Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Dobro jutro.
Spavala sam konačno dugo i lepo. Jutros po običaju ukočenost i bol u ruci.
Posle doručka platila račune levom rukom, nije bilo teško.
Ćerka kuva danas pasulj uz moje instrukcije.
Nadala sam se da će jutros biti bolje stanje sa rukom i više pokreta, ali na žalost nije.
Kilaža 77 kg. Od cilja od prošle godine u plusu sam za 2 kg. Nije tako strašno. Osim što ja izgledam loše. Ali to je sve normalno kada si nesposoban.
Sada da se javim pa odoh da spremamo pasulj.
Malo mi se vratilo raspoloženje jer oporavak ide po planu. Hvala Bogu.

Screenshot_20220113-130711_Chrome.jpg

Ja tako stalno, čim treba više od 4-5 minuta da čekam idem pješke pa ako je daleko bar nekoliko stanica.

Meni zavisi koliko sam se taj dan već prepešačila.
Dešava se da između objekata idem peške, to kad nema više od 4 stanice, mada svi moji objekti su raštrkani i nisu baš blizu.

Sinoć mi jeste prijala šetnja.

Meni zavisi koliko sam se taj dan već prepešačila.
Dešava se da između objekata idem peške, to kad nema više od 4 stanice, mada svi moji objekti su raštrkani i nisu baš blizu.

Sinoć mi jeste prijala šetnja.
Ja bih trebala da šetam, ali stvarno da šetam, obzirom da se jako malo krećem. Muka me naterati, ali kad krenem mogu ić deset ilometara u cugu. Nažalost, teško me nateraju, a pogotovo sad kad je led od kojeg imam iracionalni strah.

Jesi u zavojima / kako hodas / kako pises / daj bice sve to u redu ??????? bice ??? bice ???? .
Izvini?

Susan, strah od leda je opravdan.
Kako si sad posle pada?

Ja volim da šetam onako bez nekog određenog cilja.
Hodanje, gacanje sa ciljem da se stigne od tačke A do tačke B, baš i ne toliko.
Jer tu ti ideš bez obzira na vreme...

Šetnja je već nešto u čemu se uživa čak i kad odjednom počne da pada kiša i onda ili odjuriš ispod prve nadstrešnice ili nastaviš dalje pevajući i uskakanjem u blatnjave barice.

Dan je bio propast.
Šef se drao na mene i to ženu sa polomljenom rukom i na bolovanju, kolege su mi tražile da nešto uradim, na današnji dan umro mi je otac a zaova nije našla za shodno da me okrene nijednom, valjam joj samo kad joj šaljem pare.
Nije mi dovoljno mojih problema.
Sve baksuz do baksuza.
Dinara joj ne bih dala kad je već takva, nek radi nešto, zdrava je mlada, pa nek se aktivira gospođa.

Dobar dan.
Muž je otišao u dz da mi uzme uput za fizikalne
Ćerka mi je upalila komp i uradila sam te cene koje su mi tražili juče.
Danas ćerka nema brigu oko ručka i večere, imamo pasulj od juče i kupovnu večeru, može da se posveti obavezama oko faksa.
Muž popodne ide i po lekove Akiju.
Ruka je malo bolje, imam deo pokreta, ali za oporavak do kraja i funkciju ruke moram da krenem na fizikalnu.
Posao zbog mene ne stoji a i ja im pomažem koliko mogu.
Bože Zdravlja da što pre krenem na fizikalnu i da mi se vrati kompletna funkcija ruke, što pre, da ponovo počnem da živim normalan život. Druge probleme sam sebi rekla polako, za drva ćemo pozajmiti pare, šporet ćemo uzeti na čekove, dvojica prijatelja su nudili pomoć, hvala Bogu, jeste da je ovo i finansijski udarac, ali kad ti se ovo desi, shvatiš da se za pare čovek uvek snađe, a da je zdravlje stvarno preče od svega.

Nije mi mrsko da radim za posao, jedna stvar mi se ukazala što rekli ljudi.
Ne radi se samo zbog para i osećaja svrhe. Kad se ništa ne radi, mnogo je dosadno.
Tek poslednjih dana uhvatila me strašna dosada u naletima, pa sam se zanimala oko kuće i para da uposlim bar mozak.
Kad čovek ima mnogo vremena a nemoćan je lako ga obuzimaju negativne misli od problema, i to se leči da se čovek uposli. A kada se fokusira na nalaženje rešenja umesto kukanja, problemi se i reše lakše i brže i čovek je zadovoljniji.

Back