Додик: Предстоји тежак период, али они који нападају Српску неће успјети

To su strašne stvari rođaci.

Taman nas Mirko Cvetković stavi na belu šengen listu, kad 2020. Srpska Radikalna Stranka zatvori granice.
Sećam se Tadića sa setom iskreno. Bio je to najbolji Predsednik kojeg je Balkan video od kad je demokratije.

Bgyk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWm1NN01EQV8vMmVlN2FkOTgxMzc3ZTA4ZTdiMWEwMTdlZTMyOGIzOGUuanBnkZMCzQJCAIEAAQ

Posle se sve usralo i postali smo abortus Evrope.

😔

Znaci nikad ili barem ne za naseg zivota. Predstoji vekovna borba.
Iskreno ja bih volela da je naredne cetiri godine vlast preuzela opozicija. Da vidim kako bi se snasli sa svim ovim problemima i da li bi opet sami zvali Dodika da ih cupa iz govana kao kad im je Esdaun uzeo sve i stigao do policije.
Вријеме опозиције у РС од 1996 до 2006 је било најгоре. Компромитовани и уцијењени. Опозиционари би продали Републику Српску за сићу.
Ја мислим да ће ова држава нажалост трајати још неких 50так година. Једноставно Европа не дозвољава подјелу Босне да не би настала нека мини муслиманска државица. Срби и Хрвати у Босни служе да би контролисали Муслимане,што нам извлачи снагу и једним и другим. Хришћани у Босни су развој економије,здравства а муслимани не.Они нон стоп верглају ратну причу и теме промјене устава,прегласавање.

"Kada sam bio u Srebrenici i zaustavio se kod jedne kuće, ispred koje se vidi da to nije raskoš i da je možda čak i ispod nekog prosjeka života koji mi živimo, ljudi su mi kratko rekli 'dobro je, predsjedniče, samo ne daj Republiku Srpsku'. To je odnos koji teško može da razumije onaj koji dolazi sa strane. Da nisu takvi kakvi su, Srbi nikada ne bi toliko puta uspjeli i izgurali pred najmoćnijim imperijama", rekao je Dodik.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-BiH-ne-bi-pomoglo-ni-gradjansko-uredjenje/669007

"Kada sam bio u Srebrenici i zaustavio se kod jedne kuće, ispred koje se vidi da to nije raskoš i da je možda čak i ispod nekog prosjeka života koji mi živimo, ljudi su mi kratko rekli 'dobro je, predsjedniče, samo ne daj Republiku Srpsku'. To je odnos koji teško može da razumije onaj koji dolazi sa strane. Da nisu takvi kakvi su, Srbi nikada ne bi toliko puta uspjeli i izgurali pred najmoćnijim imperijama", rekao je Dodik.

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-BiH-ne-bi-pomoglo-ni-gradjansko-uredjenje/669007
Dodik je obični kriminalac koji se bori za svoj džep, obruč oko njega sve više se steže.

Sećam se Tadića sa setom iskreno. Bio je to najbolji Predsednik kojeg je Balkan video od kad je demokratije.

Bgyk9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWm1NN01EQV8vMmVlN2FkOTgxMzc3ZTA4ZTdiMWEwMTdlZTMyOGIzOGUuanBnkZMCzQJCAIEAAQ

Posle se sve usralo i postali smo abortus Evrope.

😔
Pa jeste.Kad je bio Tadić mogli smo ovaj mogli smo khm šta sam hteo da kažem pa ovaj bilo je mnogo bolje

Tadic je lepo vaspitan,obrazovan evropski i....nista vise od toga. On nije sposoban da vodi ni jednu firmu,a ne drzavu.Nije uspeo da resi pitanje Kosova, on je je prvi izmislio "nase crvene linije" kojima je zacemntirao resenje Kosova.Nije hteo da razgovara sa EU sa SAD,pa je otisao sa vlasti,
ostavivsi Kosovo,da to pitanje rese,oni koji nemaju Evropu u "svom srcu". Velika greska mu je i to,sto je za ministra spoljnih poslova,namestio
nadobudnog beskorisnog intelektualca G.Jeremica.Mislim da taj "dvojac bez kormilara",nije bio sposoban,da nas oslobodi kamena oko vrata,kojim
nas Kosovo neprestano vuce u ekonomski kolap,kompletnu drzavu srbiju.

Lepo. Svaka kuca automobil, svako dete vozacki, svi se skoluju, u sred radnog dana pune kafane, kladionice. A oni koji su zaista siromašni su ili ljudi sa porocima alkoholicari, narkomani ili oni koje su zene naterala da pobegnu iz sela pod vedro nebo a ne znaju nista raditi osim poljoprivrede. Nikad niko u mom gradu nije prosio niti zavirio u kontejner za razliku od npr Sarajeva gde ne mozes preci 30m a da te ne salete prosjaci ili ne rastuze oni sto hranu traze u kontejnerima.
Hehe, lažeš i to naveliko. Pogledaj red za narodnu kuhinju u Banjoj Luci.

https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2021/07/pranje-novca-na-struju-u-toku.html?m=1
FB_IMG_1615727689404.jpg

Neko je pre par dana,stavio na forum,fotku Dodikove vile na dedinju.Ono je strava.Ni Tito cini mi se ,takvu viletinu sa visokom ogradom,nije imao.
I on (Dodik) se ne srami,sto je on pre bogat,a njegov gladni narod,ceka kilometarske redove,pred kuhinjom za gladne.....Sramota.......
Čovek ima svoj biznis.Bezplatna hrana ne privlači samo one koji odistinski nemaju.

Grubane kuco stara.Nemam ja nista protiv,da Dodik kupi ako ima novaca (svog licnog) i ceo Beograd na vodi.Ali imam protiv,sto nas (Srbiju) muze kao
sansku kozu (izdrzavamo iz naseg budzeta,malte ne ,celu njegovu Guberniju u Bosni. Unatoc tome,on je prebogat,samo hukce,samo sto ne pukne
od prevelikog zdranja.I takodje,smeta mi njegovo drsko neotrsano ponasanje i izjave.Njega I onog celavca Palmu.kada vidim .......bolje da ih nikada
ne vidim !

Вријеме опозиције у РС од 1996 до 2006 је било најгоре. Компромитовани и уцијењени. Опозиционари би продали Републику Српску за сићу.
Ја мислим да ће ова држава нажалост трајати још неких 50так година. Једноставно Европа не дозвољава подјелу Босне да не би настала нека мини муслиманска државица. Срби и Хрвати у Босни служе да би контролисали Муслимане,што нам извлачи снагу и једним и другим. Хришћани у Босни су развој економије,здравства а муслимани не.Они нон стоп верглају ратну причу и теме промјене устава,прегласавање.

Додик: Српска стабилна, у ФБиХ конфузна ситуација (ВИДЕО)​

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да је Република Српска стабилна, креће се добрим путем и нема неких посебних политичких, економских и социјалних изазова који би могли да угрозе њену институционалну стабилност и укупну стабилност Републике.

Милорад Додик - Фото: РТРС

Милорад ДодикФото: РТРС
- С друге стране, у ФБиХ видимо једну конфузну ситуацију, али то је њихова ствар и из пристојности не коментаришемо уколико то не задире у наше интересе - рекао је Додик након састанка са министром спољних послова и трговине Мађарске Петером Сијартом.
Додик је истакао да је интерес да БиХ функционише у складу са Уставом, а не са илузијама и наметнутим концептима који троше вријеме и енергију а не могу да се остваре.

Додик је рекао да је данашњи састанак био изузетан, као и посјета министра Сијарта, који је Републици Српској и ФБиХ уручио донацију од по 100.000 вакцина против вируса корона, те да је та равномјерна расподјела одлука Владе Мађарске.
Додик је најавио да ће ускоро посјетити Мађарску и разговарати са премијером Виктором Орбаном о наставку политичко-привредне сарадње и јачању билатералних односа.
Подсјећамо, у Источном Сарајеву одржан је састанак предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, српског члана и предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика и

https://slobodanvaskovic.blogspot.com/2021/07/dodiku-nije-dozvoljeno-da-kupi-tri.html?m=1

Back