Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
I izađem iz busa i nakašljem se i zub ispadne pljas. Ima još neko da sumnja u moj baksuzluk. Džabe sam dolazila al me bar nisu klali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bar ispao taj koji je trebao?I izađem iz busa i nakašljem se i zub ispadne pljas. Ima još neko da sumnja u moj baksuzluk. Džabe sam dolazila al me bar nisu klali.

ma da bre, ovi drugi su još pričvršćeniJel bar ispao taj koji je trebao?
A mogu da zamislim kako si kašljala ako ti je zub izleteo.![]()
kad se nisam šlognula,
Медо,баш си надрљао...нећу ништа да ти саветујем, знаш ти боље, само ти држим палчеве јакоznači ič ne valja, slušala me posle aminofilina i kaže ako je ovako nakon infuzije kako je bez ičega,
dođi sutra da te čujem ponovo, ovo mora još da se nešto radi, značu ujutru da ubijem zub u pola 8, a u 1 da me sluša, da ja spavam u dz na klupi negde, šta ću kući![]()

nazebao, ne možeš da dokažeš i džabe se dereš nemoj, valjda neće da krene jače, uh što se ja za decu ispresecamMeni malo dete počelo da kašlje, ali nema temperaturu, veseo je i ode u vrtić. Za vikend je sa sestrom i bratom od strica ceo dan vikao, trčao, skakao, kao da je u džungli, uveče već počeo da se nakašljava... Magarac jedan!
Zapravo, kašalj ti je došao baš kad treba. Sreća u nesreći.ma da bre, ovi drugi su još pričvršćenikad se nisam šlognula,
a u petak čitava drama, sinus će se otvoriti, treba hirurg, kupi klindamicin,
a ja ponavljam ama ženo napolju je, nije u vilici, samo ga cimni, jok, dođi
u utorak u pola 8 i eto šta bi sestra se ubi od smeha a i ja vala....a kašalj
je takav da oko mene mesta u busu kolo da igram![]()

a pa ima toga još onoliko, a mislim da će mi uvali još 3 bockanja, taman da mi unjaki nedelju do kraja,Ne znam na tvoje stanje šta smeš da piješ
Nisam stručna da ti bilo šta kažem a mnogo mi je žao kako se zlopatiš
Разнежим се кад ово прочитам, ја сам највише волела кафе са мојом мајчицомRučali smo, ja popila kafu, slušala muziku, potom sedela sa majkom na terasi, sada je već zahladnelo.![]()

Ma biće on ok. Kad kad pokupim iz vrtića daću mu Fitosept za decu, nisam mogla jutros da ga nađem, imam i malo Prospana, čaj sa medom i limunom, pa videćemo.nazebao, ne možeš da dokažeš i džabe se dereš nemoj, valjda neće da krene jače, uh što se ja za decu ispresecam
mljacМедо,баш си надрљао...нећу ништа да ти саветујем, знаш ти боље, само ти држим палчеве јако![]()

pa da bre, inače fobiju od zubara imam, ovo ispalo super, samohotka breZapravo, kašalj ti je došao baš kad treba. Sreća u nesreći.![]()

Ја нисам досадна, тралала, нисам била туjoooj što me peku usne, skroz su ispucale....gnjaaaavežžžž na kub
pazi ih što su u ilegali
i vi ste dosadne

e to, med i limun i propolis zakonMa biće on ok. Kad kad pokupim iz vrtića daću mu Fitosept za decu, nisam mogla jutros da ga nađem, imam i malo Prospana, čaj sa medom i limunom, pa videćemo.

Ja uopšte ne mogu decu da nateram da piju propolis. A kad sam ga probala, onaj za decu mislim, plakala sam jer je tako grozan, a ja sam ih jurila da piju. Jel zna neko neki fazon kako da se ne oseti? Ono masno, gorko, ma bljak!e to, med i limun i propolis zakon
Nisi bila, jer si bila suviše dosadna čak i da budeš ovde.Ја нисам досадна, тралала, нисам била ту![]()

umešaj u neku slatku kašu ili griz ili sok, maskiraj gaJa uopšte ne mogu decu da nateram da piju propolis. A kad sam ga probala, onaj za decu mislim, plakala sam jer je tako grozan, a ja sam ih jurila da piju. Jel zna neko neki fazon kako da se ne oseti? Ono masno, gorko, ma bljak!
Sve sam ja to probala. U sok, ostane gorko i masno, dušu da povratiš. Jer za decu nije na bazi alkohola, nego, ne znam šta...umešaj u neku slatku kašu ili griz ili sok, maskiraj ga