Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.348
Dali podrzavate osnivanje dobrovoljackih jedinica za ocuvanje Kosova ? SAMO ISKRENO
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kume, mislim da gresis.....silno gresis !WIBU:MIsliš na neorganizovane jedinice poluobučenih i neobučenih likova sa oružjem, koje nikom ne odgovaraju!
Srbiji je potrebna VOJSKA a ne ostrašćena polupijana ekipa!
jerotije:Kume, mislim da gresis.....silno gresis !
tako je!eremita:Наравно, али о томе се не прича преко интернета.........
WIBU:MIsliš na neorganizovane jedinice poluobučenih i neobučenih likova sa oružjem, koje nikom ne odgovaraju!
Srbiji je potrebna VOJSKA a ne ostrašćena polupijana ekipa!
jerotije:Dali podrzavate osnivanje dobrovoljackih jedinica za ocuvanje Kosova ? SAMO ISKRENO
WIBU:MIsliš na neorganizovane jedinice poluobučenih i neobučenih likova sa oružjem, koje nikom ne odgovaraju!
Evo... ako je neko pratio moja dosadashnja izlaganja, mogao je da se uvjeri u Jeremijino srpstvo. Negdje rekoh da ce se JEREMIJA staviti na celo Chatersko-Forumashkih jedinica i kao takav lik braniti Kosovo.eremita:Наравно, али о томе се не прича преко интернета.........
jerotije:Dali podrzavate osnivanje dobrovoljackih jedinica za ocuvanje Kosova ? SAMO ISKRENO
ma nemoj. Ceo civilizovan svet je prestao da sluzi vojsku kao vojsku. ili uopste ne sluzis ili ides u civilnu. Vojska je tamo placena sto i mi tezimo da uradimo. A tebi ako se sluzi, eno u zaostaloj Rusiji se sluzi dve godine i tamo traze mazohiste da ih muce te 2 godinepopokatepetl:Војска не постоји зато што је бивши бивши министар војни одредио да се војкса може служити и цивилно.
vlada63:Rado ide srbin u vojnike, dva ga vuku a trojica tuku:-D
Ha-Nocri:ma nemoj. Ceo civilizovan svet je prestao da sluzi vojsku kao vojsku. ili uopste ne sluzis ili ides u civilnu. Vojska je tamo placena sto i mi tezimo da uradimo. A tebi ako se sluzi, eno u zaostaloj Rusiji se sluzi dve godine i tamo traze mazohiste da ih muce te 2 godine![]()
Ha-Nocri:Pa kad si ti toliko zapeo da je uzmas
U Rusiju pa pucaj![]()