Dodik: Nikolić zaslužuje drugi mandat

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.689
Bez želje da se uplićem u unutrašnja pitanja Srbije, u svakom slučaju mislim da je Tomislav Nikolić kao predsednik Srbije zaslužio da nastavi i dalje, rekao je za Srnu predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik.

Dodik je ocenio da je Nikolić dobro radio posao na mestu predsednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za Republiku Srpsku, veoma jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima, što je izuzetno značajno.

h_53020525.jpg

http://www.danas.rs/politika.56.html?news_id=333229

AKTUELNO rukovodstvo Srbije veoma je važan i odličan saradnik i saveznik Republike Srpske, izjavio je Milorad Dodik, predsednik RS. On je dodao da je odnos srpskih vlasti prema Dejtonskom sporazumu najbolja mera koja daje mogućnost da se na pravi način kreira politika Srpske.

Na pitanje da prokomentariše predstojeće predsedničke izbore u Srbiji, Dodik je rekao da, ukoliko uopšte ima pravo da govori o tome, aktuelni predsednik Tomislav Nikolić je čovek koji sigurno zaslužuje još jedan mandat.

On je dodao da je Republika Srpska zagledana u Srbiju, da je voli i da joj je stalo do sve jače i uspešnije Srbije.

- Od toga nikada nećemo odustati, te nas zbog toga ponekad i ponese da možda sebi damo pravo da komentarišemo tamošnja zbivanja. U svakom slučaju, ja kao predsednik Republike to komentarišem sa stanovišta onoga što jeste interes Srpske - kazao je Dodik za Srnu.

On je ocenio da je Tomislav Nikolić dobro radio posao na mestu predsednika Srbije i često je, u delikatnim trenucima za Republiku Srpsku, veoma jasno iznosio stav o svim važnim pitanjima, što je izuzetno značajno.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:637166-Nikolic-zasluzio-novi-mandat

Patriote da slede Dodika i Nikolića.

Kakav bre Šešelj. z:shock: z:D

Poslednja izmena:
U skoro svakoj zemlji mogu pobediti likovi poput Šešelja osim u Nemačkoj i Srbiji. :mrgreen:

To je zato što se takvi likovi u Srbiji i Nemačkoj vezuju za rat i u principu za poraz i zato će sa nama da vladaju Merkelova, Vučić i Nikolić dok ne umru. :lol:

Poslednja izmena:
U skoro svakoj zemlji mogu pobediti likovi poput Šešelja osim u Nemačkoj i Srbiji. :mrgreen:

To je zato što se takvi likovi u Srbiji i Nemačkoj vezuju za rat i zato će sa nama da vladaju Merkelova, Vučić i Nikolić dok ne umru. :lol:

A u svetu imaš bogate i moćne likove kojima odgovara svako-malo neko puškaranje!
Hoće li, i kada, balkanska vukohebina (opet?) doći na red?:whistling:

Миле-Балу би могао мало да више да гледа своја ''посла'', с'оне стране Дрине.
Или се забринуо за своје некретнине и депоновани капитал у Србији?

Lepo da je ulagao u Srbiju!
Neki ulažu na razna 'majmunsko/kajmanska' ostrva/oaze!:super:

- - - - - - - - - -

Ma nije Dodik ni za sta kriv, ja njega jako cenim, ali mislim da ovog puta nije u pravu.

Sto se tice SFRJ-a i bolje je sto se raspala, ali to je druga tema.

Ako to proširim, ispada po tebi da nisu u pravu ni svi oni koji su/koji će glasati za Nikolića?:whistling:

Ako to proširim, ispada po tebi da nisu u pravu ni svi oni koji su/koji će glasati za Nikolića?:whistling:

Pa ja prosli put nisam izasla u 2. krug jer je moj kandiudat ispao u prvom, pa me nije interesovalo dalje glasanje.

Da li su u pravu vreme je pokazalo, a da li ce biti u pravu ni to ne znam. Ja sam za nekog treceg ni sama sad ne znam kog, ali mozda se pojavi a rekla sam sta bi bio uslov da glasam za takvog.

"DA sa svima privredno, NE u EU" i toga da se drzi, naravno i stetne zakone da vraca u Skupstinu na doradu a ne da ljudi zbog duga za koji i ne znaju i na koji im se pripisuju ogromne kamate da ostaju bez kuca.

Eto vidiš, tako obično i pushimo!
I onda nam na vlast često dolaze ljudi koje najmanje želimo!
Nemoj to više raditi!:klap:

Ja sam otisla oko pola osam uvece rekoh "'ajde" (da ne ispadnem neki gad), ali znas kolika je guzva i red bio? Nikad toliku guzvu na biralistu nisam videla kao da se deli nesto besplatno, i odustala sam.

Pomislih se "ma bezi bre toliko da cekam a ionako mi niko nije favorit".

A cenis da bi sa Tadicem bilo mnogo bolje? :think:

Ja sam u principu osoba koja glasa "za" a ne "protiv" a ovi sto su za Tomu glasali vecinom su glasali "protiv" (tada Tadica).

Samo zakljucujem prema tvojim komentarima!
Nisam baš detaljnije proučio ustavna prava predsednika u Srbiji, ali pretpostavljam da sa obzirom na zadnjih 70 godina,
predsednik baš i nema mnogo manevarskog prostora...

Nema ali dovoljno je da ne potpise stetan zakon. A ima i druge ingerencije, ne bas velike ali ni zanemarljive toliko.

Lako je to tebi reći! Pa ne zna on sve detalje oko toga, ne može i ne stigne sve to sažvakati!
Taj zakon je pripremalo više ljudi, neko predložio, parlament izglasao....
Znači, trulost je dublja, inače nešto štetno i ne bi stiglo do njega....

Lako je to tebi reći! Pa ne zna on sve detalje oko toga, ne može i ne stigne sve to sažvakati!
Taj zakon je pripremalo više ljudi, neko predložio, parlament izglasao....
Znači, trulost je dublja, inače nešto štetno i ne bi stiglo do njega....

Tacno, ali da li on tu "trulost" treba da odobrava? Ili da kaze "necu" po cenu i da prikupe potpise da ga smene na izborima?

edit: Doduse sad se setih da je taj zakon o izvrsenju i obezbedjenju izglasan za vreme demokrata, ali svejedno, trebalo ga je preinaciti da ne kazem ukinuti do daljnjeg, kao i mnoge do tada izglasane zakone.

Poslednja izmena:
Tacno, ali da li on tu "trulost" treba da odobrava? Ili da kaze "necu" po cenu i da prikupe potpise da ga smene na izborima?

edit: Doduse sad se setih da je taj zakon o izvrsenju i obezbedjenju izglasan za vreme demokrata, ali svejedno, trebalo ga je preinaciti da ne kazem ukinuti do daljnjeg, kao i mnoge do tada izglasane zakone.

A na osnovu čega će odlučivati šta će odobriti, a šta odbiti?
Kada pravnici nešto sklepaju, meni treba pola sata da uopšte shvatim šta su napisali:zcepanje:,
a gde su tek sve varijacije i moguće posledice i veze sa ostalim zakonima i situacijama!?

Back