Secam se kada je bilo bez struje neki veliki sneg hladno pitali iz zgrada kako da se greju rekli im da naloze
.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je bilo lose od lasera,od struje nije.Da li su ti dobro podesili jacinu? Nekad i ne pitaju,pa moras sam da se bunis da smanje.Loše stojim sa živcima.
Nisam mogla da spavam.
Radila sam vežbe.
Opet imam takav napad gladi da je to strašno.
Utoplila sam se, trebalo bi da mi operu kosu ali iskreno hladno mi je i teško.
Ruka isto kao i juče.
Pojela sam pre ručka sve što sam uspela da dohvatim. Noge su mi slabe, bole me kolena.
Svekrvi ne smem ni da se javim da sam se onesvestila. Tako se premeštam od piksle do kreveta.
Ne znam šta ću sa sobom.
Nemam volje ni da čitam mejlove.
Tako... Ne znam šta bih ni kako bih... San ne dolazi... Mislim, nerviram se, a telo slabo ko grančica.
Da mi je da mogu da se isplačem da mi bude lakše.
Jok, sve je nešto tupo u meni i samo oblak nervoze i nemoći.
Hvala tiMeni je bilo lose od lasera,od struje nije.Da li su ti dobro podesili jacinu? Nekad i ne pitaju,pa moras sam da se bunis da smanje.
Ja sam isla na fizikalnu terapiju zbog bolova u ramenu i pomogla mi je,iako su mi i magneti i struja djelovali kao da nemaju nikakvog efekta.
Ali imaju i samo treba biti uporan i odraditi sve tretmane.
Ajde ozdravi,pa da mogu opet da te kritikujem zbog price o pranju sudova.
Neka ti to bude motiv.
Salim se...brz oporavak ti zelim.
Ne možeš da držiš cigaretu u drugoj ruci?Ruka je onako ali sam uspela da povučem dva dima. Slatki ko med kad se vraća osećaj u ruku.
Ne mogu u desnoj.Ne možeš da držiš cigaretu u drugoj ruci?
i nek ti muz trlja ledjaDobro veče.
Ćerka mi je oprala kosu a muž me isfenirao.
Nije bilo tako strašno koliko sam mislila.
Toliko sam srećna sad ?
A ništa nije tako kao ruka i pogled voljenog čoveka.
Očima kojim te on vidi to je nešto što ni sama ne vidiš.
Ćerka večera, ja za divno čudo nisam nešto gladna.
Sutra imamo ručka, taman ćerka da odmori.
Ruka je onako ali sam uspela da povučem dva dima. Slatki ko med kad se vraća osećaj u ruku.
Ne razumem se u to ali onako laički pošto je prelom po meni je bilo nolje da su ti stavili gips. Ovako se mučiš i opet je pitanje kako će to ići. Daj bože fa to zaraste kako valja.Niko nema pravo da snima i slika nekoga bez njegovog odobrenja.
Dobro jutro.
Nisam zadovoljna kako ruka napreduje. Boli mnogo. Vežbe isto bole. A pokreti mi nisu veći.
Čekam vikend da se naspavam. Ovo ustajanje me ubi u pojam.
Noćas sam nesvesno uradila neki loš pokret i ruka boli mnogo.
Ne znam, nisam pametna.
Rekli su pošto je prelom glavice radijusa bez imobilizacije da može oporavak ovako. Evo sad manje boli, radila sam vežbe i bolje se ponaša ruka. Svejedno ja nisam zadovoljna jer oporavak ide stvarno sporo.Ne razumem se u to ali onako laički pošto je prelom po meni je bilo nolje da su ti stavili gips. Ovako se mučiš i opet je pitanje kako će to ići. Daj bože fa to zaraste kako valja.
U pravu si ali Marfi je moj drug. Čim se obradujem najbanalnijoj stvari i imam pozitivne misli tera me baksuz. Krene mi na bolje kad se iskukam, istresem dušu i sredim misli. Realno treba biti smiren i realan. Prošli smo dve smrti roditelja u dve godine i realno sve prođe, proći će i ovo. Ali da me tera loša sreća to je prosto fakat. Običnim stvarima se obradujem i paf neko sranje.Mozda za promjenu da prestanes da kukas...privlacis time samo negativnu energiju.
Nije kraj svijeta sto ti se pokvario sporet.Srecna si ako dosad to nisi imala prilike da iskusis.
Mi tri mjeseca nismo imali struje,ali nismo crkli od gladi.Snadjes se,kupis reso na plin ili reso sa dvije ringle.Dovoljno da ne gladujes dok se ne rijesi problem.A sad je ipak mir,nije ratno stanje i nisi u nedodjiji.
Vazniji ti je problem ta ruka,da ozdravis ,nego sporet.
I brate,trosis zivce na banalnosti uglavnom.
Cuvaj ih,ima toliko drugih stvari za koje su nam zivci potrebniji.