Додик: Спреман сам да поднесем оставку у Предсједништву, али да се не бира нови члан

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Додик: Спреман сам да поднесем оставку у Предсједништву, али да се не бира нови члан​

Спреман сам да као члан Предсједништва БиХ поднесем оставку, али тражим да се не бира нови члан Предсједништва из српског народа - рекао је српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Милорад Додик - Фото: РТРС

Милорад ДодикФото: РТРС
Истакао је да је то био његов приједлог на састанку са лидерима парламентарних странака који је одржан у понедјељак.
- Предложићу то и сутра - навео је Додик и додао да је за Српску сутра веома важан дан.
"Spreman sam da podnesem ostavku na mjesto člana Predsjesništva BiH, pod uslovom da se ne bira novi", kaže Milorad Dodik. Tvrdi, to je predložio liderima stranaka na sastanku u ponedjeljak, a predložiće i sutra na novom, uoči sjednice Narodne skupštine. @RTRSvijesti pic.twitter.com/xeE7X4x42S
— Mladen Vujinović (@bl_mladen) July 29, 2021

- Сутра ће бити одржана сједница Народне скупштине Републике Српске на којој ће се манифестовати национално јединство - поручио је Додик.
Навео је да наметнута одлука високог представника Валентина Инцка није у складу са Уставом и правом.
- Сада имамо хајку Бошњака и Муслимана који проводе хајку над Србима што подсјећа на ружан период када је кадија и тужио и судио - навео је Додик.
Рекао је да вјерује да ниједан Србин у Суду и Тужилаштву БиХ неће прихватити да учествује у страшном прогону и да ће се дистанцирати од тога.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=440108

- То ће показати сву трулеж БиХ над којом међународна заједница врши насиље - поручио је Додик.

Disolucija BIH loading....

Додик: Спреман сам да поднесем оставку у Предсједништву, али да се не бира нови члан​

Спреман сам да као члан Предсједништва БиХ поднесем оставку, али тражим да се не бира нови члан Предсједништва из српског народа - рекао је српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Милорад Додик - Фото: РТРС

Милорад ДодикФото: РТРС
Истакао је да је то био његов приједлог на састанку са лидерима парламентарних странака који је одржан у понедјељак.
- Предложићу то и сутра - навео је Додик и додао да је за Српску сутра веома важан дан.

- Сутра ће бити одржана сједница Народне скупштине Републике Српске на којој ће се манифестовати национално јединство - поручио је Додик.
Навео је да наметнута одлука високог представника Валентина Инцка није у складу са Уставом и правом.
- Сада имамо хајку Бошњака и Муслимана који проводе хајку над Србима што подсјећа на ружан период када је кадија и тужио и судио - навео је Додик.
Рекао је да вјерује да ниједан Србин у Суду и Тужилаштву БиХ неће прихватити да учествује у страшном прогону и да ће се дистанцирати од тога.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=440108

- То ће показати сву трулеж БиХ над којом међународна заједница врши насиље - поручио је Додик.

Disolucija BIH loading....

Podnesi ostavku bez onog "ali"?

Izetbegović: Dodik prijeti da će srušiti BiH, srušio je crkvu prije par dana​

VIJESTI Autor:N1 BiH29. jul. 202118:07 > 18:093 komentara
Podijeli:

bakir1-750x374.jpg
Izvor: N1
Bakir Izetbegović u intervjuu na N1 poručio je da se mnoge prijetnje Milorada Dodika nikada nisu ostvarile, te da je mnogo puta popustio sa svojom agresivnom politikom.
“Imamo mi suprotstavljene trendove. Bilo je godinu dana priče da će bih biti zaustavljena na NATO putu. Nastavio se nato put. Agresivno je izgledao Dodik, da bi naglo popustio i skinuo ploču na Palama. Napravio je obrat. Rezultat njegovog drskog napada na ambasadore u Vijeću sigurnosti je bio takav da je morao da skine ploču Radovana Karadžića na Palama”,
izjavio je Izetbegović.
“Prijeti da će srušiti državu BiH, srušio je crkvu prije par dana. Da se nije ponašao kako se ponašao, da nije vrijeđao Inzka, da nije radio šta je radio, anticivilizacijske stvari, ne bi dobio ni ove zakone“, ocijenio je Bakir Izetbegović.
Rekao je lider SDA da će opstati će država BiH.
“Mi se bavimo ponašanjem Dodika. On je problem, on će morati na kraju krajeva da ode, na ovaj ili onaj način. Ne mogu ja odgovarati šta radi druga ili treća strana. Moje je da amortizujem, da procesi idu naprijed”, rekao je.

Izetbegović: Svi smo u istom čamcu

“Mi se nosimo sa snagama, sa reliktima. BiH su zvali bivšom, narodi okrenuti protiv zemlje u kojoj su rođeni. Nije se lako riješiti agresivne politike, ne mogu ja to riješiti čarobnim štapićem”, rekao je Izetbegović.
Komentarisao je Izetbegović i posljednju izjavu Milorada Dodika, u kojoj je ekao da će se povući sa pozicije člana Predsjedništva BiH, pod uslovom da se ne bira novi član. Govorilo se o tome i ranije – u kontekstu da bi to značilo obezvrjeđivanje uloge Predsjedništva BiH.

VEZANA VIJEST​

Bakir Izetbegović za N1: Ne možemo narod i entitet nazivati genocidnim

VIJESTI
17:424
“Nisam čuo za tu izjavu. Ova zemlja ima svoj ustav, zakon, izborni zakon. Svi ga se moramo držati. Svi ćemo naučiti da poštujemo ustav i zakone. Ljudi će otići, ja ću otići, Dodik će otići, Ustav i zakoni će ostati, država će ostati. Može da Dodik izgovori šta god hoće. Svi smo u istom čamcu. Ako ga zaustave, svi ćemo stajati. Ako ga počnu gušiti, svi ćemo se gušiti, neće se niko izvući, a prvi će stradati oni koji prave problem”, rekao je Bakir Izetbegović.
Prema njegovom mišljenju, Dodik sam vlada u RS.
“Mi u FBiH imaom kompleksnu situaciju. Imamo slobodne medije, u RS počinju sa ‘dobro veče predsjedniče’. Ovdje je sloboda svega”, naveo je lider SDA.

https://ba.n1info.com/vijesti/izetb...e-srusiti-bih-srusio-je-crkvu-prije-par-dana/

Рече Бакир чија породица влада Федерацијом већ 30 година.Није ли то мало лицемјерно? :D:lol:

Pa to bas i nije tacno. Bakir aga ex Zivkovic musselim beogradskog pasaluka nije ni blizu gospodar kao nas Dodara.

Odbij teritorij gde vladaju hrvati, gore komunisti po Tuzli, odmetnici u Krajini, razni SDA politicki abortusi (tipa zenicka inicijativa) koji su najgori SDA protivnici pa nadalje i videces da ex Zivkovic i nema neku vlast. Ne pratis previse politicku situaciju u drugoj drzavi

Pa to bas i nije tacno. Bakir aga ex Zivkovic musselim beogradskog pasaluka nije ni blizu gospodar kao nas Dodara.

Odbij teritorij gde vladaju hrvati, gore komunisti po Tuzli, odmetnici u Krajini, razni SDA politicki abortusi (tipa zenicka inicijativa) koji su najgori SDA protivnici pa nadalje i videces da ex Zivkovic i nema neku vlast. Ne pratis previse politicku situaciju u drugoj drzavi
Ма де ба Јанко не кењај мени Изетбеговићи су ратна породица, владају 30 година у Федерацији кроз СДА странку, Додик им не може присмрдити.

Ма де ба Јанко не кењај мени Изетбеговићи су ратна породица, владају 30 година у Федерацији кроз СДА странку, Додик им не може присмрдити.

Nisi upucen i lupas.

SDA je opozicija u Sarejevskom kantonu, gorazdanskom kantonu, bihackom kantonu, tuzlanskom kantonu, livanjskom kantonu, kantonu listica. To je 6 od 10

U mostarskom deli vlast s HDZ. Isto u tranvnickom. Cak sta vise SDA je morala uvuci mini satelite. U Orajsu je ovako https://www.zupanijaposavska.ba/clanovi-vlade-zupanije-posavske/#

Cak i u Zenici ne vlada SDA

na federalanom nivou mora dobiti aminovanje od HDZ, radoncica i koga sve ne

Bulaznis i lupas

Na drugoj strani Baja ima apsolutnu dominaciju :super:

1627629648066.png

Baja i SNSD dominiraju imaju totalno nadmoc. Baja gospodar zivota i smrti i bolje da je tako. U kuci moze biti samo jedan domacin :heart::super:

Не разумијеш ти ништа друга ствар што је Федерација комплексна творевина ,ко вам је крив што сте је правили тако.
Али што се тиче бошњака муслимана или како већ СДА је главна странка већ 30 година.Не рачунам наравно ове црвене Комшића и екипу мада су они гори 10 пута од Изетових јер су прикривени шовинисти овај бар отворено каже Срби као народ су по мало геноцидни. :lol:

Не разумијеш ти ништа друга ствар што је Федерација комплексна творевина ,ко вам је крив што сте је правили тако.
Али што се тиче бошњака муслимана или како већ СДА је главна странка већ 30 година.Не рачунам наравно ове црвене Комшића и екипу мада су они гори 10 пута од Изетових јер су прикривени шовинисти овај бар отворено каже Срби као народ су по мало геноцидни. :lol:

Idi igraj klikera. Neozbiljan si :ok:

Idi igraj klikera. Neozbiljan si :ok:
Де учи ме из далеке Оландије о Бих.Не можеш мене фолирати ја сам у овом кавезу и лудници живот провео, знам вас капираш ли то?

Де учи ме из далеке Оландије о Бих.Не можеш мене фолирати ја сам у овом кавезу и лудници живот провео, знам вас капираш ли то?

Ti i ja smo nebitni. Gledaju se figure, brojevi, statistika fakti. Ali posto ti nisi vidio mnogo skole onda to ne kontas vec se vodis onom 'ta ce on vid' mu glave. Znam ja baaaaaaaaa

Ti i ja smo nebitni. Gledaju se figure, brojevi, statistika fakti. Ali posto ti nisi vidio mnogo skole onda to ne kontas vec se vodis onom 'ta ce on vid' mu glave. Znam ja baaaaaaaaa
:roll: Јанкец масираш ме од јутрос...

Нека ја ћу бити снајпериста...:lol:

Ne delujes smireno. Ti ces biti bacen u rov i da ides jurisas sa uraaaaaaa
Plus niko nema pardona za snajperiste. Nasuprot pilotu, snajperista nikad ne prezivi ako ga uhvati druga strana.

No bitno je da si svestan da ce rat i da si spreman poloziti svoj mali zivot

Back