Dodik primio Srbe sa KiM i podržao referendum!

Што их није подржавао док је ДС био на власти и што тад није предлагао референдум?

НЕ, тад је причао како је реално да Космет буде независтан.
Мисли ваљда да сви Срби трипују да кад прича противно Српском итересу умишљају да је у позадини неки тајни план.
А кад наводно лобира за Српску ствар, онда је то то 100%.
Фукара. :bljak:

п.с. принципијано сам сагласна с тим што је урадио само то ради јер је још од пре избора у завади са напредњацима, а не зато што стварно мисли то што ради

Predsedavajući Predsedništva BiH Nebojša Radmanović izjavio je da će Republika Srpska podržati odluku rukovodstva Srbije o predloženom sporazumu sa Kosovom
"Mi ćemo podržati odluku rukovodstva Srbije iako se, svesni smo, s tim neće slagati deo naroda i jedan broj političara u Republici Srpskoj, rekao je Radmanović u intervjuu novosadskom Dnevniku.

On je napomenuo da bi bilo negativno da neko ko je ipak van Srbije, a mi to objektivno jesmo, ma koliko bili emotivno vezani, sada lamentira nad sporazumom Beograda i Prištine.

Otisli da im Dodik odredi parcele :mrgreen:

Што их није подржавао док је ДС био на власти и што тад није предлагао референдум?

Мисли ваљда да сви Срби трипују да кад прича противно Српском итересу умишљају да је у позадини неки тајни план.

п.с. принципијано сам сагласна с тим што је урадио само то ради јер је још од пре избора у завади са напредњацима, а не зато што стварно мисли то што ради

a srpski interes je da se preda kosovo?

сада ће силиконцу усне да му отекну још више а можда и поплаве

Ма јок ------ они ће само да слегну раменима ЈЕР СУ СЕ СА ШИПТАРИМА ДОГОВОРИЛИ ДА ОНИ НЕ ДОЗВОЛЕ РЕФЕРЕНДУМ НА КОСМЕТУ..... већ су се Шиптари огласили тим поводом........

ево, погледај: http://forum.krstarica.com/showthread.php/619171-REFERENDUM?p=25147307&viewfull=1#post25147307

Poslednja izmena:
референдум треба да одрже само срби са косова јер се управо њих тај референдум тиче

не да на њему гласају жуте еу пеечкице и муџоси, мештани и маџари

срби са косова треба да одлучују о својој судбини и то им је једини начин, од пашалука ће добити само притиске од оних што шурују са натоом швабама и оним прекоатлантским затвореницима

уколико север косова не примени модел републике српске београд ће их упропастити више од немачке и шиптара

Srbi sa Kosmeta uz podrsku SPC I Dodika ce poslati picolikog,stiroporca i dacija na smetliste istorije.

Како не, ево одмах ће.
Посебно се Додик све лупа ногицама у гузу да им припомогне.
Само ће преко њихових леђа да се подкусуравају, нажалост.

Pa nije tačno...Dodo, ne branim ga, predlagao je kao najbolje rešenje PODELU... zar si zaboravila ??

- - - - - - - - - -

Srbi sa Kosmeta uz podrsku SPC I Dodika ce poslati picolikog,stiroporca i dacija na smetliste istorije.
ma lako meni za njih... a gde ćemo mi biti poslati ??? šta će biti s nama ?

Pa nije tačno...Dodo, ne branim ga, predlagao je kao najbolje rešenje PODELU... zar si zaboravila ??
Није шија него врат.
Што није у време владавине ДС-а тражио референдум?
Такође, предлагао је том народу да се пресели у РС још пре две године као не знајући да би тај потез довео до испражњивања територије Космета од стране Срба. Врло великодушна понуда, нема шта, а кад се загребе испод површине, само је хтео ДС-у да олакша посао предаје Космета.

Пратим помно политикантски ангажман дотичног.

Pa mozda zato jer DS nije potpisao izdaju Kosmeta za razliku od SNSa? Tvoj je problem sto glasas za ljude a ne njihovu politiku.

Back