Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1570528405928.png
1570528457536.png

Па добићеш ваљда дневнице, и то девизне, не идеш ти тамо приватно...
ma žena bi svoje pare da ne razmišlja ako joj se nešto svidi pa da kupi,
skroz je razumem, a i dnevnice moraš pravdati računima, gde račun za gaće priloži,
ja to bukvalno al ne ide, još da vraća pare firmi, užas :aaa:

e tako, sad može da se živi, još kad bi me noge slušale,
deco ovo mi se ič ne dopađa, mnogo se neuropatija popela nagore,
prešlo preko levog kolena, skoro do pola butine, a neće me pošalju
kod neurologa, sve tako treba nema potrebe, ima da nabodem kolica
uskoro ako ovako nastavi
Како неће да те пошаљу, дигни фрку, имаш на то право као осигураник...тако треба, како да не...неки дипломама могу само ватру да подложе.

ma žena bi svoje pare da ne razmišlja ako joj se nešto svidi pa da kupi,
skroz je razumem, a i dnevnice moraš pravdati računima, gde račun za gaće priloži,
ja to bukvalno al ne ide, još da vraća pare firmi, užas :aaa:
Кад може Зорана Михајловић, што не би и Љубинка...још јој лепше и стоје.

Како неће да те пошаљу, дигни фрку, имаш на то право као осигураник...тако треба, како да не...неки дипломама могу само ватру да подложе.
imam pravo, al mi uvek kažu da je to normalno i tako mora i nema pomoći, sama ne mogu da zakažem a za privatnika nemam pare i takoc, pijem ja alfalipoinsku kad mogu da kupim, a ne mogu svaki mesec, mora bar 3 da se pije redovno da bi delovala, a bude bolje bukvalno od prve kapsule, bukvalno

Кад може Зорана Михајловић, што не би и Љубинка...још јој лепше и стоје.
neka Ljubinke, pusti ti nju, pa zamisli da zaglavi neku ćorku, kako bi se tek tamo smorila, ko bre da se aka da ide da je teši i nosi cigare, tamo nema motanja, može motalicom nekog da umlati u afektu rastrojstva, a i zamisli koliko brdo sudova da pere, novajlijama obično to uvale :rotf:

znači mrtva sam, pa da se pozdravimo :aaa::rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back