Dodik: Nema pokretanja oružanih aktivnosti, da stranaca nema, BiH bi propala za 24 sata, a mi bi opstali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326
4981071

Dodik: Nema pokretanja oružanih aktivnosti, da stranaca nema, BiH bi propala za 24 sata, a mi bi opstali

BIH24/02/2021 u 07:15 h
Milorad Dodik/Senad Gubelić

I.H.
I.H.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH, Milorad Dodik je kazao kako priželjkuje da Republika Srpska bude samostalna te da je takvo nešto realno

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik je imao poprilično diskutabilan intervju u kojem je ponovio svoje stavove da je Bosna i Hercegovina nefunkcionalna, da je Sarajevo opasno i da će Republika Srpska biti samostalna.
On je intervju dao za MIS televiziju sa sjedištem u Sidneju, a u pitanju je medij srpske dijaspore u Australiji, no videointervju je sniman u Aleksandrovcu i može se pogledati na Youtube-u.
Dodik je kazao kako priželjkuje da Republika Srpska bude samostalna te da je takvo nešto realno.

- Možda bi se mi lakše pomirili da imamo svoju državu Republiku Srpsku i da oni imaju svoju. Vjerovatno bi se lakše pomirili. Strpani smo u Bosnu i Hercegovinu i ovdje se stalno pokušava obezbijediti dominacija. Srbi ne žele dominaciju. Žele samo Republiku Srpsku i ništa više, kaže Dodik i dodaje:
-Vjerujem u realnost koja se zove Republika Srpska, a ne vjerujem u imaginaciju zvanu Bosna i Hercegovina, rekao je on.

oći Republici Srpskoj koja se ogledala i kroz podršku projektima lokalnog razvoja, ali i kroz podršku saniranju posljedicama pandemije, a evo sada i pri nabavci vakcina i u tome da naši ljekari idu u Srbiju da se vakcinišu - ističe Dodik.
Poručuje i da će se Srpska oduprijeti i pritiscima koje Bošnjaci prizivaju od američkog predsjednika Joe Bidena.

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti...-bi-propala-za-24-sata-a-mi-bi-opstali-632965

istina je da su u sarajvu dan danas na istoj politici kao alija, a sebi pripisuju pravo na celu bljih. to ne ide zajedno.

u takvom slucaju RS mora da brine o sebi prvenstveno.

alijini da su pametni bili bi dobre komsije, svakom svoje i mirna bosna. cudi me da im ta konfliktna politika ovako dugo traje, znaci da im ceo narod nije bas najbistriji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back