- Poruka
- 18.989
Otvoriš "Lazu" i pokažeš nasumičnoga ni jednog boljeg (sa planom) ne mozes imenovati
cuj jednog, trebalo bi barem desetine njudi da imenujes koji zasluzuju da nas vode i da budu sve sto vucic nije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvoriš "Lazu" i pokažeš nasumičnoga ni jednog boljeg (sa planom) ne mozes imenovati
cuj jednog, trebalo bi barem desetine njudi da imenujes koji zasluzuju da nas vode i da budu sve sto vucic nije
TEBE RECIMOOtvoriš "Lazu" i pokažeš nasumičnog
Ja ti nisam dobar kandidat za predsednika pošto želim Sve Najgore prdoslavijiTEBE RECIMO
ali si tipican predstavnik ustanove koju pominjesJa ti nisam dobar kandidat za predsednika pošto želim Sve Najgore prdoslaviji
psihopatski plan koji vodi u unistenje Srbije i nestanak srbakoji plan za Srbiju ima psihopata?
pa je l bolje da nemaš plan i da vodiš Srbiju ili da imaš plan za uništenje Srbije.. daj jbt pa bilo kog panja iz opozicije da staviš bolji bi bio od ludaka!!! a imaš u opoziciji i pametnih ljudi..psihopatski plan koji vodi u unistenje Srbije i nestanak srba
ali nije to pitanje. pitanje je KO NUDI BOLJE OD TOGA? imenom i prezimenom ako moze
ime, prezime itd ?pa je l bolje da nemaš plan i da vodiš Srbiju ili da imaš plan za uništenje Srbije.. daj jbt pa bilo kog panja iz opozicije da staviš bolji bi bio od ludaka!!! a imaš u opoziciji i pametnih ljudi..
I malo duzi gajtan, za svaki slucaj...Mile Dodik.. upoznao sam ga jednoj svadbi.. veseljak al ima manu.. uzme mikrof on od pevača i krene da peva a ne zna baš lepo da peva..ok zabavno je prva pesma al već posle krene da smara ... peva najmanje pola sata i sj be atmosferu
a ovo što je dao orden Putinu je odličan potez.. to su naša Ruska braća i Putin je zaslužio orden ..
KysI malo duzi gajtan, za svaki slucaj...
Mile Dodik.. upoznao sam ga jednoj svadbi.. veseljak al ima manu.. uzme mikrof on od pevača i krene da peva a ne zna baš lepo da peva..ok zabavno je prva pesma al već posle krene da smara ... peva najmanje pola sata i sj be atmosferu
a ovo što je dao orden Putinu je odličan potez.. to su naša Ruska braća i Putin je zaslužio orden ..
Schmidt na haparatima
Opet ce danas da namece nove zakone. Obraca se zakoji minut