Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Predsedavajući Predsedništva BiH Nebojša Radmanović izjavio je da će Republika Srpska podržati odluku rukovodstva Srbije o predloženom sporazumu sa Kosovom
"Mi ćemo podržati odluku rukovodstva Srbije iako se, svesni smo, s tim neće slagati deo naroda i jedan broj političara u Republici Srpskoj, rekao je Radmanović u intervjuu novosadskom Dnevniku.
On je napomenuo da bi bilo negativno da neko ko je ipak van Srbije, a mi to objektivno jesmo, ma koliko bili emotivno vezani, sada lamentira nad sporazumom Beograda i Prištine.
Што их није подржавао док је ДС био на власти и што тад није предлагао референдум?
НЕ, тад је причао како је реално да Космет буде независтан.
Мисли ваљда да сви Срби трипују да кад прича противно Српском итересу умишљају да је у позадини неки тајни план.
А кад наводно лобира за Српску ствар, онда је то то 100%.
Фукара.
п.с. принципијано сам сагласна с тим што је урадио само то ради јер је још од пре избора у завади са напредњацима, а не зато што стварно мисли то што ради
a srpski interes je da se preda kosovo?
сада ће силиконцу усне да му отекну још више а можда и поплаве
Sad će valjda konačno ovom Bosancu biti zabranjen ulazak u Republiku Srbiju?
Је л' - ПА ТИ ПРВИ НИСИ ИЗ СРБИЈЕ - МОГУ ДА ПОТПИШЕМ.......![]()
Srbi sa Kosmeta uz podrsku SPC I Dodika ce poslati picolikog,stiroporca i dacija na smetliste istorije.
Pa nije tačno...Dodo, ne branim ga, predlagao je kao najbolje rešenje PODELU... zar si zaboravila ??Што их није подржавао док је ДС био на власти и што тад није предлагао референдум?
Мисли ваљда да сви Срби трипују да кад прича противно Српском итересу умишљају да је у позадини неки тајни план.
Фукара.
п.с. принципијано сам сагласна с тим што је урадио само то ради јер је још од пре избора у завади са напредњацима, а не зато што стварно мисли то што ради
ma lako meni za njih... a gde ćemo mi biti poslati ??? šta će biti s nama ?Srbi sa Kosmeta uz podrsku SPC I Dodika ce poslati picolikog,stiroporca i dacija na smetliste istorije.
Iz tvojih usta u Božje uši, iz Vojvodine sam.![]()
Није шија него врат.Pa nije tačno...Dodo, ne branim ga, predlagao je kao najbolje rešenje PODELU... zar si zaboravila ??
Што их није подржавао док је ДС био на власти и што тад није предлагао референдум?
Фукара.
Твој проблем је што умишљаш да знаш за кога ја гласам.Pa mozda zato jer DS nije potpisao izdaju Kosmeta za razliku od SNSa? Tvoj je problem sto glasas za ljude a ne njihovu politiku.