lordflashart
Početnik
- Poruka
- 10
Pozdrav svima, interesuje me da li, i u kojoj meri, koristite dodatke ishrani, vitamine, minerale, antioksidanse...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a sto nemas kad da jedes,da spremis,jeftinije nego prava hrana?Pozdrav svima, interesuje me da li, i u kojoj meri, koristite dodatke ishrani, vitamine, minerale, antioksidanse...
ponekad zimi ako osetm potrebu, zbog manjka sveze hrane u ishrani uzmem oligovit, ali ni to ne popijem celu kutiju
nema potrebe sto kaze vitez ako se fino hranis i zivis normlano
ako se pak izlazes nekom velikom naporu, ne jedes dobro, bolestan i td, to je druga prica.....
Za svim tim nema nikakve potrebe ukoliko je ishrana raznovrsna
Da, ali neophodna je konsultacija sa ljekarom, vitamine, minerale, ne uzimati na svoju ruku.
Da, ali neophodna je konsultacija sa ljekarom, vitamine, minerale, ne uzimati na svoju ruku.
Za svim tim nema nikakve potrebe ukoliko je ishrana raznovrsna
To je nemoguce uraditi u praksi pogotovo za one koji treniraju teske sportove (koji trose pomenuto u velikoj kolicini) a da ne napominejm da je hrana totalno zatrovana i da bi uneo stvarno sve koliko dnevno treba da se unese ti uneses i 30% vise otrova i toksina...
Svima preporucujem vitaminsko-mienrlne suplemente....Razliak se definitivno oseca i vidi...BAr kod onih koji se isrcpljuju sportom.
Cistunjaci nemojte da mi prigovarate za "nezdravost"" i "neprirodnost" jer ste licemeri i jer cete dobiti svaki put zausku kada vas vidim sa koka-kolom u ruci i GMO cokoladicama i ostalim GMO grickalicama koji zugred ne rastu na drvetu.
Ne govorimo o odredjenim grupacijama vec o opstoj populaciji.
Kod sportista suplementacija je ok ali kod opste populacije za njom nema potrebe.
Kod opste populacije koja vodi o raznovrsnosti ishrane, nije potrebna. Svim ostalim ljudima bi, i te kako, povecalo kvalitet zivota.
jao u redu je shvatili smo reklamiras se
aj ponovi jos neki put molim te da treba da uzimamo, nismo shvatili
![]()
Pozdrav svima, interesuje me da li, i u kojoj meri, koristite dodatke ishrani, vitamine, minerale, antioksidanse...
nije potrebno ako je ishrana uredna i sarena
Slazem se, ako bih mogao sad da prosirim temu, sta znaci za Vas uredna i sarena ishrana?
Ne govorimo o odredjenim grupacijama vec o opstoj populaciji.
Kod sportista suplementacija je ok ali kod opste populacije za njom nema potrebe.
Sta je to ospta populacija? Pa nisu oni neki zombiji koji pzue po zemlji.....;danasnji covek je sportista....Sportista zivota.....Hronicno pod stresom, sa malo sna, mnogi rade i po 2 posla, mnooogi se izrabljuju na poslu kao maratonci, posle 10 godina psola imaju vise povreda i narusenog zdravlja nego neki profesionalni sportista u cijem sportu su veoma zastupljene povrede.....
Zene moraju da rade kao i muskarci, zatim peru, cede, prostiru, peglaju, kalupe, stavljaju u ormar, iduna pijac nose kese teze od mojih tegova, ZNACI I OBICNIM LJUDIMA SU POTREBNI SUPSI.....
Hrana je totalno zatrovana, i ono malo sto pojedu nsita nece uneti koliko treba u skladu sa tim koliko se dnevno trose.
I pazi supsi ne trebaju i kao losi su, a koka kola treba to je zdravo, i ostale GMO grozote!
Ajde sad svi da kupite multiminerale i da mi se javite.