Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
135115.JPG

Ja se razvlačim i nerviram oko nekih privatnih problema, a vala ne mogu da se nerviram više
Nema Mine nadam se da je dobro
Nema ni Mede, a ni Maki :confused:
Nadam se i za njih da su dobro
Čekam ćerku da opere kosu da je feniram, spava mi se a ne mogu da dremnem popodne kao baksuz i kad imam priliku, neće san na oči
Mnogo sam ispizdela danas i sad smirujem živce koliko mogu
Sutra radim od kuće
Riba je bila super, sad sam popila kafu ali mi je neka muka, ne znam zašto
Nisam raspoložena ni muziku da slušam
Samo kutim i pušim

nemoj da se nerviras, ja sam davno odlucila da necu da trosim svoje zivce, energiju, vreme na stvari koje ne mogu da promenim, i uopste, sa godinama sam postala mnogo smirenija
nista tvoje nerviranje nece popraviti ni promeniti, osim sto ces se ti osecati losije
a jeste nekad cigareta najbolja drugarica, koliko god to bilo lose, ali cuti i ne smara te

mi smo danas planirali da idemo u neki zabavno-istorijski-porodicni park, imamo i besplatne karte, kompanija koja izdaje stanove povremeno organizuje ponesto ili deli karte, ja uvek ubodem pa se javim, pa dobijem karte
isli smo do sada vec jednom u taj park Heritage park, pa u zooloski vrt, pa u neki centar popularne nauke, pa na razne dogadjaje
nista specijalno, ali eto, lepo se provedes ako hoces
samo dok se rasvestitimo, nesto oblacno danas i oboje smo se uspavali

tebe Ljubinka kad uhvati pisanje ništa ne vidiš ko šta piše,
radila sam ova tri dana na sajmu po ceo dan od 10 do 19,sad došla kući najzad kraj,
mrtva sam i zvanično ovo je zadnji sajam na kom sam ja radila po cenu otkaza,
trebaće mi 3 dana da prestanu bolovi u nogama, da ne pričam da nisam ni znala da
imam neke koske i mišiće, ma trepavice me bole, odo jedem i spavam ajd ćz :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back