Додик: Међународни фактор срушио Дејтонски споразум

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.326

Додик: Међународни фактор срушио Дејтонски споразум (ВИДЕО)​

Проблем у БиХ јесте чињеница да је међународни фактор срушио Дејтонски споразум, рекао је српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.

Милорад Додик и Жељка Цвијановић - Фото: СРНА

Милорад Додик и Жељка ЦвијановићФото: СРНА
- Дејтон само живи у неким крхотина, нама покушавају наметнути причу да је та нова развалина коју су направили од БиХ залагање за Дејтон. То је накарадан приступ - навео је Додик.
Додик је истакао да БиХ изван Дејтонског споразума треба да нестане.
- И ми смо за поштовање Дејтона. И за дејтонску БиХ се залажемо и ми и Србија.Чули смо данас поруке од предсједника Србије Александра Вучића да се залаже за Дејтонски споразум и договор три конститутивна народа. И ми се слажемо са тим - додао је Додик, након што је присуствовао полагању заклетве предсједника Србије Александра Вучића.

Додик је честитао Вучићу и истакао да ће се сарадња Српске и Србије наставити на добробит свих грађана.

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=475287

Baja raskrinkao svetske mesetare

Dodara drzi vucica pod kontrolom. Deli mu samare kad se malo zanese

Додара нема стратешке, робне резерве, нема злата, своју монету и фабрике наоружања... да би глумио суверенитет.

Јел ти мислиш да ми у региону тек тако имамо најниже плате и најскупљи бензин и акцизе ??? ... :kafa:

Ајде научи нешто, па тек онда да радите нешто паметно и смислено ... ниси ти мали одавно...

Додара нема стратешке, робне резерве, нема злата, своју монету и фабрике наоружања... да би глумио суверенитет.

Јел ти мислиш да ми у региону тек тако имамо најниже плате и најскупљи бензин и акцизе ??? ... :kafa:

Ајде научи нешто, па тек онда да радите нешто паметно и смислено ... ниси ти мали одавно...

Dodara ima narod koji stoji iza njega a to je ono najbitnije i najjace

Nauci nesto. Nisi vise dete

I Sadam i mnogi drugi su imali i oruzje i sve sto si naveo ali su pali u trenu jer nisu imali narod iza sebe.

Kada imas narod iza sebe onda ti niko ne moze nista, A Dodara to ima

Dodara ima narod koji stoji iza njega a to je ono najbitnije i najjace

Nauci nesto. Nisi vise dete

Немате војску већ 20 година... искварили сте се, омекшали, ослабили, декаденција вас хвата, сваке године сте све више размажени, похлепни, хоћете дупловећи стандард од Срба из Србије итд... посматрам вас антрополошки шта се са вама догађа... обилазим вас редовно

Немате војску већ 20 година... искварили сте се, омекшали, ослабили, декаденција вас хвата, сваке године сте све више размажени, похлепни, хоћете дупловећи стандард од Срба из Србије итд... посматрам вас антрополошки шта се са вама догађа...

Vidis li ti ovo? Narod je uz Dodaru. Znaci da je najjaci

Back