Dobro vece, Novi Sade...

unwell019.gif

кеве вам!

mens:
neko ko se potpisuje sa STORM CLOUD, vecno brani cirilicu!!!:shock:
To je tako ...........srpski!!!:shock:

А што се шокираш ? Голден лејди је направила невиђену идиотарију везујући одвратно убиство са "глупим" законима који бране ћирилицу...Е, то је већ шокантно, како се ниси за то закачила, већ потпаљујеш даље...

Да ли ја сад треба да коментаришем твој аватар и то да доведем у везу ?

Смири живце...А и језик.

Arhangel NS:
А што се шокираш ? Голден лејди је направила невиђену идиотарију везујући одвратно убиство са "глупим" законима који бране ћирилицу...Е, то је већ шокантно, како се ниси за то закачила, већ потпаљујеш даље...

Да ли ја сад треба да коментаришем твој аватар и то да доведем у везу ?

Смири живце...А и језик.
Ne glupiraj se!!!:idea:

Arhangel NS:
Ти то нешто расправљаш сама са собом ?

Рекох ти лепо, ако ти није јасно прочитај сопствени коментар на претходној страни. Не подносим дегутантне и морбидне шале, ако су уопште шале...
Ne podnosis??!!:shock:
E, dobro!!Ajde napravi spisak sta jos ne podnosis, pa da uvedemo to u administrativna pravila na regionu Novi Sad!!!:lol:

mnogo nam je vazno da se ti ovde dobro osecas!!!:?

ali avaaaaaaaaaaaaaaaj,krle,nego sta! i to mLogo,mLogo...................................samo ne znam zasto ON mene ne volEEEEEEEEEEEEEEEEE :cry: :cry: nego drobi svaku nadu u ovom nevinom i naivnom zivotu.po srcu(i ostalim unutrasnjim organima -pravde ili vec:?) gazi i svaki osmeh u prah pretvara :cry:
svaku rec.............:cry: upucenu njemu raspravom smatra
cak sam htela iz ciste ljubavi da mu kazem da se ne brine,da musku pozornost od njega odvlaciti vise necu :cry:

DU,prepustam ti ih SVEEEEEEEEEEEEEEEE:cry:EEEEEEEEEEEEEEEE

Back