Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Морам да ти покажем наше генијалце...станари ће вероватно улазити у зграду помоћу падобрана :rotf:
У мом комшилуку
IMG-90222ab3275d931a7a48407785a94f4d-V.jpg

danas kuliranje, muz ode na put, sve oprano i sredjeno (ako me ne saceka neki novi haos kad dodjem), rucka imam, kojekakvih ostataka
znaci setnje sa kucicima, klopa, bleja, popodnevna dremka, posle dremke moja novi ritual, umesto popodnevne kafe, popodnevni kakao, mnogo mi prija, isto ga pijem kao kafu sa mlekom, isto ga i spremam, provri voda, kasicica secera, puna kasicica kakaa i dodam mleko posle
smeta mi kafa popodne, prava sam baba

Ja sam pila kafu uveče kao ritual ali sam izbacila bude mi muka, meni je ritual kafa pre i posle posla obavezno a uveče bi valjalo da pijem čaj ali me mrzi
Inače sam ćerki napravila kakao iliti belu kafu samo što ja samo ugrejem mleko, i sipam u šolju sa šećerom i kakaom i dobro izmešam
Popodne sam bila vredna, oprala sudove, zvala svekrvu, spremila ćerki večeru, napravila cigare i sad se odmaram
Naravno odmorila sam se malo kad sam došla i začudo nisam bila buđava kao inače :lol:

jutro, lagano se spremam, nema strke ni panike, skuvala kafu za termos, sad ću i hranu da popakujem pa u pobede radne,
znate, svo to stajanje i sedenje se lako podnese, ali muzika jooooj, kao da se dogovore pa svi ovi malecki što đipaju izaberu
istu pesmu i tako jedno 10 puta pa puta 3 dana, obnovim predškolsko gradivo za svu decu u gradu :lol:
a slatki su klinci, pa kad se pooblače u baletske suknjice i sve šljašti od šljokica i nervozne, tremirane, uplašene, ma cirkus,
ali 3 dana pa mnogo je brate, mnogo, ipak sam ja baba u godinama :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back