Dobrovoljci za Kosovo

paz vamo
zastava2-1.jpg

jel ovaj budala sto je u vojsci?
ko oce da brani srbiju puskom - u vojsku.
molim lepo...

WIBU:
MIsliš na neorganizovane jedinice poluobučenih i neobučenih likova sa oružjem, koje nikom ne odgovaraju!

Srbiji je potrebna VOJSKA a ne ostrašćena polupijana ekipa!

Војска не постоји зато што је бивши бивши министар војни одредио да се војкса може служити и цивилно.

eremita:
Наравно, али о томе се не прича преко интернета.........
Evo... ako je neko pratio moja dosadashnja izlaganja, mogao je da se uvjeri u Jeremijino srpstvo. Negdje rekoh da ce se JEREMIJA staviti na celo Chatersko-Forumashkih jedinica i kao takav lik braniti Kosovo.
6.gif
Vjerovatno ce braniti Kosovo savremenijim oruzijem od Sir Oliver-a, uz blagoslov Amfilohija "Brdsko-Brzinskog" Radovica i ostale druzine... U ostalom, on zna kako se to radi :)

popokatepetl:
Војска не постоји зато што је бивши бивши министар војни одредио да се војкса може служити и цивилно.
ma nemoj. Ceo civilizovan svet je prestao da sluzi vojsku kao vojsku. ili uopste ne sluzis ili ides u civilnu. Vojska je tamo placena sto i mi tezimo da uradimo. A tebi ako se sluzi, eno u zaostaloj Rusiji se sluzi dve godine i tamo traze mazohiste da ih muce te 2 godine ;)

cuo sam iz proverenih izvora da je "gardi" skrenuta paznja u vezi uniformi, oruzja, provokacija, i sl. da ce se svako nepostovanje reda strogo sankcionisati. takodje imam informaciju da su dosli samo civili, da nije bilo provokacija i da je bilo svega 4 autobusa. ovo zadnje me malo iznenadilo, ocekivao sam desetak i[li] vise ali... vrucina valjda

Back