Ex Ka
Zainteresovan član
- Poruka
- 225
Jeste. Bas dobro.Idi! Pa ovde i botovi rade za minimalac.
Vi ste onda u ekonomskom prosperitetu.
Dobro je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste. Bas dobro.Idi! Pa ovde i botovi rade za minimalac.
Vi ste onda u ekonomskom prosperitetu.
Dobro je.
To su strašne stvari rođaci.Jbg kad nisam rođen u Danskoj.
Nego u ovoj...![]()
Sećam se Tadića sa setom iskreno. Bio je to najbolji Predsednik kojeg je Balkan video od kad je demokratije.To su strašne stvari rođaci.
Taman nas Mirko Cvetković stavi na belu šengen listu, kad 2020. Srpska Radikalna Stranka zatvori granice.
Da, jedno vreme je delovalo kao da su devedesete samo anomalija.Sećam se Tadića sa setom iskreno. Bio je to najbolji Predsednik kojeg je Balkan video od kad je demokratije.
![]()
Posle se sve usralo i postali smo abortus Evrope.
![]()
HrvatskojTraje već 25 godina u Republici Srpskoj.
Hoće.Završiće se ili osamostaljenjem Republike Srpske ili njenom pripajanju nekoj od okolnih zemalja.
Minimalac ionako treba ukinuti. Ako neko želi raditi za 0 (nula), neka radi.Niko ne radi za minimalac. Ne postoji ni firma ni radno mesto na kom se prima minimalac. E sad sto privatnici minimalac uplacuju na racun a ostatak na ruke druga je stvar.
Вријеме опозиције у РС од 1996 до 2006 је било најгоре. Компромитовани и уцијењени. Опозиционари би продали Републику Српску за сићу.Znaci nikad ili barem ne za naseg zivota. Predstoji vekovna borba.
Iskreno ja bih volela da je naredne cetiri godine vlast preuzela opozicija. Da vidim kako bi se snasli sa svim ovim problemima i da li bi opet sami zvali Dodika da ih cupa iz govana kao kad im je Esdaun uzeo sve i stigao do policije.
Dodik je obični kriminalac koji se bori za svoj džep, obruč oko njega sve više se steže."Kada sam bio u Srebrenici i zaustavio se kod jedne kuće, ispred koje se vidi da to nije raskoš i da je možda čak i ispod nekog prosjeka života koji mi živimo, ljudi su mi kratko rekli 'dobro je, predsjedniče, samo ne daj Republiku Srpsku'. To je odnos koji teško može da razumije onaj koji dolazi sa strane. Da nisu takvi kakvi su, Srbi nikada ne bi toliko puta uspjeli i izgurali pred najmoćnijim imperijama", rekao je Dodik.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-BiH-ne-bi-pomoglo-ni-gradjansko-uredjenje/669007
Pa jeste.Kad je bio Tadić mogli smo ovaj mogli smo khm šta sam hteo da kažem pa ovaj bilo je mnogo boljeSećam se Tadića sa setom iskreno. Bio je to najbolji Predsednik kojeg je Balkan video od kad je demokratije.
![]()
Posle se sve usralo i postali smo abortus Evrope.
![]()
Hehe, lažeš i to naveliko. Pogledaj red za narodnu kuhinju u Banjoj Luci.Lepo. Svaka kuca automobil, svako dete vozacki, svi se skoluju, u sred radnog dana pune kafane, kladionice. A oni koji su zaista siromašni su ili ljudi sa porocima alkoholicari, narkomani ili oni koje su zene naterala da pobegnu iz sela pod vedro nebo a ne znaju nista raditi osim poljoprivrede. Nikad niko u mom gradu nije prosio niti zavirio u kontejner za razliku od npr Sarajeva gde ne mozes preci 30m a da te ne salete prosjaci ili ne rastuze oni sto hranu traze u kontejnerima.
Čovek ima svoj biznis.Bezplatna hrana ne privlači samo one koji odistinski nemaju.Neko je pre par dana,stavio na forum,fotku Dodikove vile na dedinju.Ono je strava.Ni Tito cini mi se ,takvu viletinu sa visokom ogradom,nije imao.
I on (Dodik) se ne srami,sto je on pre bogat,a njegov gladni narod,ceka kilometarske redove,pred kuhinjom za gladne.....Sramota.......
Вријеме опозиције у РС од 1996 до 2006 је било најгоре. Компромитовани и уцијењени. Опозиционари би продали Републику Српску за сићу.
Ја мислим да ће ова држава нажалост трајати још неких 50так година. Једноставно Европа не дозвољава подјелу Босне да не би настала нека мини муслиманска државица. Срби и Хрвати у Босни служе да би контролисали Муслимане,што нам извлачи снагу и једним и другим. Хришћани у Босни су развој економије,здравства а муслимани не.Они нон стоп верглају ратну причу и теме промјене устава,прегласавање.
https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2021/07/dodiku-nije-dozvoljeno-da-kupi-tri.html?m=1"Kada sam bio u Srebrenici i zaustavio se kod jedne kuće, ispred koje se vidi da to nije raskoš i da je možda čak i ispod nekog prosjeka života koji mi živimo, ljudi su mi kratko rekli 'dobro je, predsjedniče, samo ne daj Republiku Srpsku'. To je odnos koji teško može da razumije onaj koji dolazi sa strane. Da nisu takvi kakvi su, Srbi nikada ne bi toliko puta uspjeli i izgurali pred najmoćnijim imperijama", rekao je Dodik.
https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-BiH-ne-bi-pomoglo-ni-gradjansko-uredjenje/669007