Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma nisi, umemo mi da čitamo kao disleksičari, ne briniMislim da sam ja sve rasterao kad sam rekao sestro patka a mislio sam na sestro slatka..
meni sve otvoreno širom i nije mi hladno ovde 16 CЈа сам ту...него ми се увукла хладноћа у кости.
Генијалци су видели сунце и нема грејања, а што је напољу 9 степени нема везе![]()
nesto se cesto ljutis ovih danaДоцо, нЕје смешно![]()

Ја сам грампи кад ми је хладно,срећа па је то само 10 месеци годишње...nesto se cesto ljutis ovih dana![]()
Где сте купили тих 16 степени, да скокне и Југ до тог маркета...meni sve otvoreno širom i nije mi hladno ovde 16 C

Ma okači, nek ide život.a taman sam htela da okačim moj budući ručak al sad neću, nije fer izlagati te iskušenju umesto da ti se da podrška,
u to ime živela šargarepa presna![]()

А ја волим само да печем...љушћење, пржење, теглирање, то не.zanimljivo je kako se to svuda primenjuje, najbolja poređenja su vezana za hranu, a realno mi i jesmo narod koji se kroz hranu gleda, valjda nam je to u genetskom kodu upisano, gladovanje je mnogo gadno kad je dugotrajno....
volim ajvar ali mrzim da ga spremam, dubinski mrzim da pečem papriku, ostalo nije problem, ali pečenje je fuuuuuuj
Знамо да купујеш коре.@Meda , ja obožavam pitu sa razvučenim korama! Srećom, ne umem da razvlačim kore, inače nema tog Fitnes Pala koji bi mi pomogao.![]()
Pa kad onaj tab mnogo priča.Знамо да купујеш коре.