Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kako jedete žito?
Ja samo mleveno + šećer i oraščić.

Ustala u 6:55, odvezla dete, sad čekam babu da vozim kod dr, pa po dete, onda ću ručak. Sad ni da počnem nešto da radim...
То је баш славско жито, волим, али не могу да поједем пуно...а оно са шлагом не могу ни да омиришем.

Ред данас ради као такси служба...е, не питах те, где си на крају уписала дете?
Pa ovde, na 5 min. od kuće. ;)
Danas odem, kaže vaspitačica, zamalo da idemo popodne. Njihova škola je matična škola okolnim nekim školama. Jednu školu sređuju, pa su deca došla kod nas i sad mali od 1-4. razreda idu popodne. Ali su se roditelji pobunili, pa su bar za vrtić obezbedili da idu u svom selu, u zgradici Mesne zajednice, da ne putuju kod nas. Da nisu, i mi bismo išli svake druge nedelje popodne. Ja rekoh, ja pobegla od tog popodne, sreća pa me nije stiglo...

Pa ovde, na 5 min. od kuće. ;)
Danas odem, kaže vaspitačica, zamalo da idemo popodne. Njihova škola je matična škola okolnim nekim školama. Jednu školu sređuju, pa su deca došla kod nas i sad mali od 1-4. razreda idu popodne. Ali su se roditelji pobunili, pa su bar za vrtić obezbedili da idu u svom selu, u zgradici Mesne zajednice, da ne putuju kod nas. Da nisu, i mi bismo išli svake druge nedelje popodne. Ja rekoh, ja pobegla od tog popodne, sreća pa me nije stiglo...
Па, супер што је близу...како му је, уклопио се?

Па, супер што је близу...како му је, уклопио се?
Obožava da ide. Snašao se taj prvog dana još, kaže vaspitačica da je prve nedelje osvojio sve simpatije grupice, a on totalno nesvestan toga, kao leptirić, malo ovde, malo onde, sa malima, sa velikima... Jer su mešovita grupa, od 2,5 godine do 6.

Obožava da ide. Snašao se taj prvog dana još, kaže vaspitačica da je prve nedelje osvojio sve simpatije grupice, a on totalno nesvestan toga, kao leptirić, malo ovde, malo onde, sa malima, sa velikima... Jer su mešovita grupa, od 2,5 godine do 6.
Обожавам такву децу, ова моја је крутко, као мајка...пробирач за друштво.

šta fali, tako i treba, meni se to sviđa kod deteta, a ako takva ostane i i kasnije bićeš sigurna da neće napraviti neku glupost....mada mora nekad i da se pogreši, na iskustvu učimo...
Много разговарамо о свему, али пуштам је да одлучује сама, боље се запамти кад те лично пукне по леђима.

Eve me devojke sa puštenom kosom

Prilozi

• IMG_20191021_101320.jpg
    IMG_20191021_101320.jpg
    53,2 KB · Pregleda: 28
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back