Dodavanje slika od strane moderatora

Baby Yoda

Contributor
Poruka
21.753
Slučajno sam primetio malopre da u temi: https://forum.krstarica.com/threads/biblijski-osvrt-na-seksualni-odnos.953915/ , a u uvodnom postu stoji fotografija koju ja nisam postavio. Zašto je dodata ako ja nisam želeo da dodam? Nisam video da je to neka praksa po forumu, te me interesuje zašto se negde primenjuje, a negde ne. Ili budite istrajni u tim "nepisanim pravilima" u svakom delanju, ili nemojte selektivno kako odgovara.

Rešenje
Slučajno sam primetio malopre da u temi: https://forum.krstarica.com/threads/biblijski-osvrt-na-seksualni-odnos.953915/ , a u uvodnom postu stoji fotografija koju ja nisam postavio. Zašto je dodata ako ja nisam želeo da dodam? Nisam video da je to neka praksa po forumu, te me interesuje zašto se negde primenjuje, a negde ne. Ili budite istrajni u tim "nepisanim pravilima" u svakom delanju, ili nemojte selektivno kako odgovara.
Zato što je objavljena i na fejsbuk stranici krstarice a tamo sve teme imaju slike
https://www.facebook.com/krstarica
jao ajde Mito, molim te,

osnovna kultura nalaze da zamolis clana da dodas sliku i objasnis mu o cemu se radi a ne da kao harambasa seciras i editujes poruke jer ti se moze

bez objasnjenja
Ne znam kakva je dinamika bila. Možda je taj koji je stavio na FB video da postavljač nije tu da bi to odradio i jednostavno je prekratio postupak, a pravilnik mu to dozvoljava.

Ali, ne razumem šta je tu problem? Ovde ne može niko da klejmuje autorski rad. Sve što je objavljeno pripada krstarici.

kakav crni autorski rad i prava :mrgreen:

radi se o osnovnoj kulturi i postovanju clanova
ne može član da piše šta god hoće, ako krstarica proceni da je za editovanje ili brisanje, to će i da se desi, a svi su unapred obavešteni o tome putem Pravilnika koji je svaki član morao da pročita pre nego je prisatao da postane član.

ne može član da piše šta god hoće, ako krstarica proceni da je za editovanje ili brisanje, to će i da se desi, a svi su unapred obavešteni o tome putem Pravilnika koji je svaki član morao da pročita pre nego je prisatao da postane član.
Krstarica:
Kate Mckinnon Snl GIF by Saturday Night Live

(ovo je shala za one bez smisla za humor)

Можда би било боље да у будућности обавестите аутора теме да ће тема бити постављена на фејсу. Или још боље, да му аутоматски стигне порука, када се то деси.

У том случају ће аутор изабрати слику која приличи његовој теми, а не да му је неки модератор бира.

Друга могућност је постављање обавезног уноса фотографије приликом објављивања тема.

Можда би било боље да у будућности обавестите аутора теме да ће тема бити постављена на фејсу. Или још боље, да му аутоматски стигне порука, када се то деси.

У том случају ће аутор изабрати слику која приличи његовој теми, а не да му је неки модератор бира.

Друга могућност је постављање обавезног уноса фотографије приликом објављивања тема.
Pametno.

sinhronizacija izmedju administratora i postavljača može da potraje dugo pri čemu tema može da izgubi na aktuelnosti.

Izuzetno mali broj tema osvane na FB stranici a slike obično nisu potrebne za većinu tema

Back