Dodik o protestima: Vlast i policija bili isuviše korektni, američki policajac puca u čoveka

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
Dodik o protestima: Vlast i policija bili isuviše korektni, američki policajac puca u čoveka
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je misli da su vlasti i policija u Srbiji bili isuviše korektni tokom prošlonedeljnih protesta u Beogradu i drugim gradovima širom zemlje.
15Piše: Beta18. jula 2020. 23.03
Istinomer
Dodik o protestima: Vlast i policija bili isuviše korektni, američki policajac puca u čoveka 1
Foto: Beta/Miloš Miškov

„Gledajući rušenje i nasilje u Beogradu, mislim da su vlast i policija bili isuviše korektni. Za svaki napad na policajca trebalo je uzvratiti žešće. Američki policajac puca u čoveka za kog sumnja da je pretnja za njegov život“, kazao je Dodik za dnevnik „Politika“.
Govoreći o pregovorima Beograda i Prištine koji su nastavljeni u Briselu, Dodik je rekao da za to predsednik Srbije Aleksandar Vučić mora da ima apsolutnu podršku Srbije.
„Vučić mora da ima apsolutnu podršku, koja bi ga još više obavezivala, a ne da se suočava sa stalnim napadima kako želi razgraničenje, a možda baš oni koji ga napadaju priželjkuju tako rešenje, pa prave tu vrstu atmosfere“, ocenio je Dodik.
Dodik je rekao da je uveren da nema „boljeg branioca srpskih interesa na Kosovu“ od Aleksandra Vučića.
„Pregovarači iz Beograda, s Vučićem na čelu, sigurno neće učiniti ništa na štetu kratkoročnih ili dugoročnih intersesa srpskog naroda i srpske država“, kazao je Dodik.

https://www.danas.rs/svet/dodik-o-p...se-korektni-americki-policajac-puca-u-coveka/

Onakav vid protesta nije moguc kod Baje. Lomljenje i nasilje ne prolaze. To se sece u korenu.

Lome se koljena onima koji napadaju instistucije. Bajina policija zna zanat.

AV da uci zanat od Dodare

E, ali kad americki policajac upuca nekog, svejedno zbog cega,onda su to vrijednosti, slobode, demokracija ... a kad se srpski policajac BRANI od divljih dosmanlijskih hordi, onda je to teror zlog diktatora izdajnika Vucica :mrgreen:
Policija se brani od poštenog naroda još su i mogli da pucaju na njih?
Ja mislim da nisu pucali samo zato što je među taj pošten svet bilo previše njihovih elemenata.

Policija se brani od poštenog naroda još su i mogli da pucaju na njih?
Ja mislim da nisu pucali samo zato što je među taj pošten svet bilo previše njihovih elemenata.

Nisu pucali jer su ih i ovako bez problema rastjerali.
"Posten narod" ne gadja policiju kamenjem izvaljenim iz ceste, ne pali policijska vozila, i ne unistava sve pred sobom.

Dodara je vecan.
Možda je bio dok nije podržao zversko batinanje Beograda.

Sad je sam sa svoim zemljakom i njegovih 20% podrške.

A Dodik ne bi tako trabunjao da zna kakva tišina vlada u Beogradu . Nikada tiše nije bilo nego sada...

Poslednja izmena:
I meni se čini da će ove demonstracije, ako policajci nastave ovako da se pretvore u naoružane sukobe.Niko nije budala da dozvoli da ga onako tuku kao što su policajci tukli žene.
Mislim da režimu to nije dalek scenario jer samo tako može da nastavi svoju nakaradnu vladavimu.

Ma Dodik samo sarađuje sa svakim iz Srbije ko je na vlasti, što je i normalno. Ko se seća, on je podržavao Tadića na skupovima, a Nikolića nazivao doslovce idiotom.
Sad je podržao nasilje nad Beogradom.

Ni njemu više kao ni Dotičnom ime neću u životu da pomenem kao ni svakom ko je stao ovih meseci na stranu terora ili ga naredio.

Dakle Dodik, poslednji put.

Laktašenko u stvari cvika od protesta u Banja Luci, tako da je iskombinovao sa Amerikom, da priprijeti potencijalnim protestantima.
Neka radi šta hoće, nasilje nema pravo da podržava a još manje da priziva američki scenario sa ubijanjem demonstranata iz vatrenog oružja. U Beogradu.

Američki policajac puca u čoveka za kog sumnja da je pretnja za njegov život“, kazao je Dodik za dnevnik „Politika“.

Sad je podržao nasilje nad Beogradom.

Ni njemu više kao ni Dotičnom ime neću u životu da pomenem kao ni svakom ko je stao ovih meseci na stranu terora ili ga naredio.

Dakle Dodik, poslednji put.
A nasilje je kad se braniš da ti neko ne razbije glavu?
Neko ti hoće kuću da zapali, uništi.. a ti im još i vrata otvoriš. :whistling:

Back