eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Погледајте обавезно................ 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta svedoci, koliko su mu kinte dali Ameri za vreme i neposredno posle rata ?![]()
Ће причамо кад заврши свједочење...
Мада, шта има да каже...
Све се зна.
Жали Боже само џаба погинулуих и рањених.
Погледајте обавезно................![]()
Ja nisam malouman da bi mi neko nešto sugerisao ..
Lopov na mardelju VS lopov na slobodi .2 predsjednika RS, naježio sam se kad sam vidio
Lopov na mardelju VS lopov na slobodi .![]()
Hebo muslimane , njima dižu pritisak , a Srbe su opelješili ,pogotovo Mile .
Radovan je peljesio i pre i za vreme rata, a Mile posle rata. Srbi su zesce lopovski narod, pa stalno glasaju za lopove.
Radovan je peljesio i pre i za vreme rata, a Mile posle rata. Srbi su zesce lopovski narod, pa stalno glasaju za lopove.
Sto samo "lopovski"? Umes ti to bolje. Nabroj sve sto mislis o Srbima pa onda samo COPY/PASTE na svakoj temi i ispunio si zadatak a bez mnogo napora.![]()
Pa zato sto im je lopovluk najbitnija osobina. Da sam ja kao vi, i da se pomahnitalo lozim na tradiciju, pleme, krvni identitet, napisao bih da je Srbima lopovluk i kradja u genima. Ali nisam, pa cu reci da je to kulturoloska stvar. Kradja je najbitnija stvar u srpskoj kulturi.
Ja ne kopiram i nemam zadatak.
Dobar potez što je doveo Dodika je taj što ćemo tako pokazati naše jedinstvo i slogu... inače, nema on ništa novo da kaže...
Kako nemas zadatak kada uskaces na svaku temu sa istim postovima? Mozda nemas zadatak neke sluzbe (kao neki) ali imas "zadatak" tvoje svesti koja kaze da o Srbima ne sme da se dozvoli nista lepo ni istinito. Takav je makar moj utisak (izvini na iskrenosti).
Nisam ti osporio pravo da tako pises samo sam ti predlozio olaksanje.