Dodiku se oduzima mandat, raspisuju se novi izbori? "Dan D" u BiH: "Po zakonu, on više i nije predsednik RS"

Sta briga nekog iz Federacije kako je u RS?
Meni se cini da oni imaju podosta da metu ispred svoga praga,a ne da se bakcu tudjim dvoristem.
Predsjednik RS se smjenjuje iskljucivo izborima i voljom srpskog naroda i ostalih koji zive u RS.
To je po zakonu i Dejtonu.
Da li se to postuje,sta mislis?
Narod je iskazao volju na prošlim izborima, samo se znao rezultat, te se volja malo ,,izmijenila,,!

Narod je iskazao volju na prošlim izborima, samo se znao rezultat, te se volja malo ,,izmijenila,,!
To moze svako da tvrdi,ali za tu tvrdnju nemas dokaza.
Elem,Dodik je legalno izabrani predsjednik RS i to pravo su mu priznali svi relevantni faktori.
Znas ono kad na vjencanju kazu...ima li ko sta protiv..ako nema,neka zauvijek cuti.
Dakle,ako nisi imala nista protiv tada kad su bili izbori i ako nisi nista ucinila,a vidjela si i znala za nesto nelegalno,sad nemas pravo da o tome pricas,jer je to sad samo kleveta i obicno naklapanje.
Dakle,cinjenica je da je on legalno izabrani predsjednik RS.

Elem,Dodik je legalno izabrani predsjednik RS i to pravo su mu priznali svi relevantni faktori.
Znas ono kad na vjencanju kazu...ima li ko sta protiv..ako nema,neka zauvijek cuti.
Dakle,ako nisi imala nista protiv tada kad su bili izbori i ako nisi nista ucinila,a vidjela si i znala za nesto nelegalno,sad nemas pravo da o tome pricas,jer je to sad samo kleveta i obicno naklapanje.
Šta će mi dokazi. Vidjela svojim očima. Kada se samo sjetim muka sutradan nakon izbora, jer je u mojoj firmi bilo izborno mjesto. Muk. I muve se ne čuju. Lopovi.
Dežurni ljudi bili oni koji su u firmi najveći šljam.

Ja nisam opozicija, mislim jesam, ali samostalna.
Narod ga i ne spominje danas. Nešto ih se malo u BL okupilo oko njega, vjerovatno 50% prisiljenih, a ostalo interesdžije.
Ne, ovo što pišeš je laž. Pogledaj ankete koje su već objavljene.

Biće ti tijesno u FBiH na 23% ali malo se zgusnite jbg.

Ja nisam u Federaciji, ja sam u RS. RS je zaseban entitet, ali u sklopu BiH. Jedini problem je nefunkcionalnost entiteta, pa da ga i moj pokojni ćaća vodi.
U Republici Srpskoj institucije su sasvim funkcionalne. Za razliku od onog drugog entiteta. A priča o nekakvoj krađi izbora je prežvakana i netačna.

Pravi režimski ljigavac. Nemam drugi nalog. Evo neka Ivan kaže.
Nego, ovi tvoji nešto izduvali! Da ne mijenjaju brzinski stranu? Ne bi me iznenadilo. To su te patriote.
Nisam član nijedne stranke, tvoja moć zapažanja je poput konjske zaprege.

Granica postoji a na njoj smo mi - Srbi.

DSYBS-872x610-1.png.webp

Ja nisam u Federaciji, ja sam u RS. RS je zaseban entitet, ali u sklopu BiH. Jedini problem je nefunkcionalnost entiteta, pa da ga i moj pokojni ćaća vodi.
U kom smislu nefunkcionalnost.Pa duplo bolje i efikasnije funkcioniše od Federacije sa kantonima.Da li je Dodik predugo na vlasti?Jeste.Da li mi je istekao rok trajanja?Jeste ali ne ovako.Možda mi nekome sa strane djelujemo kao hrpa divljaka ali nismo bez kičme i mozga.Ko zagovara centralizaciju BIH ne želi joj dobro.

U kom smislu nefunkcionalnost.Pa duplo bolje i efikasnije funkcioniše od Federacije sa kantonima.Da li je Dodik predugo na vlasti?Jeste.Da li mi je istekao rok trajanja?Jeste ali ne ovako.Možda mi nekome sa strane djelujemo kao hrpa divljaka ali nismo bez kičme i mozga.Ko zagovara centralizaciju BIH ne želi joj dobro.
Nego kako? Onako kao Poplašena? Pa dobro, može.

Tačno.

Znaš šta meni sad nije jasno:
Što su se ovi naši, msm ovi što nikakve veze nemaju sa RSrpskom , odavde iz Srbije, toliko popišmanili i euforično skiče od sreće što je Dodo možda u nevolji ?

Šta oni time dobijaju, zaista ne razumem :np:

Oni entiteisti kod vas, nisu iznenađenje, komšijina krava, itd.
Očekivano.

Back