Maki 81
Poznat
- Poruka
- 7.280
Odmori se večeras Lady.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

stvarno je to doping udara dopamin, perem sudove i pevam sway

Lady, izvuci već sada iz friza, odlediće se do ujutru.
Nemoj samo zbog toga rano ustajati.

Boko uživaj subota je baš ovako ko tebi i meni dan za razvlačenje
Ja nemam taj slow cooker a dobra stvar je, no sada nema novaca za tu kupovinu
Sladak kupus s junetinom obožavam
Ja sutra spremam oslić, moram malo ranije da ustanem da se odledi a teško mi pada![]()

jeste super stvar slow cooker, ja sam spremala dzemove u njemu, nema da prsti naokolo, nema da mesas, stavis sve sastojke, ukljucis i zaboravis na to..ne moze ni da zagori...
ovde ih ima raznih, naravno, nekih fensi sa sto pedeset operacija, mi smo naravno uzeli najobicniji, najjeftiniji, bio je $30, dzabe

pa i ja se tek ucim, letos sam ga uzela, za dzemove i pravila mozda dva jelaTamo za Ng ću ga uzeti, a onda još da naučim da ga koristim![]()

pa to...ili stavis uvece sve, ukljucis ujutru kad krenes na posao i ceka te topao, spremljen rucak kad se vratisZvuči mi dobro jer on kuva dok ja spavam
To mi baš treba![]()
pa to...ili stavis uvece sve, ukljucis ujutru kad krenes na posao i ceka te topao, spremljen rucak kad se vratis
e nemam pojma, nisam gledala to po BeograduMoram da ubedim muža da to kupimo jer bi mi uštedelo značajno vreme na kuvanju
I da malo izguglam prodavnice i cene
Moje iskustvo s tehnomanijom je očajno te se mislim gde to da provereno nađem