Pešadinac
Ističe se
- Poruka
- 2.832
Pa ja ti upravo to i govorim, niko od nas nema razloga za smeh, situacija je ozbiljna . Samim tim ne vidim šta je tebi u ovom trenutku smešno.Ako i zapuca neće samo kod nas. Nažalost. Ko rat želio u kući mu bio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja ti upravo to i govorim, niko od nas nema razloga za smeh, situacija je ozbiljna . Samim tim ne vidim šta je tebi u ovom trenutku smešno.Ako i zapuca neće samo kod nas. Nažalost. Ko rat želio u kući mu bio.
Evo hranim slonove,u cemu je problem sefice??Domaćine, kakva je to nervoza?![]()
Само мало, Додик наноси више штете (тј. Скупштина РС) а не Шмит који је послан у Сарајево без одобрења Савета Безбедности и самим тим је нелегитиман тзв. Високи Представник који, уз све то, мења законе у БиХ како му воља!?Iz gluposti u glupost.
Valja ga spreciti da nanosi vise stetu.
Pa objasnila sam ti, vrati se malo gore, ništa od rata sve dok se pare vrte između "nas" i "vas". Smej se smejPa ja ti upravo to i govorim, niko od nas nema razloga za smeh, situacija je ozbiljna . Samim tim ne vidim šta je tebi u ovom trenutku smešno.
I da se makne Rifat iz kuhinje!Svi Sbijanci su da se u Srbiji zabrani glasački ulazk Bosanaca bilo koje nacije , i da se zabrani
mogućnost da budu političari u Srbiji .
Hrani i ne zabušavaj, kad to završiš izvedi lavove u šetnju!Evo hranim slonove,u cemu je problem sefice??![]()
Plasim se sefice zivotinje su to oste male zloce koje se trpaju gde im nije mestoHrani i ne zabušavaj, kad to završiš izvedi lavove u šetnju!
Кћерко директора циркуса,Ja sam muslimanka a ti si pravoslavac, sa sve malim.
Napao ih Dodik i još rekao da će se morati iseliti iz RS-a ako nastave raditi u Federaciji. Bolesno.Danas su napadnuti Srbi koji rade u zajedničkim organima BiH a dolaze iz Republike Srpske.
Eto to je epilog i to samo jedan te nakaradne presude i političkog progona ljudi.
Dobro, budi šta želiš.Кћерко директора циркуса,
Можеш ти бити муслиманка са малим ''м'' али ја сам Србин Православац.
Иначе, као што већ рекох, ја сам био уверен да у БиХ живе Бошњаци (од 1992-е када су променили дотадашње име Муслимани) кад оно, брале, ево у 2025-ој чујем да тамо живе муслимани Босанци и то са малим ''м''. Шта рећи?
Nije Dodik nego neka nacionalistička budala kakvih ima i kod nas isto.Napao ih Dodik i još rekao da će se morati iseliti iz RS-a ako nastave raditi u Federaciji. Bolesno.
Nijesedesilo. Kao ni 90% onoga što prezentuješ ovdje.Nije Dodik nego neka nacionalistička budala kakvih ima i kod nas isto.
Eto šta radite.
Ja sam Pravoslavac sa velikim i dugim (mislim slovom).Ja sam muslimanka a ti si pravoslavac, sa sve malim.
Ako će te to učiniti većim i boljim vjernikom neka bude sa velikim pJa sam Pravoslavac sa velikim i dugim (mislim slovom).
Dok je NATO u BIH, neka budu još 1000 godina tu, neće biti rata. Ološ na vlasti sva tri naroda bi opet rado da gurnu ljude u rat da bi oni opet iz rata izašli hiljadama puta bogatiji.
Nema nade, on troluje.ima nade da jednog dana progledas..
presuda nije bila napad na dodika, vec na predsjednika RS i NSRS...samim tim napad na temelje postojanja RS...sasvim logicno je da ce NSRS odgovoriti na napade iz sarajeva...jer volja naroda is RS jeste da postoji RS...
Još malo patetike?Ja sam Pravoslavac sa velikim i dugim (mislim slovom).
Dok je NATO u BIH, neka budu još 1000 godina tu, neće biti rata. Ološ na vlasti sva tri naroda bi opet rado da gurnu ljude u rat da bi oni opet iz rata izašli hiljadama puta bogatiji.
Bosanci? Šta je to?Nisam ja bošnjakinja, ja sam muslimanka, Bosanka.
Smijem se i danas, još srećnije i srdačnije!
Šta se desilo? Prijedlozi tog gubitnika koji neće biti usvojeni i koji ostavljaju bez posla Srbe u Federaciji ili će ih strpati u zatvor, to treba da mi skine osmijeh s lica? Evo, sad ću![]()
Lažeš.Nijesedesilo. Kao ni 90% onoga što prezentuješ ovdje.
Ma ti si za Saraj’vo? Reci lepi brate, da znamo.Sve ovo je formalno zamajavanje, sve dok ovaj mandat traje i ne dodju naredni izbori.
E onda, kada se budu podnosile prijave za kandidaturu za nove izbore u CIK BiH videce se da li su ovo prazne price ili ne. Onda ce se ti izbori ili odrzati bez Dodika koji ce tako morati da prizna poraz, ili se ti izbori nece odrzati po postojecim zakonima na prostoru RS, sto ce stvoriti prave posledice.
Nenadležan si i za ovo.Od juče više nije nadležan da se bavi pollitikom .Zakasnio .
Pa lažu, evo sad ću ja nazvati Klix i reći da su me napali na Vracama
Sto lazes???Da Srbijanci ,i Crnogorci , onih koji je nestalo i ubijeno 1/3 polulacije Srbije ne svojom voljom da bi oslobodili Bosnu
Ne lazi,Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju .
Mi smo vec bili
slobodni .