Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobar dan.
Bila sam na prvoj fizikalnoj i na vežbama me uhvatila nesvest. Imala sam magnetnu, struju i vežbe, posle struje mi se zasivelo pred očima.
Dao mi je koje vežbe da radim kod kuće.
Sad sam legla. Najgora sam od svih, jedina u dz koja se onesvestila. Muž ide sa mnom srećom.
Kaže mi fozijatar da je to od struje i što nisam jela. Jbg bilo je pola 7, žurili smo da stignemo, imala sam doručak ali sam žurila i zaboravila.
Jutros pogledam dug za struju i baš mi se propisno sloši. Stigao nam je račun sačuvaj Bože. Uplatila sam deo, nemam više. Ako troškovi nastave ovako da rastu moraću da se pozajmim.
Stanje s rukom... Boli posle prve terapije, sad sam popila analgetik.
Umorila sam se kao pas, ustali smo u 6 i 15. Muž mi je stavio nazuvice na patike da se ne klizam. Jutros naravno mraz, ali ovo sa čarapama pomaže.
Dobra stvar je što imam i termin i idem jer su hronične bolesnike odložili i masovno ih vraćaju. Sreća je pa ja imam i termin i ceo paket terapija, nema veze u koje je vreme.
Eto tako, malo da odmorim, sva sam ko pretučena.

Loše stojim sa živcima.
Nisam mogla da spavam.
Radila sam vežbe.
Opet imam takav napad gladi da je to strašno.
Utoplila sam se, trebalo bi da mi operu kosu ali iskreno hladno mi je i teško.
Ruka isto kao i juče.
Pojela sam pre ručka sve što sam uspela da dohvatim. Noge su mi slabe, bole me kolena.
Svekrvi ne smem ni da se javim da sam se onesvestila. Tako se premeštam od piksle do kreveta.
Ne znam šta ću sa sobom.
Nemam volje ni da čitam mejlove.
Tako... Ne znam šta bih ni kako bih... San ne dolazi... Mislim, nerviram se, a telo slabo ko grančica.
Da mi je da mogu da se isplačem da mi bude lakše.
Jok, sve je nešto tupo u meni i samo oblak nervoze i nemoći.

Loše stojim sa živcima.
Nisam mogla da spavam.
Radila sam vežbe.
Opet imam takav napad gladi da je to strašno.
Utoplila sam se, trebalo bi da mi operu kosu ali iskreno hladno mi je i teško.
Ruka isto kao i juče.
Pojela sam pre ručka sve što sam uspela da dohvatim. Noge su mi slabe, bole me kolena.
Svekrvi ne smem ni da se javim da sam se onesvestila. Tako se premeštam od piksle do kreveta.
Ne znam šta ću sa sobom.
Nemam volje ni da čitam mejlove.
Tako... Ne znam šta bih ni kako bih... San ne dolazi... Mislim, nerviram se, a telo slabo ko grančica.
Da mi je da mogu da se isplačem da mi bude lakše.
Jok, sve je nešto tupo u meni i samo oblak nervoze i nemoći.
Meni je bilo lose od lasera,od struje nije.Da li su ti dobro podesili jacinu? Nekad i ne pitaju,pa moras sam da se bunis da smanje.
Ja sam isla na fizikalnu terapiju zbog bolova u ramenu i pomogla mi je,iako su mi i magneti i struja djelovali kao da nemaju nikakvog efekta.
Ali imaju i samo treba biti uporan i odraditi sve tretmane.
Ajde ozdravi,pa da mogu opet da te kritikujem zbog price o pranju sudova. 😉
Neka ti to bude motiv.😀
Salim se...brz oporavak ti zelim.

Meni je bilo lose od lasera,od struje nije.Da li su ti dobro podesili jacinu? Nekad i ne pitaju,pa moras sam da se bunis da smanje.
Ja sam isla na fizikalnu terapiju zbog bolova u ramenu i pomogla mi je,iako su mi i magneti i struja djelovali kao da nemaju nikakvog efekta.
Ali imaju i samo treba biti uporan i odraditi sve tretmane.
Ajde ozdravi,pa da mogu opet da te kritikujem zbog price o pranju sudova. 😉
Neka ti to bude motiv.😀
Salim se...brz oporavak ti zelim.
Hvala ti :vzagrljaj:

Evo čekam pranje kose.
Biće to teško vidim ja.
Zvala me zaova.
Za struju ću da pitam nisam znala.
Popila sam kafu, malo mi se vratile ovce na broj.
Malo sebe tešim nekim glupostima... Kad opereš kosu bićeš lepa, eto ipak nisam debela toliko... Čekam da dođe šporet da možemo normalno jesti.
U stanu je hladno ali klimu ne možemo pustiti, struja je stigla da plačeš. Šta ću.
Nisam spavala, neće san na oči od brige, šanse nema. Ležim i ćutim tako ko ludak. Ni muzika mi se ne sluša, ne mogu, a trebalo bi.
Čekam da mi srede kosu da se bar tome obradujem.
Ruka me više boli.
Ali mi se bar organitam malo povratio, jela sam, odmarala.
Sutra ću da ustanem ranije, da jedem i osvestim se, pa tek onda da idem.
Idem da jedem nešto, stalno sam gladna, ali moram jesti, da budem jaka i oporavim se.

Screenshot_20220117-185749_Instagram.jpg

Dobro vece 💖 .

Dobro veče.
Ćerka mi je oprala kosu a muž me isfenirao.
Nije bilo tako strašno koliko sam mislila.
Toliko sam srećna sad ?
A ništa nije tako kao ruka i pogled voljenog čoveka.
Očima kojim te on vidi to je nešto što ni sama ne vidiš.

Ćerka večera, ja za divno čudo nisam nešto gladna.
Sutra imamo ručka, taman ćerka da odmori.
Ruka je onako ali sam uspela da povučem dva dima. Slatki ko med kad se vraća osećaj u ruku.

Dobro jutro.
Ove fizikalne su počele da me zabavljaju. Magnet i struja su dosadni, ali kad dođu vežbe puno događaja.
Danas sam imala udvarača dok sam čekala da uđem u salu. On je iščašio petu. Znači samo gde se okuplja mnogo ljudi, po mogućstvu da im nešto fali, i lako je naći nekog :lol:
Bilo je smešno, ne mislim da ga je očarala moja pojava jer vidim da i sve druge žene na fizikalnoj poznaje, a nije bio ni oduševljen mojim zanimanjem referent nabavke. Kad sam konačno rekla da mi je muž stavio čarape na patike, konačno me se okanuo.
Muž je dotle dok me čekao na spratu imao čak dve doktorke avion, od kojih ga je jedna pitala jel čekate kod mene :lol:
Tako da nam je oboma bilo zanimljivo.
Fizijatar je jutros pitao da li smo doručkovali jutros.
Dobila sam još dve vežbe. Ruka sada boli ali to je očekivano.
Legla sam. Ne spava mi se. Popila sam kafu i sad ću malo da kunjam.

Dobro veče.
Ćerka mi je oprala kosu a muž me isfenirao.
Nije bilo tako strašno koliko sam mislila.
Toliko sam srećna sad ?
A ništa nije tako kao ruka i pogled voljenog čoveka.
Očima kojim te on vidi to je nešto što ni sama ne vidiš.

Ćerka večera, ja za divno čudo nisam nešto gladna.
Sutra imamo ručka, taman ćerka da odmori.
Ruka je onako ali sam uspela da povučem dva dima. Slatki ko med kad se vraća osećaj u ruku.
i nek ti muz trlja ledja z:mrgreen:

Dobro veče.
Muž je uzeo prospekt, i sve nas posavetovao oko šporeta, i za funkciju aqua clean, a ćerka je zvala svekrvu za instrukcije oko čišćenja i sve smo proučili i rernu smo pustili i završili prema uputstvu. Ona se obradovala ko niko. Sada sprema zebra kolač da isproba nov šporet. Ja sam častila novom velikom metalac džezvom za kafu. Što kaže ćerka, neverovatno mi je čudno sad. Zablistala nam je kuhinja sasvim.
Brzo su ga isporučili, za 3 dana, i montirali i sve. Ćerka je oduševljena. Nije joj bilo teško da ode treći put u prodavnicu da kupi šta joj fali za kolač, krpe i sredstvo za čišćenje.
Nas troje kao deca, pogotovo ona. Zašto ja nešto mislim da je meni došla pomoć u kuhinji :lol: šta ti je ljubav, milina ju je gledati :heart:

Dobro veče.
Današnji dan je bio turbulentan.

Jedan događaj me malo poremetio.

Razmišljam sad posle svega u kom pravcu idu današnja deca i da li je taj neki novi "trend" razlog za zabrinutost ili je to nešto savršeno normalno.

Odem u školu po dete i hoću nešto da pitam učiteljicu, vidim priča sa nekom koleginicom, dok čekamo ćerka poče da priča kako ih je jedan dečak iz starijih razreda snimao dok su se igrale.
Bilo je tu par devojčica, u početku nisu ni primetile, jedna kad je videla, doviknula mu je, to je čula učiteljica i odmah reagovala.
Iznenađujuća je reakcija tog dečaka.
Prvo se prekrstio i prokomentarisao
To je sad u trendu, šta je tu loše.

Pitala sam učiteljicu da li će taj snimak biti obrisan.
Dobila sam odgovor da će sa dečakom biti obavljen razgovor.

Čekam sutrašnji dan da vidim i čujem dalji tok događaja.

Možda delujem previše van toka vremena, ali nije mi prijatna činjenica da neko krišom snima moje ili neko drugo dete dok se igraju.
Kakav li je to uopšte trend
I iz kojih razloga stariji dečak uopšte snima decu nižih razreda dok se igraju.
Šta će mu to uopšte na telefonu?

Niko nema pravo da snima i slika nekoga bez njegovog odobrenja.
Dobro jutro.
Nisam zadovoljna kako ruka napreduje. Boli mnogo. Vežbe isto bole. A pokreti mi nisu veći.
Čekam vikend da se naspavam. Ovo ustajanje me ubi u pojam.
Noćas sam nesvesno uradila neki loš pokret i ruka boli mnogo.
Ne znam, nisam pametna.
Ne razumem se u to ali onako laički pošto je prelom po meni je bilo nolje da su ti stavili gips. Ovako se mučiš i opet je pitanje kako će to ići. Daj bože fa to zaraste kako valja.

Ne razumem se u to ali onako laički pošto je prelom po meni je bilo nolje da su ti stavili gips. Ovako se mučiš i opet je pitanje kako će to ići. Daj bože fa to zaraste kako valja.
Rekli su pošto je prelom glavice radijusa bez imobilizacije da može oporavak ovako. Evo sad manje boli, radila sam vežbe i bolje se ponaša ruka. Svejedno ja nisam zadovoljna jer oporavak ide stvarno sporo.
A ovo je najbrže moguće.
Uspela sam da odspavam skoro dva sata. Ćerka je otišla po gel i po plastiku za sudove, da promenimo sad u kuhinji.
Malo sam uzela bananu i čokoladu i popila kafu, kad sam se probudila mnogo sam bila gladna.
Nisam ni ja u toku sa ovakvim stvarima. Pitaćemo.

Ne znam šta bih rekla.
Šporet nije ispravan, odmah smo reklamirali Tehnimaniji, još nisu došli da izađu. Nemamo šporet. Nemamo na čemu da kuvamo već drugi dan. Čekamo da prijatelj donese mini šporet koji smo mu dali da imamo jesti.
One nisu uzele drva jer to ne mogu da istovare i prevezu, druga koja su čekale nisu došla i nemaju drva.
Pored moje ruke, muž je upravo izvrnuo nogu, ne znam koliko je strašno ili nije.
Ne znam šta da kažem...
Jedina dobra stvar je što sam pomerila termine fizikalne za sledeću nedelju da budu popodne.
Šta je ovo ljudi više... Da li neko može da mi kaže... Sa živcima sam otišla u *****.
Ima ipak dobra vest. Ruka ide na bolje. Počela sam da pušim njom, ali ne mogu još da jedem.
Tako... Život... Usrana motka...
Ali sam gledala jutros film na telefonu... Jednu stvar koju sam obećala sebi sam ispunila...
Proći će sve... Samo ne mogu da verujem...

Da mi je neko krenuo da bocka po srcu vudu lutkom ne bih se osećala ovako skenjano i usrano. Samo da muž i ja budemo dobro ***** šporet ***** drva, ješćemo, uključiće grejalicu, *******...

Osim brige o zdravlju sad imam i jedan majušni problem šta ćemo jesti i kako ćemo jesti. Nikad u životu nisam bila u prilici da ne znam šta ćemo jesti. Kurčevi živote...

Mozda za promjenu da prestanes da kukas...privlacis time samo negativnu energiju.
Nije kraj svijeta sto ti se pokvario sporet.Srecna si ako dosad to nisi imala prilike da iskusis.
Mi tri mjeseca nismo imali struje,ali nismo crkli od gladi.Snadjes se,kupis reso na plin ili reso sa dvije ringle.Dovoljno da ne gladujes dok se ne rijesi problem.A sad je ipak mir,nije ratno stanje i nisi u nedodjiji.
Vazniji ti je problem ta ruka,da ozdravis ,nego sporet.
I brate,trosis zivce na banalnosti uglavnom.
Cuvaj ih,ima toliko drugih stvari za koje su nam zivci potrebniji.

Mozda za promjenu da prestanes da kukas...privlacis time samo negativnu energiju.
Nije kraj svijeta sto ti se pokvario sporet.Srecna si ako dosad to nisi imala prilike da iskusis.
Mi tri mjeseca nismo imali struje,ali nismo crkli od gladi.Snadjes se,kupis reso na plin ili reso sa dvije ringle.Dovoljno da ne gladujes dok se ne rijesi problem.A sad je ipak mir,nije ratno stanje i nisi u nedodjiji.
Vazniji ti je problem ta ruka,da ozdravis ,nego sporet.
I brate,trosis zivce na banalnosti uglavnom.
Cuvaj ih,ima toliko drugih stvari za koje su nam zivci potrebniji.
U pravu si ali Marfi je moj drug. Čim se obradujem najbanalnijoj stvari i imam pozitivne misli tera me baksuz. Krene mi na bolje kad se iskukam, istresem dušu i sredim misli. Realno treba biti smiren i realan. Prošli smo dve smrti roditelja u dve godine i realno sve prođe, proći će i ovo. Ali da me tera loša sreća to je prosto fakat. Običnim stvarima se obradujem i paf neko sranje.
Lakše mi je da se iskukam. Papir trpi sve. Da zovem bliske ljude neću, suviše mi je teško. Ovako anonimno je lakše.
Ja znam da nikom neće biti bolje da mu pričam šta mi se dešava, pogotovo ne njima dvema. Ja jesam zauzela temu sa svojim izlivima nemoći, ali je manje zlo nego da kukam u kući. Ako je to za ban, ne marim. Ako i nije normalno, ne marim. Nisu meni sve koze u redu i to je sasvim legitimno da neko smatra ovo neumesnim.
Ali ja sa vama delim i lepe trenutke pa ne vidim da to iko tako vidi. To je stvar percepcije.
I iskreno mi je nebitno. Nisam ja u stanju da tupim šta je ispravno ili ne, samo da olakšam malo muku, ništa više.
Kad bude uspeha i slavlja a dao Bog biće puno ja ću to uvek podeliti.
Samo rezonujem, da me ne shvatiš pogrešno.
Verujem u tvoje dobre namere i hvala ti.

Back