Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mt mogu da uglavim u citavu pricu, skroz je oukej, ali poslovanje kao samostalan predmet nikako...
Није то лоше, нека развијају предузетнички дух, ако се то као предмет ради како треба...
Ми имамо мед.сестре које су отвориле фирму, шприцање, катетери, терапије, платиш да не чекаш у реду, свима добро.
Раде нон стоп, уморне као пси, али зарађују.

Ма, иди, павлаку ћеш купити, али то што те мама пробудила не може се надокнадити...ја сам почела да стишавам телефон кад је С била мала. Она је јако мало спавала, и онда сам и ја користила прилику да дремнем. Е телефон баш тада зазвони.
И онда схватим да он може да буде и стишан, никоме баш није призортило.
Pa znam, ali uglavnom me i ne zove niko tako rano, osim ako je bitno. Osim jutros, kad nije bilo bitno. Ali nema veze, show must go on. Boranija isto. :rotf:

I da, ako niste znali ja uvek moram da imam kiselu pavlaku u frižideru. A sad nemam... A muž umire od smeha. Sad smišljam neku gadost, da spremim za ručak nešto što gosti ne vole, jer moji vole sve. Buhahahaha! :zloca:
A sve sam smislila bila, malo dete i ja spavamo do kasno, pa nešto na brzinu za ručak, onda u šetnju po poljima, kad ono međutim....
Spremiću nešto kao boranija ili đuveč. Onda sa nevinim osmehom bapnem na sto. Hehehehe! :lol:
Ово су ти неки драги гости :rotf:

A ne, gosti kao ljudi su dragi, druge stvari meni tu smetaju, ali nisu za priču, ovako javnu. Napraviću đuveč, nemam boraniju! Pa brate, ne da mi se danas ni zla da budem. :zloca:
Мене не би увредила ни са једним...али ја сам добра свиња :rotf:

• Haha
Reactions: Red
Мене не би увредила ни са једним...али ја сам добра свиња :rotf:
Ja isto. Ali oni, eto, ne vole sve. Onda ispadne da ne vole mnoge stvari. Ali ja slabo hajem za to, spremim da ima za sve, pa ko voli, neka izvoli. Moja deca jedu skoro sve, odnosno, sve na naki način. Ne vole, recimo kuvan kupus, ali jedu dinstan ili podvarak, recimo.....

Моја исто једе све, једино пасуљ не воли, али поједе по кутлачу, две, као супу, без хлеба.
После јој спремим нешто додатно, али макар толико мора.
To da, i moje veliko ne voli pasulj, ali ga jede kad ja spremim. To izgleda po godini rođenja, to godište ne voli pasulj. :lol:

To da, i moje veliko ne voli pasulj, ali ga jede kad ja spremim. To izgleda po godini rođenja, to godište ne voli pasulj. :lol:
Не, јела је негде до 4.године, и то је баш волела ..и онда одједном не воли.
Па, добро, не мораш да волиш, али ниси алергична на њега, појешћеш мало.
И тако...последњи пут је чак рекла да ми је пасуљ божанствен, а ја га направила исто као и увек.
Можда ћемо опет ући у фазу вољења.

• Podržavam
Reactions: Red
Није то лоше, нека развијају предузетнички дух, ако се то као предмет ради како треба...
Ми имамо мед.сестре које су отвориле фирму, шприцање, катетери, терапије, платиш да не чекаш у реду, свима добро.
Раде нон стоп, уморне као пси, али зарађују.

Ma to odes na info tacku i sve info dobijes...jedan predmet te ne moze nauciti kako da poslujes....a preduzetnicki duh nije nesto sto seta onako okolo pa ga zaradis za god dana...:lol:

Ma to odes na info tacku i sve info dobijes...jedan predmet te ne moze nauciti kako da poslujes....a preduzetnicki duh nije nesto sto seta onako okolo pa ga zaradis za god dana...:lol:
Надам се да ће видети да постоји још нешто сем државног хлеба на шалтеру и картотеци...

Надам се да ће видети да постоји још нешто сем државног хлеба на шалтеру и картотеци...

Hvala bogu za drzavni hleb, inace se masa ljudi ne bi mogla leciti uopste...ne daj boze da nam se ikada uvede americki sistem...pu, pu, pu!
...uostalom, mogli bi i u druge skole da uvedu par medicinskih predmeta, cisto da ljudi nauce da dijagnosticiraju sami sebe...:lol:

Hvala bogu za drzavni hleb, inace se masa ljudi ne bi mogla leciti uopste...ne daj boze da nam se ikada uvede americki sistem...pu, pu, pu!
Ја бих волела да ми дозволе да бирам где ћу плаћати здравствено, приватно или државно.
За ових 100 евра месечно, колико ми одбијају за здравство, не добијам ништа, сем прегледа на који се начекам, отаљавања посла, попреких погледа и мрзовоље...

Шта, шта сам сад урадила?
pa lepa si bre, zadnji put kad si kačila sliku na dvd bio neki mrak, budibogsnama,ovo baš baš lepo
Медо, бриши ме поподне, таман ће и Љубинка и Маки видети, да не буде као јуче :lol:
e cvrc ja već obrisala, ko ih šiša što rade pa ne vide :zkez:

Не, јела је негде до 4.године, и то је баш волела ..и онда одједном не воли.
Па, добро, не мораш да волиш, али ниси алергична на њега, појешћеш мало.
И тако...последњи пут је чак рекла да ми је пасуљ божанствен, а ја га направила исто као и увек.
Можда ћемо опет ући у фазу вољења.
Ovaj moj nije nikad voleo. Kao mali nije hteo ni da jede, sad kad je veliki jede, sve isto, ne moraš da voliš, ali mora da se jede, koliko-toliko...

Ја бих волела да ми дозволе да бирам где ћу плаћати здравствено, приватно или државно.
За ових 100 евра месечно, колико ми одбијају за здравство, не добијам ништа, сем прегледа на који се начекам, отаљавања посла, попреких погледа и мрзовоље...

Mislim da to ipak treba da se sliva u jednu kasu, a da izaberes izvodjaca... privatizaciju svega i svacega ne vidim kao resenje svih problema...upravo suprotno...
Nego, lep je dan...sta cete danas raditi zenske?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back