Добро јутро, добар дан...No 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sedim kod zubara, prva smena nije htela da mi radi ništa, čekam drugu da mi izvadi zub. Izašla mi žlezda ispod donje vilice i raste, pijem hemomicin. Umreću od muke. Eto kako sam. Gladna ko pas.
Па, ебем му миша, тебе кад оче, оче те :mmmm:

Sedim kod zubara, prva smena nije htela da mi radi ništa, čekam drugu da mi izvadi zub. Izašla mi žlezda ispod donje vilice i raste, pijem hemomicin. Umreću od muke. Eto kako sam. Gladna ko pas.

...pa ti kao da si lepak za sve bolesti ovoga sveta... oprosti ali moram da se kliberim... :rotf:

...pored svega što te spopalo niko ni pomislio da ćeš i zub morati da vadiš... joj, umirem...:rotf:

...ne znam da li rade sutra ali trebala bi da zapucaš na stomatološki... ne treba ti uput ni bilo šta da ti to odmah srede... tj. možda uzmu neku kintu...:confused:
ovde je vađenje 800, al ja ne mogu, treba hodati a još se gušim dok koračam, ma i po stanu, srediće sve hemomicin samo polako,
aj ti okači još jednom onaj klip sa pecanja da ne kopam da dušu opustim, aj kume ne bilo zapoveđeno ako te ne mrzi

ovde je vađenje 800, al ja ne mogu, treba hodati a još se gušim dok koračam, ma i po stanu, srediće sve hemomicin samo polako,
aj ti okači još jednom onaj klip sa pecanja da ne kopam da dušu opustim, aj kume ne bilo zapoveđeno ako te ne mrzi

...morao sam da klopnem nešto na brzaka... stiže klip...
...a imaš ih više na kanalu, pogledaj i ostale... a možeš i da klikneš prati... imam osam pratilaca...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back