ДОДИК СВЕДОЧИ У ХАГУ - ДИРЕКТАН ПРЕНОС НА ТВ-БН

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] ТЕХНИЧКИ "ПРОБЛЕМИ" С ДОДИКОВИМ СВЕДОЧЕЊЕМ !!!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

v285541p0.jpg
Милорад Додик (Фото: Бета)
Хаг - Главни претрес на суђењу Радовану Караџићу, на коме би данас требало да сведочи председник Српске Милорад Додик, померен је из "из техничких разлога".
У служби Трибунала за медије јутрос није било никога ко би могао да саопшти када би претрес, најављен с почетком у 9:00, могао да буде настављен а службеници обезбеђења саопштили су новинарима да је у судници три дошло до "техничког проблема чије би отклањање могло потрајати пола сата, можда два сата..." .
Караџић се захтевом за сведочење обратио Додику још у априлу прошле године, када је затражио да председник Српске издвоји "сат до два", како би се 11. јуна састао са Караџићевим правним саветником Питером Робинсоном.
Најављено је да ће главно испитивање трајати један час, док тужилаштво процењује да ће му за унакрсно испитивање бити потребна два часа.
Додик је раније рекао да се као посланик више пута срео са тадашњим председником Радованом Караџићем током рата, али да није сведок никаквих злочина нити наређења о убијањима.
"Караџић преда мном и пред људима с којима сам био то никада није чинио. Желим да о томе сведочим“, рекао је Додик, одговарајући на питање новинара о чему ће говорити пред Хашким трибуналом.
Додик је нагласио да је Караџић себе, свој комодитет и комодитет своје породице заложио за интересе српског народа и стварање Републике Српске,а да је то несумњиво више од онога што би му се могло приписати као одговорност.

љукави љатини НА ДЕЛУ........:hahaha:

Ће причамо кад заврши свједочење...
Мада, шта има да каже...
Све се зна.
Жали Боже само џаба погинулуих и рањених.

Dobar potez što je doveo Dodika je taj što ćemo tako pokazati naše jedinstvo i slogu... inače, nema on ništa novo da kaže...

Hebo muslimane , njima dižu pritisak , a Srbe su opelješili ,pogotovo Mile .

Можда и јесте опељешио, не могу тврдити ни да јесте ни да није, али могу тврдити да је боље него прије, а такође могу тврдити да су и Бошње опељешили, ко год то био. ;)

Sto samo "lopovski"? Umes ti to bolje. Nabroj sve sto mislis o Srbima pa onda samo COPY/PASTE na svakoj temi i ispunio si zadatak a bez mnogo napora.:rtfm:

Pa zato sto im je lopovluk najbitnija osobina. Da sam ja kao vi, i da se pomahnitalo lozim na tradiciju, pleme, krvni identitet, napisao bih da je Srbima lopovluk i kradja u genima. Ali nisam, pa cu reci da je to kulturoloska stvar. Kradja je najbitnija stvar u srpskoj kulturi.

Ja ne kopiram i nemam zadatak.

Pa zato sto im je lopovluk najbitnija osobina. Da sam ja kao vi, i da se pomahnitalo lozim na tradiciju, pleme, krvni identitet, napisao bih da je Srbima lopovluk i kradja u genima. Ali nisam, pa cu reci da je to kulturoloska stvar. Kradja je najbitnija stvar u srpskoj kulturi.

Ja ne kopiram i nemam zadatak.

Kako nemas zadatak kada uskaces na svaku temu sa istim postovima? Mozda nemas zadatak neke sluzbe (kao neki) ali imas "zadatak" tvoje svesti koja kaze da o Srbima ne sme da se dozvoli nista lepo ni istinito. Takav je makar moj utisak (izvini na iskrenosti).
Nisam ti osporio pravo da tako pises samo sam ti predlozio olaksanje.

Kako nemas zadatak kada uskaces na svaku temu sa istim postovima? Mozda nemas zadatak neke sluzbe (kao neki) ali imas "zadatak" tvoje svesti koja kaze da o Srbima ne sme da se dozvoli nista lepo ni istinito. Takav je makar moj utisak (izvini na iskrenosti).
Nisam ti osporio pravo da tako pises samo sam ti predlozio olaksanje.

Sustina mojih postova jeste uvek ista- ismevanje patriotskih pajsera. Ali mi postovi nisu isti, jer sam mnogo zanimljiviji i nesto inteligentniji od prosecnog patriotskog pajsera. Prosecni patriotski pajseri pisu uvek isto ovde. Pomesao si me sa njima. Oni su ti koji kopiraju postove od slova, do slova, a ne ja.

Sto se tice iskrenosti, ti znas da ja uvek volim iskrenost, ne moras da se izvinjavas :cmok: Inace, utisak ti je pogresan. Srpski patriotski pajseri na ovom forumu nemaju veze sa istinom, a svaki moj post je 100% istina ;)

Back