Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Screenshot_20220127-211639_Instagram.jpg

💖 Zamisljam odmor. 💖

Prosto je neviđeno koliko su ljudi zli i kada si povređen. Moja koleginica je poslala tako zloban duhoviti komentar na moj račun da sam u čudu.
Problem je
- što je ružna
- što joj je muž loš j. ebač

Ali svejedno, ženo ne blamiraj se, javna pakost je sramota.

Šta radim.
Ne radim ništa.
Zabavljam se malo posle dužeg vremena.
Koliko se dugo nisam zabavila boktemazo.
Im Muzzy Big Muzzy, jel se seća neko toga? ?

Ovo moje dete veselo propade od posla. Ne znam kako da joj pomognem. Dobro ona to sve podnosi. A kolege je pitaju što ne odmoriš malo...

Za prvi post se u potpunosti slažem.
Zloba i bezobrazluk kod nekih nemaju granice.
Ono što jeste pozitivno, bar znaš sa kim imaš posla.

Sećam se Mozija.
Pokušaću sutra da ga potražim na jutubeu.

Za prvi post se u potpunosti slažem.
Zloba i bezobrazluk kod nekih nemaju granice.
Ono što jeste pozitivno, bar znaš sa kim imaš posla.

Sećam se Mozija.
Pokušaću sutra da ga potražim na jutubeu.

Istina je.
Bar neko da me razume.
Ja sam joj već oprostila.
Nije ni bitno, ako znam sa kim imam posla, lakše je, slažem se. :ok:

Istina je.
Bar neko da me razume.
Ja sam joj već oprostila.
Nije ni bitno, ako znam sa kim imam posla, lakše je, slažem se. :ok:

Ja ne opraštam takve stvari.
Mislim pravim razliku između šale i gaženja nekog ko je već pao.
Mislim figurativno.

Više me poslovna viber grupa videti neće.

Treba mi novi toplomer koji je najbolji da kupim.

Mislim figurativno.

Pametno.
Skroz ispravan savet.

Mislim figurativno.

Treba mi novi toplomer koji je najbolji da kupim.

Ja sam ukapirala da živini više ne postoje, a to su bili najbolji. Uzmi što jednostavniji, današnje moderne stvari su pravljene da se pokvare odmah.

Prosto je neviđeno koliko su ljudi zli i kada si povređen. Moja koleginica je poslala tako zloban duhoviti komentar na moj račun da sam u čudu.
Problem je
- što je ružna
- što joj je muž loš j. ebač

Ali svejedno, ženo ne blamiraj se, javna pakost je sramota.

Šta radim.
Ne radim ništa.
Zabavljam se malo posle dužeg vremena.
Koliko se dugo nisam zabavila boktemazo.
Im Muzzy Big Muzzy, jel se seća neko toga? ?

Ovo moje dete veselo propade od posla. Ne znam kako da joj pomognem. Dobro ona to sve podnosi. A kolege je pitaju što ne odmoriš malo...
Otkud ti znaš kakav joj je muž? :mrgreen:

Otkud ti znaš kakav joj je muž? :mrgreen:

Dobra fora.
Ne znam ali mi na slici deluje ko neki kilać :lol:
Mnogo ona priča o drugim muškarcima na poslu. U brakovima 20 + to se brate potanko mužu ispriča :lol:

Veče noć šta li je...
Da li vas čudi što zaova ne pita kako je ruka, nego me podseća za pare :lol:
Nije mi čak ni tužno, smešno mi je. Muž je uhvatio 'sad za gušu' pa me iskreno više baš briga.

Dobar dan. Konačno malo vikend za odmor i dokolicu.
Stigao nam je novi šporet, čekamo servis da se javi da nam montira.
Ruka me boli, pokreti su slabiji nego juče. Muž je uzeo doznake, produženo mi je bolovanje. U sredu idem na Banjicu, posle kod fizijatra.
Danas je lep dan baš, ali ja ne smem još sama u šetnju. Tako priželjkujem da se vratim normalnom životu, šetam, uživam u životu, mogu da živim ko svi drugi ljudi, da radim obične stvari i mogu da budem slobodna. Mesec dana od povrede, a ja se još nisam oporavila. Sad me je već uhvatila čežnja da živim život kao pre i nadam se da će mi na Banjici reći da sam slobodna i vratim se normalnom životu.

Mnogo sam ponosna na sebe u vezi ruke. Radila sam sve vežbe sa terapije, bolovi su popodne bili manji a pokreti bolji. Uspela sam da naseckam salatu i tuširanje sam obavila sama, treba mi samo pomoć da izađem iz kade. Takođe sam proverila status ćerkine prijave sama na kompu sve. Sada me konačno ne boli. Po mojoj proceni fali mi još 10 % pokreta i jedno 50 % snage. Ne mogu još da ispravim ruku do kraja i ne mogu da se očešljam skroz pozadi, što se tiče snage komp još ne mogu da držim, ali da jedem sam danas uspela normalno. Sada ću da uključim mašinu sama. Obradovala sam se danas što je pomak ipak vidljiv, a izgledalo je jutros slabo. Kada budem mogla da spavam na toj strani, konačni oporavak je blizu, takoreći tu.
Tako da sam mnogo sad onako oraspoložena i kako da kažem ide na dobro hvala Bogu.

Dobar dan.
Vikend da se malo odmaramo i kuvamo. Muž gleda tenis, ćerka kuva makarone.
Nas dve smo, dok smo se bavile oko gulaša, pile kafu i site se ispričale i družile.
Posle ručka ću da malo slušam muziku, pa da joj pravim društvo dok sprema mafine.
Ruka je jutros posle spavanja bolela, sada manje. Mazala sam je.
Popodne ima basket.
Muž je rekao da je domaća hrana neuporedivo bolja od kafane, da nećemo da kupujemo tuđe spremljeno što prodaju jer su splačine, a svi se slažemo da nam teška kafanska hrana ne prija. Muž je pravi fan domaće kuhinje, a i ja sam, pa i ona, sto puta sam rekla naše pristojne linije dugujemo tome što se kod nas jede umereno ali lepo, i što se ne preteruje ni u čemu.
Ništa nije tako dobro kao domaća kuhinja.

Dobro veče.
Mafini već uveliko odmiču, a ćerka je odnela i komšiji.
Poslužite se.
Što se tiče ruke, danas oprala zube desnom, čistila zube, namazala se kremom, skuvala tursku kafu, i ručala normalno.
Kasnije malo idem da radim vežbe.
Kad sam uspela da namažem lice kremom, svanulo mi je i posle toga sam se isprskala novim parfemom. Mnogo je lep.
A kolačića sam pojela već 3 💖

Prilozi

• IMG_20220130_200329.jpg
    IMG_20220130_200329.jpg
    98,7 KB · Pregleda: 30

Back