Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
uđi u lift al nemoj se zaglaviš ko maki 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Idem krajem oktobra u Rumuniju samo para niđe
ma žena bi svoje pare da ne razmišlja ako joj se nešto svidi pa da kupi,Па добићеш ваљда дневнице, и то девизне, не идеш ти тамо приватно...

Како неће да те пошаљу, дигни фрку, имаш на то право као осигураник...тако треба, како да не...неки дипломама могу само ватру да подложе.e tako, sad može da se živi, još kad bi me noge slušale,
deco ovo mi se ič ne dopađa, mnogo se neuropatija popela nagore,
prešlo preko levog kolena, skoro do pola butine, a neće me pošalju
kod neurologa, sve tako treba nema potrebe, ima da nabodem kolica
uskoro ako ovako nastavi
Кад може Зорана Михајловић, што не би и Љубинка...још јој лепше и стоје.ma žena bi svoje pare da ne razmišlja ako joj se nešto svidi pa da kupi,
skroz je razumem, a i dnevnice moraš pravdati računima, gde račun za gaće priloži,
ja to bukvalno al ne ide, još da vraća pare firmi, užas![]()
imam pravo, al mi uvek kažu da je to normalno i tako mora i nema pomoći, sama ne mogu da zakažem a za privatnika nemam pare i takoc, pijem ja alfalipoinsku kad mogu da kupim, a ne mogu svaki mesec, mora bar 3 da se pije redovno da bi delovala, a bude bolje bukvalno od prve kapsule, bukvalnoКако неће да те пошаљу, дигни фрку, имаш на то право као осигураник...тако треба, како да не...неки дипломама могу само ватру да подложе.
neka Ljubinke, pusti ti nju, pa zamisli da zaglavi neku ćorku, kako bi se tek tamo smorila, ko bre da se aka da ide da je teši i nosi cigare, tamo nema motanja, može motalicom nekog da umlati u afektu rastrojstva, a i zamisli koliko brdo sudova da pere, novajlijama obično to uvaleКад може Зорана Михајловић, што не би и Љубинка...још јој лепше и стоје.

pojma nemam, ne poznajem nikoga ko ima veze sa obe zemljeЗар те таблете не могу да се нађу у иностранству јефтиније? У Русији и Бугарској су често неупоредиво јефтинији и препарати и таблете него код нас...
Trust no one је у Русији, можемо да га питамо, ако желиш...pojma nemam, ne poznajem nikoga ko ima veze sa obe zemlje
ma žena bi svoje pare da ne razmišlja ako joj se nešto svidi pa da kupi,
skroz je razumem, a i dnevnice moraš pravdati računima, gde račun za gaće priloži,
ja to bukvalno al ne ide, još da vraća pare firmi, užas![]()
Стипсосери...не бих им ни ишла, ај здраво, бре.Rekli su mi dnevnice samo ako nije sve plaćeno a nama će biti
Ništa dnevnice
u rusiji sam jedino votku proveravaoTrust no one је у Русији, можемо да га питамо, ако желиш...
Tamo jedino Madjarice proveravamА Доца може да провери у Мађарској...

Не нервирај ме, него запиши па провериTamo jedino Madjarice proveravam![]()
e pa stvarno su skotovi, to se tako ne radi, šta ako ti zatreba za ne daj bože, nikad se tako nije radilo bez obzira da li je sve plaćeno ili neRekli su mi dnevnice samo ako nije sve plaćeno a nama će biti
Ništa dnevnice