloznim mešetarima, dakle nije za tebe da osudjuješ nepravedno okrivljenom i presudjenom od nelegalnog, silom nametnug suda koji je tom presudom prekršio Ustav BiH i Republike Srpske, a kao takav je jedinstven na čitavoj kugli zemaljskoj.

Nije on jedini predsjednik koga su progonili.. produvaj malo kroz straniice net-a možda i shvatiš da je ovdje riječ o R, Srpskoj i njenim institucijama.. ako se nadje neki Srbin podoban (kao N. Vukanović i sl.) koji će te institucije svesti na nivo lokalne zajednice, onda će biti po njihovoj mjeri i težnji ka unitarnoj BiH, a ne neko ko se tome odupire.. zato se i ide sa "sječom knezova".

U suštini sam na jedan bolan način shvatio da odredjeni broj vas u Srbiji (o procentima još nisam načisto) baš zabole ona stvar za nas Srbe u R. Srpskoj.
Od toga kako su dočekani prognani Kajišnici pa sve do neshvatljivog i začudjujućeg "stava" o dobijanju državljanstva Srbije nas iz Srpske.. kao da smo tamo neki Indijanci, Aboridžani a ne..?
Ako izvrces tudje reci u ono sto ti je agenda, u sta spadas
U lopove, maloumne ili u kriminalce?

Back