nesons
Iskusan
- Poruka
- 5.426
ti si prva koja tuguje i nervira se zbog Dum-a !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a on se kao pravi da mu ne prija njena 'paznja ...krvolok:Ali ga ti i TAKVOG voliš, a ???![]()

Moja situacuja je zapravo obrnuta!!DOKONI UM:Jesam li ja rekao da prekinete ?
Ajde ne glumite LILIKU : "Stupidne rasprave sa ciljem da skrenem mušku pažnju i ako je moguće da ispadnem pametna"
:-)
Svako u svoj ćošak i lagano pijuckajte COLU LIGHT.
ladna!!;-)DOKONI UM:Oni se zakače a ti ih otkači !
Nego jel dobra COLA LIGHT ?
'ladna a ?
mens:Ne podnosis??!!:shock:
E, dobro!!Ajde napravi spisak sta jos ne podnosis, pa da uvedemo to u administrativna pravila na regionu Novi Sad!!!
mnogo nam je vazno da se ti ovde dobro osecas!!!:?

nesons:........jutros mi je ruza procvetala![]()
pa su me izbacili iz kancelarije...........................opet..................................mens:Moja situacuja je zapravo obrnuta!!
Pokusavala ili ne da skrenem paznju sa sebe, ali nazalost ovakvi pacijenti sa okidacem u glavi , koji se aktiviraju na cirilicu, uvek mi se nekako zakace !!!
mens:Moja situacuja je zapravo obrnuta!!
Pokusavala ili ne da skrenem paznju sa sebe, ali nazalost ovakvi pacijenti sa okidacem u glavi , koji se aktiviraju na cirilicu, uvek mi se nekako zakace !!!
Aleksej_BASO:A cekaj sta je sa pacijentima koji se aktiviraju na latinicu?
are you stupid?? or just stupid??Arhangel NS:А што се шокираш ? Голден лејди је направила невиђену идиотарију везујући одвратно убиство са "глупим" законима који бране ћирилицу...Е, то је већ шокантно, како се ниси за то закачила, већ потпаљујеш даље...
Да ли ја сад треба да коментаришем твој аватар и то да доведем у везу ?
Смири живце...А и језик.

sve za tebe brate Srbine!!!Arhangel NS:Хвала на лепим речима. Ви'ш како можеш да будеш фина...Само мало сам те поткачио и "љубазност" је потекла. :wink:
А, видим и аватар си променила, за сваки случај...
Drinking Cola-light ?![]()

ne vuci me..DOKONI UM:Vlada se bavi ZAKONIMA ?
Neće biti...
Vlada se bavi uredbama a Narodna skupština ZAKONIMA
GoldenLady:are you stupid?? or just stupid??
verujem da je tesko sa (daj boze!) dvocifrenim IQ-om shvatiti sta sam htela da kazem...(ali mozda ima nade za storm )
Nisam toliko dobar pedagog da bih tebi znala to da objasnim...
Naravoucenije moje price bilo je :
Sto se Vlada na svojim sednicama bude bavila nebuloznijim zakonima, problem u drustvu je veci. BEZ IKAKVE UZROCNO POSLEDICNE VEZE KAKO IZGLEDA NA PRVI POGLED!!!
Odnosno: problemi u drustvu su ogromni, a posto niko ne zna da ih resi onda, da bi opravdali svoj budzet - , servira nam se hrpa beskorisnih zakona kao na primer velika glupost oko cirilice, ili.zakon o zdravstvenim uslugama...itd - sto je nedokucivo za tvoj - ne bih ovde korisitla rec mozak da ne uvredim sve koji ga imaju- ali evo moze: ozdani buckuris (bez M!)
Ono sto je zajednicko odvratnom ubistvu i zakonima koji se donose je sto su samo simptomi naseg bolesnog drustva, isto koliko i ti..
Sine, pravi si Srbin - ne vidis dalje od svog nosa i gutas sve sto ti se servira... nastavi da pises cirilicom kako bi makar izgledalo da si pismen (/!\ storm, kada kazem pismen ne mislim da zna samo da 'crta' i prepoznaje slova nego i da RAZUME ono sto je napisano ) mozda neces izgledati tako jezivo... i tuzno
mens:sve za tebe brate Srbine!!!
Mada, mislim da ti je mesto na podforumu Politika!!Ne zbog teme, vec mentalne slicnosti sa svima na tom mestu!!![]()