- Poruka
- 63.764
Сад сам стигла с посла 
А ви како те?

А ви како те?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Па, ебем му миша, тебе кад оче, оче теSedim kod zubara, prva smena nije htela da mi radi ništa, čekam drugu da mi izvadi zub. Izašla mi žlezda ispod donje vilice i raste, pijem hemomicin. Umreću od muke. Eto kako sam. Gladna ko pas.

Sedim kod zubara, prva smena nije htela da mi radi ništa, čekam drugu da mi izvadi zub. Izašla mi žlezda ispod donje vilice i raste, pijem hemomicin. Umreću od muke. Eto kako sam. Gladna ko pas.

ovde je vađenje 800, al ja ne mogu, treba hodati a još se gušim dok koračam, ma i po stanu, srediće sve hemomicin samo polako,...ne znam da li rade sutra ali trebala bi da zapucaš na stomatološki... ne treba ti uput ni bilo šta da ti to odmah srede... tj. možda uzmu neku kintu...![]()
LjubinkovićuLady, nisam našla neki zanimljiv avatar.Maki što ne staviš neki avatar?

ovde je vađenje 800, al ja ne mogu, treba hodati a još se gušim dok koračam, ma i po stanu, srediće sve hemomicin samo polako,
aj ti okači još jednom onaj klip sa pecanja da ne kopam da dušu opustim, aj kume ne bilo zapoveđeno ako te ne mrzi