Dodik ne blefira! Udar na BiH!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Istorija se ponavlja, sve isto kao i kod Miloševića...

Lider sa ovih prostora napravi ličan sukob sa međunarodnom zajednicom a onda ga prenese na ceo narod i onda u decenijama svi ispaštaju, budu izolovani i krezubi jer se uspostavi klima "svi nas mrze, hoće da nas unište". I tako jadan narod decenijama upada u živo blato propadanja sve zbog nekvalitetnih lidera.

Istorija se ponavlja, sve isto kao i kod Miloševića...

Lider sa ovih prostora napravi ličan sukob sa međunarodnom zajednicom a onda ga prenese na ceo narod i onda u decenijama svi ispaštaju, budu izolovani i krezubi jer se uspostavi klima "svi nas mrze, hoće da nas unište". I tako jadan narod decenijama upada u živo blato propadanja sve zbog nekvalitetnih lidera.
Исто као и '41-е, '14-е, '875-е, '804-е...
Због агенде коју заступаш увек ћеш кривицу народа(множина) за сукобе на овим просторима пребацивати на појединце.
То је бежање од стварности, замајавање људи, гурање проблема под тепих, лаж која доводи до нових сукба у будућности..

Nisam ja bošnjakinja, ja sam muslimanka, Bosanka. :)
Smijem se i danas, još srećnije i srdačnije!
Šta se desilo? Prijedlozi tog gubitnika koji neće biti usvojeni i koji ostavljaju bez posla Srbe u Federaciji ili će ih strpati u zatvor, to treba da mi skine osmijeh s lica? Evo, sad ću :D
To više ne postoji, ti bosanski muslimani, upravo se to smatra uvredom kad vas npr Dodo tako nazove. Taman ste nas navikli na reč bošnjaci, znači bošnjakinja i tačka.
To nisu nikakvi " predlozi" no zakon koji će biti donet u RS. Ako ti je smešno što uskoro vrlo lako može da zapuca kod vas a ti se smej. Ko ti brani.

Juče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104
Blefira 100%
Ovo će biti tresla se gora rodio se miš.

Уставни Суд ће их прогласити неважећим а СУД БИХ покренути нове поступке против контам свих Парламентараца Скупштине РС и тако све у круг.
Нема краја... босански лонац мора да кључа.
И докле тако?
Твоје мишљење како ћемо проћи у овој ситуацији? (реално само-знам да си доста реалан па те зато и питам)

1740669691083.png

samo da rata ne bude! nek se jbu u krug još 100 godina al da se ne puca
Pa iskreno ovo što osluškujem obične ljude nema se ni volje ni snage za rat.Dakle ostaje nam naša surova realnost, valjanje u blatu dok standard gradjana rapidno opada.Dok neko ne presječe ovo ludilo, problem je što su svi digli ruke od nas.Američko saopštenje je u najmanju ruku zbunjujuće i nejako, neodlučno.Šmit tek djeluje da se boji za sopstveni život, spustio je ton i djeluje zbunjeno.Znala bi ova pat pozicija ostati duži period.

Juče sam izneo pogrešnu procenu da će Dodik izblefirati i da neće ispuniti obećano kad ga osude.
Jbg svaki dan slušam Vučića kako laže i preti a posle savije kičmu i dobije po ušima pa sam i pod tim uticajem pogrešio.
Naime u 4 sata je zakazana sednica R Srpske na kojoj će po svemu sudeći Dodik doneti 4 kontroverzna zakona koji maltene izbacuju Bosnu iz RS a odnosno RS iz Bosne!

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dod...-u-evo-sta-pise-u-prijedlogu-zakona/250227104

Iz gluposti u glupost.
Valja ga spreciti da nanosi vise stetu.

И докле тако?
Твоје мишљење како ћемо проћи у овој ситуацији? (реално само-знам да си доста реалан па те зато и питам)
Traje kriza već dugo ovo je samo eskaliralo, pa će tempo opadne.Nažalost navikao sam.Problem je što se ništa ne rješava niko ne popušta.Nije ovo u interesu ni muslimana ali nema ih puno sada objektivnih svi su složni kada treba RS poništiti.Kada bi se vratilo na izvorni Dejton kriza bi se ugasila.Problem je što muslimani trenutno misle i smatraju da mogu više.Neko im je dao snagu za takvu platformu.Dok im taj isti ne kaže dosta je kriza će trajati.Nisam siguran da imamo dovoljno snage u geopolitičkom smislu da smanjimo želje muslimana za stvaranje centralizovane BIH.To treba neko od jačih igrača da presječe a trenutno imaju druge probleme.

Nisam ja bošnjakinja, ja sam muslimanka, Bosanka. :)
Зар муслимани нису званично променили име у Бошњаци?

Јбт, стварно, ви мени никако нисте јасни! Били сте некад муслимани (са малим ''м'') и изјашњавали се као Срби или Хрвати. Онда вам 1974-е признају статус народа и ви постанете Муслимани (са великим ''М''). Онда 1992-е променитe име у Бошњаци и прогласитe да говорите Босанским језиком.
А ти, ево, сада кажеш да ниси бошњакиња, већ муслиманка, Босанка!!!??? О чему се ради? Можемо ли очекивати да се име народа сада од Бошњаци промени у Босанци?

Зар муслимани нису званично променили име у Бошњаци?

Јбт, стварно, ви мени никако нисте јасни! Били сте некад муслимани (са малим ''м'') и изјашњавали се као Срби или Хрвати. Онда вам 1974-е признају статус народа и ви постанете Муслимани (са великим ''М''). Онда 1992-е променитe име у Бошњаци и прогласитe да говорите Босанским језиком.
А ти, ево, сада кажеш да ниси бошњакиња, већ муслиманка, Босанка!!!??? О чему се ради? Можемо ли очекивати да се име народа сада од Бошњаци промени у Босанци?
Ja sam muslimanka a ti si pravoslavac, sa sve malim.

To više ne postoji, ti bosanski muslimani, upravo se to smatra uvredom kad vas npr Dodo tako nazove. Taman ste nas navikli na reč bošnjaci, znači bošnjakinja i tačka.
To nisu nikakvi " predlozi" no zakon koji će biti donet u RS. Ako ti je smešno što uskoro vrlo lako može da zapuca kod vas a ti se smej. Ko ti brani.
Ako i zapuca neće samo kod nas. Nažalost. Ko rat želio u kući mu bio.

Znaš kako znam da neće zapucati? Danas u Sa otvorena još jedna Crvena Jabuka ( Tropic) a znamo da je vlasnik Dodin mali :D

Back