Otac Pavla Cicvarića: Tetovirani policajac bije našu decu u našem gradu, nikad nismo bili ovoliko poniženi

mario80

Stara legenda
Poruka
80.306
https://n1info.rs/vesti/otac-pavla-...asem-gradu-nikad-nismo-bili-ovoliko-ponizeni/

Radovan Cicvarić, otac studenta Pavla Cicvarića, obratio se policajcima ispred zgrade Policijske uprave u Užicu. "Tukao si mi sina u mom gradu. Pedeset i jednu godinu ove noge gule užički asfalt, ti si došao da me biješ sinoć i da mi biješ sina. Nikad ti oči zaboraviti neću, ni jednom od vas", poručio je policajcima koji su stajali ispred.

Podsećamo, šestoro Užičana, među kojima je i student Pavle Cicvarić, privedeno je nakon jučerašnjih blokada i protesta ispred Policijske uprave u tom gradu, a petorici od šestorice određen je pritvor od 48 sati, dok je Dragan Aleksić, nakon što je dao izjavu u svojstvu svedoka, pušten.

Radovan Cicvarić je policajcima poručio da će "svi do jednog odgovarati".

"Tetovirani policajac bije našu decu u našem gradu. Nikad poniženi nismo bili ovoliko kao sinoć", kazao je.
On je upitao policajca "iz kog grada je došao".
Užičani su najavili večeras u 19.30h protest ispred Gradske kuće do oslobođenja odbornika, studenata i građana kojima je danas određen pritvor

Auuu kada izađu užičani iz malinjaka i siđu sa pašnjaka počistiće sve naciste :mafijas:

Tukao si mi sina u mom gradu. Pedeset i jednu godinu ove noge gule užički asfalt, ti si došao da me biješ sinoć i da mi biješ sina. Nikad ti oči zaboraviti neću, ni jednom od vas", poručio je policajcima koji su stajali ispred.

Apsolutno nista ne treba da im zaboravimo.

Banditcine i bagra.

https://n1info.rs/vesti/otac-pavla-...asem-gradu-nikad-nismo-bili-ovoliko-ponizeni/
Radovan Cicvarić, otac studenta Pavla Cicvarića, obratio se policajcima ispred zgrade Policijske uprave u Užicu. "Tukao si mi sina u mom gradu. Pedeset i jednu godinu ove noge gule užički asfalt, ti si došao da me biješ sinoć i da mi biješ sina. Nikad ti oči zaboraviti neću, ni jednom od vas", poručio je policajcima koji su stajali ispred.

Podsećamo, šestoro Užičana, među kojima je i student Pavle Cicvarić, privedeno je nakon jučerašnjih blokada i protesta ispred Policijske uprave u tom gradu, a petorici od šestorice određen je pritvor od 48 sati, dok je Dragan Aleksić, nakon što je dao izjavu u svojstvu svedoka, pušten.

Radovan Cicvarić je policajcima poručio da će "svi do jednog odgovarati".

"Tetovirani policajac bije našu decu u našem gradu. Nikad poniženi nismo bili ovoliko kao sinoć", kazao je.
On je upitao policajca "iz kog grada je došao".
Užičani su najavili večeras u 19.30h protest ispred Gradske kuće do oslobođenja odbornika, studenata i građana kojima je danas određen pritvor

Auuu kada izađu užičani iz malinjaka i siđu sa pašnjaka počistiće sve naciste :mafijas:
Auu koje spinovanje ... vecina gradjana tog grada je vec izabrala vlast, tako da bi se manjina, koja nije dobila sta je htela, mogla malo da smiri. Izasli su na ulice i da se prave nerede, a kada stvari izmaknu kontroli onda su drugi krivi. Policija je placena da cuva red, sto ne znaci da medju njima nema ludaka, ali ako krenes praviti haos ne ocekuj da ce sve biti onako kako ti zelis.

A sto Radovan nije uzeo kuburu i skresao je u tog tetoviranog pandura ako vec ne moze da podnese da neki pandur koji je dosao iz nekog drugog grada mlati njegovog sina usred Uzica? To bi uradio svaki pravi otac da zastiti svoje dete i svaki covek koji ne moze da podnese nepravdu. A ne ovako kukavicki "nikada vam necu zaboraviti oci"...

Ozbiljno, ako je zapamtio oci tih pandura znaci da je bio tamo i da su mlatili njegovo dete na njegove oci. Ima 51 godinu kako kaze te je dovoljno je mlad da moze da poturi ledja umesto svog deteta. I sta je preduzeo? Nista, sem da "preti" preko N1, nije uleteo medju te pandure da zastiti svoje dete i te pendreke dobije po svojim ledjima umest da padnu na sinovljeva. Tipicno za Srbiju.

Auu koje spinovanje ... vecina gradjana tog grada je vec izabrala vlast, tako da bi se manjina, koja nije dobila sta je htela, mogla malo da smiri. Izasli su na ulice i da se prave nerede, a kada stvari izmaknu kontroli onda su drugi krivi. Policija je placena da cuva red, sto ne znaci da medju njima nema ludaka, ali ako krenes praviti haos ne ocekuj da ce sve biti onako kako ti zelis.
Trebao si ostati u Kninu.

Back