Dodik potvrdio: SNSD će izaći na prevremene predsedničke izbore

Postavila sam ti još jedno pitanje, možda taj post bude odgovor. Misliš da svi ovde digli noge uvis pa uživaju? Ljudi crnče za bedu od plate, deci za osnovno nemaju, a ti pričaš o nekom neradu? Svud po zapadu kapitalizam al ne vidim da kukate i da se vraćata u "naš nerad"
Ima ih na zapadu kolko hoćeš kukaju,neće da rade i na socijali su.
Kad dođem na godišnji vidim fino sređene gospođe s frizurama,noktima i markiranom garderobom i telefonima.Ispijaju po 20 kava na dan i imaju vremena da se bave komšijskim problemima.Ne bi se reklo da ima krize.

Ima ih na zapadu kolko hoćeš kukaju,neće da rade i na socijali su.
Kad dođem na godišnji vidim fino sređene gospođe s frizurama,noktima i markiranom garderobom i telefonima.Ispijaju po 20 kava na dan i imaju vremena da se bave komšijskim problemima.Ne bi se reklo da ima krize.
Ja ne vidim al ne živimo u istom kraju.

Zašto se neće promeniti? Da nije možda zato jer u takvim državama ipak postoji zakon koji se primenjuje bez obzira na status i pripadnost osobe? Da nije zbog toga što se tamo poštuje stručnost i obrazovanost?
Nije to samo do zakona i poštovanja stručnosti,nego i do mentaliteta i radnih navika koje u bivšoj Jugoslaviji ne postoje + 300 drugih stvari.

Nije to samo do zakona i poštovanja stručnosti,nego i do mentaliteta i radnih navika koje u bivšoj Jugoslaviji ne postoje + 300 drugih stvari.
Pogrešna opravdanja. Čak i taj Tito omraženi je uspeo da kod svih stvori poštovanje zakona kakvih god. Naravno da su najelitnoji bili izuzeti ali u ovoj Srbiji elitu čine polupismeni, masovno učlanjeni u stranku baš iz razloga gaženja zakona.

Pogrešna opravdanja. Čak i taj Tito omraženi je uspeo da kod svih stvori poštovanje zakona kakvih god. Naravno da su najelitnoji bili izuzeti ali u ovoj Srbiji elitu čine polupismeni, masovno učlanjeni u stranku baš iz razloga gaženja zakona.
Nikakva opravdanja.Ti polupismeni su uvijek i u svakom sistemu bili u vlasti.
I prije ti je partija sve živo određivala i danas,a i sutra će.Tu se nikad ništa bitnije neće promjenit.

1759242547972.jpeg

Ne znam koje si god.al grešiš po tom pitanju. Padali su i direktori s vlasti u to vreme. Čik sad smeni nekog sns direktora ma čistačicu u EPS-u ne možeš da smeniš ako je sns
:mrgreen:
Zakoni su postojali za tebe,mene i ostale obične ljude.Za elitu nisu važili previše.
Kako su direktori tad u to vrijeme padali je najbolje prikazano u filmu tesna koža.

Back