Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 16.147
Ha,ha, cus Burle odlikovao Put-ina…
Ja sam Srbin, moji su branili i stvarali Republiku Srpsku a ne Dodik. Iz Dodikove RS narod odlazi, samo uhljebi preko stranke posao dobijaju. Svoju je familiju obezbedio za tri zivota. Korumpirani svi, apsolutno svi ministri, svi direktori javnih preduzeca, nepismeni sede na bitnim funkcijama. Nama neprijatelji ne trebaju kad imamo ovakve kao sto je on. Kad ce to otcepljenje, evo vec 20 godina prica o tome...
A ti clan SNSDa koji je dobio posao preko stranke i ides na posao svaki cetvrti dan, jer vas ima cetvorica na jednom radnom mestu..Ti si musliman 1/1. Prepoznam ja vas
Русомржња је истоветна србомржњи и од обе патите само ви аутошовинистички другосрбијанци, мужеложничких склоности.Штета што нема дупли врат за гиљотину... Овај нарочити харикири усред опште русомржње ће га коштати, надајмо се брже од жељеног...
Русомржња је истоветна србомржњи и од обе патите само ви аутошовинистички другосрбијанци, мужеложничких склоности.
Ми Срби поштујемо Русе (ту убрајам и Белорусе и Малорусе), јер су они наша рођена браћа. И по крви словенској и по вери православној!
Живела Република Српска! Смрт Свим непријатељима српским и руским!
![]()
Schmidt na haparatima
Nemoj tako. Ovo moze procitati i @kapetanmark pa ce se naljutitiJadan je um i bolestan, toga ko podržava ovo govedo od Dodika
odabijNemoj tako. Ovo moze procitati i @kapetanmark pa ce se naljutiti![]()
Kakva sklonost neologizmima. Čudo jedno.Штета што нема дупли врат за гиљотину... Овај нарочити харикири усред опште русомржње ће га коштати, надајмо се брже од жељеног...
you sound madJadan je um i bolestan, toga ko podržava ovo govedo od Dodika
To je sledeća republika koju mrzite, sad kad se ovih 9 već otcepilo
A ti clan SNSDa koji je dobio posao preko stranke i ides na posao svaki cetvrti dan, jer vas ima cetvorica na jednom radnom mestu..
A da li ima neke negativne osobineРусомржња је истоветна србомржњи
od Vučića goreg nemamo"dodara je sranje, ali boljeg nemamo"
tako je i sa vucicem
a ni jednog boljeg (sa planom) ne mozes imenovatiod Vučića goreg nemamo![]()
to je problem.. psihopata vam je toliko isprao mozgove da vi stvarno verujete da je on Bogom dan, jedini i nezamenjiv.. da nema boljeg..da ako njega ne bude bilo da će nas pogoditi 4 zemljotresa i 26 poplava i da nećemo postojati.. da ćemo pomreti od gladi..a ni jednog boljeg (sa planom) ne mozes imenovati
cuj jednog, trebalo bi barem desetine njudi da imenujes koji zasluzuju da nas vode i da budu sve sto vucic nije
na pogresno drvo lajes kuceto je problem.. psihopata vam je toliko isprao mozgove da vi stvarno verujete da je on Bogom dan, jedini i nezamenjiv.. da nema boljeg..da ako njega ne bude bilo da će nas pogoditi 4 zemljotresa i 26 poplava i da nećemo postojati.. da ćemo pomreti od gladi..
koji plan za Srbiju ima psihopata?na pogresno drvo lajes kuce
ja samo trazim da imenjujes nekog ko ima plan za Srbiju, nema kriminalnu proslost i da zasluzuje tvoj,moj i glas ostalih obicnih ljudi
nemoj da zuris sa odgovorom