Dobrovoljno davanje krvi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Screenshot_20221203-130552~2.png

Hvala na brzom odgovoru. Zdravstveni sam radnik i prvi put sam se odvažila da dam krv a sad me muče misli o eventualnoj izlozenosti virusima na poslu. A u transfuziji u Bg kazu da obavestavaju najranije za dve nedelje
,,,biće sve ok, nemoj da se brinesh,,,
,,,neka ti je sa srećom dobrovoljni davalac krvi,,,
:vzagrljaj: :ortaci2:
,,,rezultati iz laboratorije izlaze u tom periodu,,,a slanje podataka ,,,mozhe da kasni,,,
,,,nishta da se ne sekirash,,,🍀

Na početku ove teme još 2021.neko je napisao da se krvna grupa nasleđuje isključivo od jednog roditelja, npr. ako jedn roditelj ima A a drugi B nikako ne može dijete imati treću, već samo jednu od ove dvije krvne grupe. Mislim da sam negdje pročitala da ima mogućnost da se nasledi neka treća krvna grupa, neki rijetki ali specifični slučajevi. Interesuje me ako neko zna da to objasni. Naravno, očekujem ozbiljne a ne šaljive komentare (jer je logično da ovo može izazvati šaljive komentare).

Na početku ove teme još 2021.neko je napisao da se krvna grupa nasleđuje isključivo od jednog roditelja, npr. ako jedn roditelj ima A a drugi B nikako ne može dijete imati treću, već samo jednu od ove dvije krvne grupe. Mislim da sam negdje pročitala da ima mogućnost da se nasledi neka treća krvna grupa, neki rijetki ali specifični slučajevi. Interesuje me ako neko zna da to objasni. Naravno, očekujem ozbiljne a ne šaljive komentare (jer je logično da ovo može izazvati šaljive komentare).
Screenshot_20251015-091108-502~2.jpg

,,,ovo ti je shema nasleđivanje krvnih grupa,,,

Poslednja izmena:

Back