Додик о случају смрти Давида Драгићевића

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
07.11.2019 • 14:25 14:28

Извор: Tanjug

https://www.dnevnik.rs/svet/dodik-o-slucaju-smrti-davida-dragicevica-07-11-2019

БАЊАЛУКА: Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик оценио је данас да се тужилаштво апсолутно неодговорно односи према случају страдања Давида Драгичевића из Бањалуке и додао да треба тражити њихову одговорност.

dodik, tanjug

Фото: Tanjug/ R.Prelić, arhiva

"Треба тражити јавну одговорност за оне који то не раде и покушати успоставити систем који ће бити одговоран према друштву", рекао је Додик новинарима у Бањалуци, пренела је РТРС.
Одговорност тужилаштва огледа се у томе да и након протеклог времена јавност и породица немају никаквих информација, што је недопустиво.
"?асно је да је могућност да то буде решено лоцирана једино у тужилаштву, и то не може да буде предмет политичких и других институција, нити законодавне и извршне власти", казао је Додик.
Нестанак 21-годишњег Бањалучанина Давида Драгичевића пријављен је 18. марта, а његово тело пронађено је 24. марта.
Истрагу о страдању младића води Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци.

https://www.dnevnik.rs/svet/dodik-o-slucaju-smrti-davida-dragicevica-07-11-2019

Dodara je naredio da se resi ubistvo. Znaci da ce uskoro biti objavljena imena ubica

Џанко, где ће ти душа

Украо си тему комшији, сада ће морати да тражи исту вест у другом извору и отвори своју верзију.

Мада ти си отворио не због тога што те занима судбина Д.Д већ што си заљубљен у Додару

Ovo su novi momenti. Ovo je prvi put da Dodara kaze da treba resiti ubistvo

Inace prvi sam otvorio temu o ovom slucaju i bilo je nabijeno na hiljade komentara i onda je ta tema zakatancena sto je izazvalo poplavu desetina drugih. Losa procena moderacije
Ma da. Pokušavaš biti spamer. No loše ti ide. Kao i kolegi ti komši teme ti rijetko dugo potraju.

Ma da. Pokušavaš biti spamer. No loše ti ide. Kao i kolegi ti komši teme ti rijetko dugo potraju.

Lupas ko Maksim po diviziji. Tema koju sam otvorio o ovom slucaju je imala preko 10000 komentara i onda je zakatancena bez razloga. I to je izazvalo poplavu drugih tema. Los si moderator. Moje misljenje

Lupas ko Maksim po diviziji. Tema koju sam otvorio o ovom slucaju je imala preko 10000 komentara i onda je zakatancena bez razloga. I to je izazvalo poplavu drugih tema. Los si moderator. Moje misljenje
E vrlo bitno šta misliš o meni :D I ne nije bez razloga. To što "ubodeš" tu i tamo temu koja ina puno odgovora ne mijenja puno. Sem toga i ova priča o Davidu je jedno vrijeme bila udarna na par medija u BiH. I pala u zaborav. Ovde je povreneno podignete ti i komšo.

Отварају тему за све што се објави у таблоидима па се и "убоде" нешто.
------------
Ovo su novi momenti. Ovo je prvi put da Dodara kaze da treba resiti ubistvo
Имаш неке "посебне" разлоге за такијање ... :lol:

до следећих избора ....
1573297855201.jpeg

Џанко, где ће ти душа
Украо си тему комшији, сада ће морати да тражи исту вест у другом извору и отвори своју верзију.
Мада ти си отворио не због тога што те занима судбина Д.Д већ што си заљубљен у Додару
Мање интересантна ће бити реакција @Komšije али интересантни су корисници који одмах скачу на сваки Модераторов коментар са подршкама (,,репутацијама'').(Reactions:đavolčić i doppler) Сигурно да им та подршка много значи!

E vrlo bitno šta misliš o meni :D I ne nije bez razloga. To što "ubodeš" tu i tamo temu koja ina puno odgovora ne mijenja puno. Sem toga i ova priča o Davidu je jedno vrijeme bila udarna na par medija u BiH. I pala u zaborav. Ovde je povreneno podignete ti i komšo.

Vrlo je bitno ono sto ja mislim. A mislim da ti nisi dorastao poziciji moderatora

https://www.rtvbn.com/3971110/stigli-pozivi-na-sud-za-davora-i-jos-19-osoba

Stigli pozivi na sud za Davora i još 19 osoba

Novi pozivi za sud, ovoga puta zbog protesta ispred Narodne skupštine RS prošle godine.

765-430-7ca5e96ef2aeeb61500bae31aa42d5fe.jpg

Četvrtak, 07.11.2019. | 18:16

Osnovni sud u Banjaluci pozvao je, na osnovu Zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, u svojstvu okrivljenih - prvookrivljenog Davora Dragičevića i još devetnaest osoba saznaje BUKA.

Među okrivljenima su, saznaje BUKA, i aktivista Aleksandar Gluvić, narodni poslanici Nebojša Vukanović i Draško Stanivuković te članovi grupe Pravda za Davida Ozren Perduv i Sofija Grmuša.

Podsjetimo, za ove osobe MUP Republike Srpske je utvrdio da su 17. decembra postupali suprotno Zakonu o javnom okupljanju i Zakonu o javnom redu i miru RS-a, jer su, nakon okupljanja na Trgu Krajine u Banjoj Luci, oni nastavili skup na prostoru ispred objekta Narodne skupštine Republike Srpske, gdje je bila u toku posebna sjednica, na kojoj je izabrana nova Vlada Republike Srpske.

"Okupljanje građana organizovano je na prostoru koji nije određen odlukom o određivanju prostora za održavanje javnih skupova, niti je održavanje javnog skupa prijavljeno i održano u skladu sa Zakonom o javnom okupljanju RS. Policijski službenici su obezbjedili navedeno okupljanje" - saopšteno je tada iz policije.

U napomeni koja stoji uz Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka stoji kako se od suda traži za Davora Dragičevića zaštitna mjera zabrane istupa u javnosti zbog toga što je na više javnih skupova dolazilo do narušavanja javnog reda i mira.

Ročište je zakazano za 26.11.2019.godine.

(Buka)

Back