Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 37.589
Dodik se raspravljao sa građanima! Čekamo most 50 godina! Žalite se Titi!
Predsjednik SNSD Milorad Dodik, direktor preduzeća “Putevi Republike Srpske” Davor Kostrešević i predsjednik GrO SNSD Vlado Đajić posjetili su banjalučko naselje Česma i lokaciju budućeg mosta koji bi ovaj dio grada trebalo kvalitetnije da poveže s centrom.Dodik je izjavio da je Republika Srpska obezbijedila pet miliona KM za izgradnju mosta preko Vrbasa i da treba što prije započeti realizaciju projekta zbog promjena cijene građevinskog materijala.
– Želimo da obavijestimo javnost da smo mi spremni da raspišemo tender, ali ne možemo ga raspisati ako se ne riješe imovinsko – pravni odnosi.(…)Moj apel Gradskoj upravi je da to što prije riješi i da uvaži interese ljudi. Ne možemo od ljudi koji su tu praviti sirotinju, rekao je Dodik i dodao da je on lično spreman da pronađe novac da se riješe imovinsko – pravni problemi.
Na ove Dodikove riječi reagovao jedan od prisutnih mještana i podsjetio ga na ranija obećanja SNSD-a o izgradnji mosta u Česmi.
– Ja ovdje živim i zapamtio sam zadnju posjetu. Ovaj most obećavate 50 godina, a ja sam ovdje već 20 godina, dobacio je mještanin.
Nakon Dodika je govorio direktor “Puteva RS” Davor Kostrešević, a onda je Dodik, izigravajući ceremonijal – majstora ponudio novinarima da im se “obrati i neko ispred mjesne zajednice”.
Isti mještanin je ponovo reagovao i dobacio da “ne treba niko iz mjesne zajednice”.
– Ima već 50 godina da mi ovo čekamo!- rekao je.
Na ove riječi Dodik mu je u svom prepoznatljivom stilu odbrusio:
– Žali se onda Titi, **** te!
https://novidani.com/video-dodik-se...w_5rgJ317QtO6DwWa66hMScBtmesgMsr1t1mZYNjlEg8I
Most obećavate 50 godina! DODIK: Žalite se Titi!
Pa ovo balkansko ludilo stvarno nema kraja! Sad se i ovaj mafiozo usudio izustiti Titovo ime (uzalud). Padaj silo&nepravdo!
kako je to samo brezobrazno i puno sebe, a za helikopter da se leti to moze!!!