Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја сам залила своје цвећке, мала цвећка је са другарицом у дворишту, чује се смех на километар, муж чита новине...све у свему, живот је леп ...чак и кад те ујутро истресу из кревета као мене јутрос.

Razmišljam o ovom kapitalističkom lopovluku pod parolom zdravije i bolje, svetska mafija ima super parolu da je nešto zdravo i pod tim izgovorom smisle nov način za isisavanje milijardi od ljudi
Takođe prodaju gomilu kojekakvog smeća i trećerazredne robe pod parolom kako je to zdravo
Danas svakoj prosečnoj budali možeš prodati priču o tome šta je zdravo a šta nije i mnogi ljudi ozbiljno se izgladnjuju ili štete organizmu verujući u te priče
Nova tema svetskih lopova je ekologija
Sad im je to novi alibi da smišljaju proizvode i materijale koje smeš da kupiš pogodi od koga

Prilozi

• IMG-eccd1ac2a19b2f3e0b3ef151a6f13bed-V.jpg
    IMG-eccd1ac2a19b2f3e0b3ef151a6f13bed-V.jpg
    131,6 KB · Pregleda: 8
Ja kao humanista i filozof se čudim da je znanje danas nikad dostupnije, a narod sve gluplji
Život je što kaže moj bivši veliki šef jedan veliki paradoks, to sam znala i pre njega, i sasvim je moguće u životu i da bude i da ne bude
Zato istoriji ne verujem ništa, piše ko šta hoće i kako hoće
Verujem ozbiljnoj nauci i egzaktnim naukama, a ni one nemaju objašnjenja za neke pojave koje zavise samo od Boga

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back