Doći ću ti u snovima

Pa kad si na forumu bukvalno od kako ustaneš,pa sve dok ne legneš. http://forum.krstarica.com/search.php?do=finduser&userid=110158&contenttype=vBForum_Post&showposts=1
Ništa drugo ti ni ne preostaje,sem da sanjaš sex,jer jedino kad spavaš nisi ovde.
Mada moguće je i da imaš sex dok postuješ ili da postovanje na LjIS doživljavaš kao sex,ako je tako onda se izvinjavam.

A ti si kao klon i ne racunaju ti se svi prethodni postovi?pa ajde ja cu ko ti da dodjem s novim nickom i onda je sve u redu:confused:

Ma nisu formasi, jedino mi se ti svidjas :zper: ali si ozenjen a takvi mi se ne svidjaju *** :sad2: :D

ali ja ovako u javi ne bi to uradila svima :rumenko: zato su mi snovi bezveze

:rumenko: :dzentlmen:

Snovi su cesto bezveze. Ja nocas sanjam kako sam sa cerkicom zaglavio izmedju dve grupe, koje se bore, tuku, pucaju jedni na druge. Kad je "zagustilo", probudio sam se, sav preznojan. :confused:
Vise bi voleo da sanjam da nekome stavljam glavu na krilo ili obrnuto, nego ove i slicne nocne more, koje se cesto pojavljuju. A tebi je i to malo, ti bi "konkretno" :lol:

:rumenko: :dzentlmen:

Snovi su cesto bezveze. Ja nocas sanjam kako sam sa cerkicom zaglavio izmedju dve grupe, koje se bore, tuku, pucaju jedni na druge. Kad je "zagustilo", probudio sam se, sav preznojan. :confused:
Vise bi voleo da sanjam da nekome stavljam glavu na krilo ili obrnuto, nego ove i slicne nocne more, koje se cesto pojavljuju. A tebi je i to malo, ti bi "konkretno" :lol:

pa imam i ja kriminalne snove, pre neko vece sam sanjala pozar u zgradi gde radim, haos samo sto nisam pocela da vrisitim usred noci :aha:
i vise volim one snove :zper: ali sa pravim ljudima

Back