Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan. Danas je bilo teško na poslu, iako sam radila od kuće, vrlo stresno. Prilično sam umorna. Treba da odem po neke pare, taman da se prošetam, i imam još neka posla po kući, što me bar trenutno mrzi, jer mi je danas stres bio baš veliki.
Nisam stigla ni da ručam još.
Mada me ovaj stres nije nešto poremetio, samo sam umorna.
Tek je početak nedelje a već sam šlogi, ali u petak sam uzela dan od odmora, pa ću uživati ceo naredni vikend.
Sad sam samo sposobna za kafu i cigaru i da sačekam muža da ručamo zajedno. I za jednu dremku i malo muzike. A ostalo ću polako. Kada prođe ova vrućina odoh malo napolje i po pare. Sešću i u neki hlad malo sama, da odmorim mozak. Polako.

Dobar dan.
Danas lepe vesti.
Kad sam došla nas dvoje smo ručali boraniju, a kuvam sad šećerac ćerki i izvadila sam maline, koje mi stoje dugo u frizu, da jedemo sa šećerom. Za večeru sam otkrila mužu novu omiljenu kombinaciju - šampion mortadela, burger sos, burger kifle i jogurt. Toliko sam se najela od boranije i paradajza da ne mogu da dišem.
Imam ručka i za sutra, idem i sutra u kancelariju. Poslužio me prevoz danas i bilo je svuda klime. Na poslu sam upalila ipak klimu. Mnogo sam se lepo obukla, bela Luna suknja i Benetton braon bluza, stavila sam novi push up i naravno parfem. Čak mi je i kosa bila ok, posvetlela je sama od sebe.
Popodne srećom nemam posla po kući, gori nam klima i super je, večere imam, kuhinja je uredna. Ne moram u prodavnicu.
Danas puno lepih vesti i oko posla i privatno, te mi je dan bio baš lep. Onda dođem kući i otkrijemo da imamo u frizu lepe hrane i pomorandže u činiji za ceđenu, danas jedan dan pun voća i povrća. Boraniju sam napravila, ispala je kao san. U poslednje vreme spremam, ubijam, za sve su rekli da je savršeno, gibanica nikad bolja. Nije bilo dovoljno da se pošalje komšiji, pobrstili smo je ko svinja masnu krpu.
I tako, o privatnim nekim temama ne mogu, ali mi je dan super hvala Bogu i sada sam ko na odmoru.
U petak ne radim ou jea. Ići ćemo na malo slavlje, ja častim.
Ćerka je kupila i šećer, koji mi je presladak umesto kocke, smanjiću ga u kafi.
Uživam sad. Baš uživam. I čim skuvam šećerac ću malo da slušam muziku. Danas hrana prelepa i za promenu drugačija, pravo osveženje u našoj kući. Nekad stvarno imam kliker, kako se samo dosetim.
Oni hoće da idu na piće, neka idu, a ja - ja neću da radim ništa. Vuuu iiii. 👒

Dobar dan.
Sat i po vremena sam putovala do kuće, gužva, kolaps, bez klime, natovarena, samo lije znoj sa mene. Jedva sam došla. Sve me trenutno boli a moram i u prodavnicu i da spremam večeru. Srećom sutra sam od kuće i mogu kasnije da legnem i odspavam duže. Sutra veče joj je apsolventsko. Uzbuđena je. Večeras proba.
Mrzim da idem u kancelariju jer se ovoliko mučim dok dođem. Do Subotice bi brže stigla.
Raduje me što ću ja do radnje jer mogu da kupim i nešto mimo plana. Danas uzela u pauzi milku 300g na akciji 50 posto, već smo pola pojeli. Za večeru pravim špagete bolonjeze, to odavno nismo jeli.
Koleginica mi je pomogla oko nove aplikacije banke, da odradim izmenu na telefonu, i nisam morala u banku. Spasla me.
Još sutra i onda ne radim tri dana, taman malo da odmorim.
Da predahnem malo pa odoh dole u nabavku, mada se meni lično trenutno ne jede i ne traži ništa, ali valja ubosti nešto ako ima na akciji i staviti u friz.
Strašno sam umorna. Kad bi kojim slučajem ovaj grad bio normalan i ovaj prevoz, kao što nije, pa i da poželim da idem u kancelariju. Ovako, ovo je ubistvo. Još nema klime u autobusu. Znači ovaj grad je propast. Da ne radim koliko toliko od kuće, tačno bih odlepila. Jedno je sigurno u ovaj autobus nikad više u povratku, nikad više. Ići ću na drugi makar ga i čekala. Ili ću stvarno da dolazim i vraćam se kasnije dok prođe špic (taman da mi propadne lepo ceo dan). Šta sam ja uradila otkako sam došla kući? Ništa. Jela, popila kafu, proveravala aplikaciju i već je pola 8.
Zato je posao od kuće majka. Majka.
Idem da pazarim nešto fino, posle se dobro odmorim, pa tek kasnije pravim večeru. Iskoristiću veče da se odmorim, mogu da legnem i u 12. Pa ću taman uspeti da se povratim, a i kupovina će me sigurno malo razgaliti.

Dobro veče.
Apsolventa smo ispratili na apsolventsko veče u Metropol. Večeras slavimo. Želimo joj nezaboravan provod. Nas dvoje smo posle seli u Momi da obeležimo ovaj poseban dan. Nezaboravno veče za nas troje. Na večeri je bilo prelepo, živa muzika i lepa hrana, a našoj diki želimo da ceo život pamti ovaj dan.
Njene slike su na dvvd.
Ovde malo atmosfere iz restorana. Osećam se čarobno.

Prilozi

• IMG-672c040f160f6103ddbcf30ebdec307c-V.jpg
    IMG-672c040f160f6103ddbcf30ebdec307c-V.jpg
    128,9 KB · Pregleda: 57
  • IMG-1a2d96074c112872de6daec36d806951-V.jpg
    IMG-1a2d96074c112872de6daec36d806951-V.jpg
    133,9 KB · Pregleda: 57
  • IMG-53ed7abce8371b03660ff7558c270777-V.jpg
    IMG-53ed7abce8371b03660ff7558c270777-V.jpg
    75,8 KB · Pregleda: 57
Osećam se tako da reči nemam. Divno. Popila sam nes, muž je izveo psa. Puna sam utisaka. Nazdravili smo njoj i njenim uspesima, sadašnjim i budućim 💖
Ovaj Momi burger na slici je ogroman i toliko sam se prejela da mi nije dobro. Muzika je bila fina, atmosfera, ko da je neko naručio, slavljenička. Veče predivno. Nakon celog dana u pripremama za večeras, odbacili smo je do hotela i otišli u Galeriju u svoje mesto da proslavimo. Ovo je veliki dan za svakog roditelja. Prepuna sam ponosa i miline. Šta još da kažem. Neću spavati sigurno, ali bar sutra ne radim. Imamo još razloga za slavlje, to se obeležava sutra, zajedno sa njom.
Uživam. Dete je najveća sreća koju imaš u životu. Rastem kao krofna i nisam toliko rečita, srce mi je u grlu (a i u stomaku posle ovolikog burgera).

Dobar dan.
Pilence spava, došla je u pola 6 jutros. Svi smo na kraju ustali, čuli utiske i pogledali slike.
Ja sam je jutros odmenila. Navila sam sat, izvela psa, dala mu lekove, otišla u nabavku na tri mesta, gledala fb sa mojom objavom nje. Dobila je moj maksimum lajkova, više nego onomad za 20 godina braka, i pregršt čestitki.
Nije mi bilo teško da ustanem jer sam odspavala jedno 7 sati ali kvalitetnog sna i imala sam lepe snove. U pekari sam im uzela, iako je skupo ko đavo, neko veliko dansko pecivo.
Sebi sam uzela na aplikaciju moj omiljeni krem da imamo, i imamo domaći hleb i puter kifle. Nisam ni gladna. Sinoć je večera bila savršena, povod još lepši, ali neću skoro ponovo to jesti jer je preteško, muža i mene je dugo mučio stomak noćas.
Danas ne radim. Do ponedeljka sam slobodna. Ja imam isto razlog da častim, ali kako se datum uvećao a mi isplatili sve ono što smo imali od ranije, verovatno će to biti jedno manje slavlje na pićence, da obeležimo.
Juče sam oprala kosu, posvetlela je prilično, ponovo ličim potpuno na sebe.
Mišica je dobila komplimente da je prelepa.
Tako uživam trenutno i ništa mi nije teško. Danas imamo lep meni na programu kod kuće, a ja ću tri dana da uživam.

Dobro veče.
Svi smo danas odspavali. Ja sam zaspala u 1, probudila se u 4 popodne. Ručali smo tek u 6.
Još smo pričali i pravimo planove gde ćemo večeras. Trebalo je da idemo u Momi ponovo, ali smo odustali da idemo u Galeriju zbog gužve, biće prepuno večeras pošto je petak, otići ćemo u jedan otmen kafić u kraju, na neko fino piće ili kafu. Mislim se šta da obučem. Verovatno ću kombinezon i japanke sa kamenčićima, da malo izađem iz haljina i suknji.
Dobili smo poziv za druženje za krstarenje, a i muž od drugara još jednog na čast.
Odmaramo se posle ručka, nas dve popile po kafu.
Mnogo mi je značilo što sam odspavala, svi smo odspavali, veliki ker je bio strpljiv. Njih dvojica su sada mirni, ne moramo da žurimo sa povratkom kao sinoć.
U stanu nije vruće. Bojler je pun da se nas dve istuširamo. Malo smo pričali o ovom i onom, opustila sam se i koristim odmor i danas baš uživam i ne radim ništa. Ručak je bio brzinski ali lep, tako da praktično popodne samo provodimo opušteno porodično vreme. Poslala sam mužu slike od sinoć iz restorana, on nije slikao.
Nisam stigla muziku da slušam, sad ću, ali jesam sinoć, merak.
U kafić ćemo kasnije malo.
Ja častim da proslavimo jedan moj uspeh.
Tako... Opustila sam se poput mog velikog psa, a to je složićete se visok stepen ala mi je dobro 💖

Dobar dan.
Rano sam ustala, sama od sebe. Prilično sam vredna danas, iako nešto nemam snage. Oribala sam šporet i još sredila kuhinju, pa da spremam ručak i kasnije očistim kupatilo. Ovo poslednje je njena dužnost, ali sam rešila danas da uradim umesto nje, ona uči, dobila je, nema od odlaska negde ništa iz više razloga, a sad kad me konačno ne mrzi da uradim i ja nešto. Kad prođe vrućina popodne ću ići u šetnju.
Možda zvuči da koristim odmor da bih čistila, ali ovo su retki trenuci kada imam volje za to i da me ne mrzi, već čak po malo i uživam. Popodne ću nadoknaditi zabavu sa šetnjom i muzikom.

Dobar dan.
Rano sam ustala, sama od sebe. Prilično sam vredna danas, iako nešto nemam snage. Oribala sam šporet i još sredila kuhinju, pa da spremam ručak i kasnije očistim kupatilo. Ovo poslednje je njena dužnost, ali sam rešila danas da uradim umesto nje, ona uči, dobila je, nema od odlaska negde ništa iz više razloga, a sad kad me konačno ne mrzi da uradim i ja nešto. Kad prođe vrućina popodne ću ići u šetnju.
Možda zvuči da koristim odmor da bih čistila, ali ovo su retki trenuci kada imam volje za to i da me ne mrzi, već čak po malo i uživam. Popodne ću nadoknaditi zabavu sa šetnjom i muzikom.

Mnogo je lakše kad si odmoran i imaš vremena da središ stan.
Posebno te neke finese tipa šporet, terasa, nabacan veš(jesam tebe citirala) al sam dodala ono što kod mene treba srediti.
Koristim što sam kući za vikend a ne kao obično na poslu.

Mnogo je lakše kad si odmoran i imaš vremena da središ stan.
Posebno te neke finese tipa šporet, terasa, nabacan veš(jesam tebe citirala) al sam dodala ono što kod mene treba srediti.
Koristim što sam kući za vikend a ne kao obično na poslu.
Uradila sam puno i ručak završila, ali sam gola voda koliko mi je vruće.
Sad treba da idem s mužem u Rakovicu, neplanirano, da mi je najavio bar, pa da ne radim ovo sve. A baš sam se umorila sad.
Jeste najbolje kada si odmoran, ali kako mogu da primetim, kod mene je to retko, retko kad imam volje za kućne poslove.
Odmaraću se sutra, a dok on vrba po radnjama, ja ću da sedim na klupi i pušim i odmaram se. Pogledaću i sebi nešto, pre svega od obuće.
Nisam planirala nigde da idem, ali eto. Odoh da popijem kafu i spremim se.
Kod mene je stalno neka akcija.

Dobar dan.
Bili smo u Big Rakovica, ja sebi baš ništa nisam našla, a htela sam da kupim. On je uzeo Franklin Marshal šorts i majicu, baš je povoljno platio. Kiša nas je uhvatila u kolima i dok smo došli stala je. Ja se sad istuširala i pijem kafu. Boli me glava od ovog vremena ali bar ništa više ne radim danas, iako sam htela, sada ne mogu. Možda siđem samo do prodavnice kasnije jer će mi zafaliti hleba. Za večeru ćemo predjelo, ali trebaće mi još hleba. Najgore mi je što je ovaj hleb u Maksiju sav potpuno buđav. Uvek nešto fali, da li je kafa, da li su cigare, da li je hleb... Sve ja lepo isplaniram ali opet zafali. Mrzi me da idem dole, a sad je i odvratno napolju, a i ne presvlači mi se.
Mnogo lepe stvari je kupio, nismo išli za džabe, iako u F&F za mene bukvalno ničeg nema, ili su stvari potpuno bez veze. Retko kad se nešto ubode, pošto je outlet, izbor je prilično siromašan.
Sačekaću ja platu pa onda odoh da tražim baletanke. Imam svega, ali hoću da se ponovim. Odeće imam ne zna se. Ne stižem sve ni da nosim. Skoro sam složila orman i sad kad otvorim i pogledam - pa ja stvarno imam prelepih stvari.
Odoh da završim kafu i odoh po hleb da se rashladim i uzmem sebi nešto po želji, taman.

Bila nam je duga ovde u kraju.
Sišla sam i dokupila koječega, mene stvarno ne treba slati u prodavnicu:lol:
Uzela sam pileća prsa, burger zemičke, limun, pomorandže, paradajz i plazma sladoled. Nas dve smo se ubile kao zveri: seoski vrat, čajna, pileća prsa, sir, zemičke, paradajz i Thomy, posle porciju plazma sladoleda i ja sam završila sa jakim nesom i cigarom.
Toliko mi je legla i večera, i sladoled i kafa, otvorila sam i širom prozore i nije više vruće.
Posle sam pričala sa ćerkom, družile se, i sad ću da dremnem ili slušam muziku ili da malo čitam.
Jedno prijatno veče i još uvek imam osećaj kao da sam na odmoru. Kratak odmor, ali je odmor, od svega.

Dobro veče zaboravljeni narode.
I svete.
Danas baš ne radim ništa, prvo sam spavala do pola 1, a onda i pre ručka, danas gotovo 12 sati.
I od kućnih poslova sam se isprsila, spremila ručak za 20 minuta. Bukvalno ništa nisam pupnula, ni veš, ni ništa.
Pola dana provela sam u spavaćici i krevetu, a ostatak uglavnom u krevetu, ili kratko za stolom da jedem, pušim i pijem kafu.
Poslednji dan mog mini odmora sam provela baš u odmoru.
Ni brige ni pameti, i tako i treba.
Rekla sam ćerki pusti dete neka život ide nekad sam od sebe, onako, neka se reši ili neko drugi neka reši... Opušteno.
Eto tako nekako i ja.
Merački... **** život bez meraka... Makar to bila nedelja u pidžami i spavanje kao polarni medved... Merak mi je... I da živim da mi bude merak... Od sad samo polako... Imam ja sada vremena a imam i što bi se reklo i nešto bisaga soli.
Moj život je bio i tango, i samba, i rokenrol, ali sada je to fina muzika pored neke vode koja opušta.
Mnogo je tu vode proteklo da ne bih znala da je sve prolazno i rešivo a ovaj trenutak i sve što dolazi samo sad, te da uživam u životu i budem mun bjen. Svaki dan, pomalo ili po mnogo, već kako se može.
Pozdravljam vas 🌷

Dobro veče.
Posle posla zapalim sa ćerkom na Adu.
Bilo nam je divno, opustile se i rashladile, brčkale se i sunčale. Nije mi to dosta nego i napravim uštipke kad smo došle, i onako gladne navalismo na vruće uštipke. Noge malo sada već bole od tempa, ali ne žalim.
Popodne sam u vodi odmorila živce za sve pare.

Prilozi

• IMG_20220627_200145466_HDR.jpg
    IMG_20220627_200145466_HDR.jpg
    122,1 KB · Pregleda: 27
Dobar dan.
Kakav lud dan, sva sam umorna od stresa.
Ćerka je položila ispit i dobila stručnu praksu, svaka joj čast! 💕 💕 💕
Ja radim od kuće, celo pre podne mislim na nju, udario me bol u noge od stresa. Srećom izgurala je, srce moje ♥
Pustila sam klimu i sad je podnošljivo ovde. Mnogo stresa danas, ali srećom sve se lepo završilo.
Svaka joj čast! 💕
Da dođem malo sebi popodne posle posla, baš je intenzivno bilo ovih dana na svim poljima, i njoj i svima, ali bravo za nju, ona je srce ♥
Ja sam tako umorna i tako isceđena, bole me noge, ovaj ispit bio je jako težak.
Ponosna sam, ali su me noge izdale, a moram i da završim dan.
Mnogo intenzivan period, ko i uvek kod mene, nikad malo lera.
Popodne mi treba odmor iako je tek sreda. Isceđena sam.
Mnogo obaveza imamo, ali kad ovo prođe to će biti boost i za nju i za njen CV i za njeno zaposlenje.
Pravim malo pauzu, ne znam šta ću s nogama.
Ali bližimo se, a put do cilja nije lak. Normalan je i stres i umor i briga i sve.
Obradovala sam svekrvu i dobila je malo života. Leto će nam biti puno aktivnosti, ali neka, doći će period kada ću umirati od dosade, doći će i to.
Treba mi doping, posle posla ću da drmnem jedan liker i čokoladu, i da pošteno odmorim.

Samo da se javim, došla sam kući u prevozu bez klime na 37 stepeni, šepajući, ali sam došla. Noga boli, ali mislim da nije ništa strašno jer nije kao zimus kad sam pala, mogu i da hodam i da savijam nogu i nema otoka. Popila sam tabletu protiv bolova i namazala nogu i legla. Slušam muziku da opustim živce. Videćemo sutra stanje. Računam da nije opasno jer su kod povreda bolovi mnogo veći, otiče i ne možeš da pomeraš taj deo. U ponedeljak ću raditi od kuće svakako, a verovatno i posle toga još koji dan da me potpuno prođe noga.
Verujem da nije ništa strašno s obzirom na sve. Večeras ću popiti jednu rakiju i sutra da ćerka uzme nešto protiv bolova. Hrane imam u kući, sve je kupljeno, tako da nemam obaveze oko hrane a i ona će mi pomoći dok ne počne sa praksom.
Svakako ću ovaj vikend da odmorim i zalečim se, dao Bog da nije ništa strašno i prođe brzo.

Dobar dan.
Noga je malo bolje, hvala Bogu.
Boli i dalje, ali mogu više da se oslonim. Noćas sam stvarno lepo odspavala, kao dete sam zaspala, i spavala dugo. Da je nešto ozbiljno, ne bih mogla da spavam, a spavala sam kao dete. Nisam pila ništa jutros, nema potrebe. Nisam ništa ni radila. Idem da pijem kafu i pušim. Pa ću popodne da dremam, čitam, slušam muziku, odmaram se kad je već ovako. A kad se oporavim, prvo što ću da uradim jeste da odem u šoping.

Dobar dan.
Istina je ovo za glupe ljude, slažem se potpuno.
Noga je bolje, srećom nisam ništa ozbiljno povredila, oslanjam se na nogu, ali ne mogu da idem još da šetam primera radi. Manje boli. Sposobna sam da uradim neki manji posao i mogu da hodam skoro normalno ali sporo, uz manji bol.
Probudila me glavobolja. Budila sam se jutros, sanjala sam baš gadne košmare, bolela me glava, i sad me boli.
Prilično sam rašrafljena.
Pustile smo klimu.
Juče sam lepo provela dan, a danas sam mrzovoljna zbog ove glavobolje. Imam i ručka i večeru i kolače, ne moram ništa da spremam.
Jutros mi piše na mesindžer neki potpuno nepoznat čovek, neki bivši fudbaler, našao me preko zajedničkog prijatelja, sa kojim sam nekad radila. Naravno potpuno sam ignorisala. E moj prijatelju, da ti vidiš mene uživo, mnogo bi se razočarao, nemao si se rašta javljati.
No dobro.
Kad primim platu ići ću gde mi je najbliže da sredim zube.
Ima nekih dešavanja ali prvo skoči pa reci hop.
Ima vazda dešavanja, ali ne mogu da pišem o tome, pa i neću. Idem da popijem lek.
Ugojila sam se i to me opasno nervira. Jedem kao nenormalna čak i po ovoj vrućini.
Hvala Bogu samo kad je noga bolje i nije ništa strašno. A sve ostalo, rešiće se. Samo da smo živi i zdravi.

Dobar dan svima.
Noga je značajno bolje ali mi se jutros ukočio vrat, ili od spavanja ili od klime. Našla sam lekove u kući i popila sam, bolje je jedno 50 %. Imala sam i hrane i svega, ona nije tu, otišla je na praksu. Danas sam uradila mnogo važnog posla i jako sam ponosna. I neke cene sredila, što kaže ćerka cakum pakum.
Posle da stavim ručak u rernu za nas dvoje. Ona dolazi tek večeras kući. Utisci su joj super, oduševljena je, i ja sam s njom.
Kad dođe kući čeka nas posao, nas dve, i da podeli sa nama dvoma utiske. Ali nek je živa i zdrava, ovo je veliki korak napred.

Dobro veče.
Konačno smo dočekali kišu i zahlađenje. Toliko smo crkli od vrućine danima, noćima nisam mogla da spavam koliko je bilo toplo, a preko dana je sa klimom jedva podnošljivo. Ko kuvana noga sam danima, više su mi prekurčile ove saharske vrućine. Ovo uopšte nije bilo normalno za jun. Čekam da se ispada i da stane da sve širom otvorim da se razladimo i razduvamo. Obično se ne žalim na vrućinu ali ovo je bilo strašno.
Nekoliko noći nisam spavala kako treba jer je bilo prevruće, ni daška iako je sve bilo otvoreno, a vruće i teško kao u Sahari. Komarci su me pojeli, dva puta toku noći namažem autan i ništa, oni me opet pojedu. Na svu muku sam sanjala tri noći zaredom sanjam košmare i sva se trzam i mučim da se probudim da mučenje prestane.
Ali to nije kraj, imala sam i problem s nogom i ukočio mi se vrat i leđa.
Danas je u stanu opet bilo nesnosno vruće. Nas dve smo obe radile i ceo dan se znojile.
I sad je pakao dok ne otvorimo da se izduva kad stane kiša. Molili smo se za zahlađenje. Niko od nas troje danima ne spava ko čovek.
Ustajem ko ludak od kuće u pola 8 a ne moram, a jedva zaspim u 2, pola 3.
Dao Bog što pre da stane kiša i da se rashladimo konačno noćas i spavamo.
Inače ima mnogo dešavanja, ne u vezi sa mnom. Kod mene je sve uobičajeno.
Nemam neku želju da pišem o tim dešavanjima. Nemam čak ni neku veliku potrebu za bilo čim, javim se po navici.
Nekako sam se od virtuelnog života vratila u realan život. I shvatila da mnoge stvari, ne samo koje treba, već i one koje ne moraš, možeš da zadržiš za sebe.

Dobar dan.
Zakazala sam zubara za petak posle posla. Oni su otišli u Vuk na ručak, ja sam mogla, ali sam ostala kod kuće da malo odmorim od svega, mrzelo me da idem, treba mi bar dva sata sama da odmorim i od porodice i od posla. Imam gotov pasulj da ugrejem ako budem gladna.
Naredna dva dana idem u kancelariju, noga je dobro hvala Bogu, a vrat muči još ujutru ali je bolje.
Sad sam slobodna popodne. Sudova nema, juče oribala šporet, samo kosu da operem.
Zbog nekih finih vesti kasnije ću malo da slušam muziku da proslavim. Imam i kafe i cigara, a reći ću njima da uzmu vlažne i krofne njoj za ujutru u povratku na Brdu.
Treba i da se ofarbam, ali to ću za vikend. Sutra imam jedan važan sastanak, moram lepo da se obučem.
Ćerka gura sa praksom i hvala Bogu ona me toliko raduje.
Najlepši je osećaj ponos na svoju decu i porodicu.

I da vam se pohvalim mojim kolačem s malinama. Imala sam maline u frizu i nađem recept na netu, pravi, da imam sve sastojke u kući. Kako smo bili tanki s parama, odustanem od kupovine slatkiša i umesim kolač koji je planuo.
Kuvala sam i punjene paprike, poslali smo komšiji, rekao nam je da lepše nije jeo u životu, toliko su mu se svidele.
Naredna dva dana ne kuvam jer nisam kući, a kuvala sam baš jedan duži period svaki dan.
Kolač je bio super, nisam imala da pošaljem, već prvo veče pojeli smo jedan tanjir od dva.

Prilozi

• IMG-3798db8ad88579259604c79049a59930-V.jpg
    IMG-3798db8ad88579259604c79049a59930-V.jpg
    102,6 KB · Pregleda: 44

Back