- Poruka
- 63.764
Ја волим да га пошећерим и залијем млеком, тако смо јели као деца ...сад не памтим кад сам кувала.u 1, ja sam uvek za žito al me mrzi da kuvam![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја волим да га пошећерим и залијем млеком, тако смо јели као деца ...сад не памтим кад сам кувала.u 1, ja sam uvek za žito al me mrzi da kuvam![]()
То је баш славско жито, волим, али не могу да поједем пуно...а оно са шлагом не могу ни да омиришем.A kako jedete žito?
Ja samo mleveno + šećer i oraščić.
Ustala u 6:55, odvezla dete, sad čekam babu da vozim kod dr, pa po dete, onda ću ručak. Sad ni da počnem nešto da radim...

Е, то је прави љубитељ...u svim oblicima, ne manišem, samo da nije vodeno![]()
Pa ovde, na 5 min. od kuće.Ред данас ради као такси служба...е, не питах те, где си на крају уписала дете?
Ne sa šlagom, ali kod mene ovde stavljaju mlevene orahe, a mene uvek od živih oraha zaboli grlo, pa sam sebe ubedila da ih ne volim...То је баш славско жито, волим, али не могу да поједем пуно...а оно са шлагом не могу ни да омиришем.

Па, супер што је близу...како му је, уклопио се?Pa ovde, na 5 min. od kuće.
Danas odem, kaže vaspitačica, zamalo da idemo popodne. Njihova škola je matična škola okolnim nekim školama. Jednu školu sređuju, pa su deca došla kod nas i sad mali od 1-4. razreda idu popodne. Ali su se roditelji pobunili, pa su bar za vrtić obezbedili da idu u svom selu, u zgradici Mesne zajednice, da ne putuju kod nas. Da nisu, i mi bismo išli svake druge nedelje popodne. Ja rekoh, ja pobegla od tog popodne, sreća pa me nije stiglo...
Dobro je!danas će biti baš toplo, ne bunim se, lakše dišem
znači sa one dve tablete juče sam ubila svaki virus i bakteriju u narednih 5 godina će me zaobići...valjda![]()
Е, па млевени ораси обавезно. Сем за оне који их не волеNe sa šlagom, ali kod mene ovde stavljaju mlevene orahe, a mene uvek od živih oraha zaboli grlo, pa sam sebe ubedila da ih ne volim...

Obožava da ide. Snašao se taj prvog dana još, kaže vaspitačica da je prve nedelje osvojio sve simpatije grupice, a on totalno nesvestan toga, kao leptirić, malo ovde, malo onde, sa malima, sa velikima... Jer su mešovita grupa, od 2,5 godine do 6.Па, супер што је близу...како му је, уклопио се?
nisi valjda hroničar?Dobro je!
Mene noćas i jutros baš gušilo, sad se trudim da ne počnem da kašljem.
Обожавам такву децу, ова моја је крутко, као мајка...пробирач за друштво.Obožava da ide. Snašao se taj prvog dana još, kaže vaspitačica da je prve nedelje osvojio sve simpatije grupice, a on totalno nesvestan toga, kao leptirić, malo ovde, malo onde, sa malima, sa velikima... Jer su mešovita grupa, od 2,5 godine do 6.
Много разговарамо о свему, али пуштам је да одлучује сама, боље се запамти кад те лично пукне по леђима.šta fali, tako i treba, meni se to sviđa kod deteta, a ako takva ostane i i kasnije bićeš sigurna da neće napraviti neku glupost....mada mora nekad i da se pogreši, na iskustvu učimo...
Trudim se da ne budem i plivam tako, u tom ubeđenju. Pomoglo mi je što sam smršala, a lekovi po potrebi, mada nisam ni bila godinama kod dr da proverim....nisi valjda hroničar?
Ovaj je zvezda od prvog dana, vodio brata u predškolsko sa svojih mesec i po, pa do četiri godine. Gde god da ga baciš, on se snađe. Samo lako plane, prznica.Обожавам такву децу, ова моја је крутко, као мајка...пробирач за друштво.
To da! Ovaj moj je uglavnom vođa nestašluka... A veliki bio i ostao dobar, primeran... Pa videćemo.šta fali, tako i treba, meni se to sviđa kod deteta, a ako takva ostane i i kasnije bićeš sigurna da neće napraviti neku glupost....mada mora nekad i da se pogreši, na iskustvu učimo...

deca su kao paket, nikad ne znaš šta će iskočiti kad otvoriš, mah...radiš najbolje što umeš, voliš, ljubiš i uživaš, samo nek su živi i zdraviTo da! Ovaj moj je uglavnom vođa nestašluka... A veliki bio i ostao dobar, primeran... Pa videćemo.