Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Мени пре неки дан стигла порука- Волим те, мама.
Кад у несвест нисам пала! Гарант је почео да пије :mrgreen:
kad meni moj mlađi sin (15 god) kaže da me voli, ja prvo pomislim da je napravio neko sr,anje

i stvarno ne mogu da verujem kako vreme leti
pogotovu kad su tuđa deca u pitanju, kad ih dugo ne vidim u prvom momentu pomislim da je to dete ostalo onako kako sam ga poslednji put videla
a i ovi moji..mlađi je otišao da upiše 2, ejjj 2. god. srednje, a stariji 4. kojem brojimo dane do punoletsva.

Baš tako
Kao da je juče upisala fakultet, a evo upisujemo četvrtu.
Sledeće godine kraj.
Ko bi rekao da će tako brzo odrasti...:heart:

Da ne zapostavim temu.
Nešto razmišljam tako šta da obučem u četvrtak u kancelariju, htela bih opet crvenu haljinu, pošto mi stoji stvarno predivno, ali bojim se biće mi hladno.
Haljina je toplija, ali mi je hladno za teksas jaknu, a vruće za kaput. Idem da gledam vreme trenutno, pošto je moja deviza na poslu - retko, ali mora biti savršeno.
Doduše svi su me videli na fb ali uživo je uživo i to nije to, uvek bilo i biće.

Maki se možda i vrati, videćemo, ne znam, kulira me mesec dana
Dobar dan
Jedva pregurah dan
Nosila sam juče crvenu haljinu a danas onu prugastu
Konačno vikend
Umalo da ostanem i danas posle posla od kuće da radim duže, ali su kolege uradile umesto mene, pa su mi rekli da se isključim
Kontrole, revizije, čudesa...
Ja sam radila da spašavam fabriku, a kolege da spašavaju jednu proveru koleginice koja je na odmoru
Raspadoh se, ali vikend je počeo konačno
U ponedeljak plata, hvala Bogu
Muž ima kontaktnu alergiju, pa smo dok smo utvrdili potrošili i pare na lekove
Ali sve je uzeo što treba, proći će ga
Ćera otišla u bioskop
Ja se pružila, ručali smo pasulj koji sam izvadila za danas, i sad malo da odmorim od ove horor sedmice.

Moja koleginica 41 godina rak na mozgu, jetri i pankreasu
Rekla sam sebi - j.ebeš i posao i pare i probleme
Moraju da se čuvaju živci i zdravlje
Sve se uvek rešilo, rešiće se i ubuduće, a ja sebi želim da trajem i budem fit i uživam u životu, i svojima isto, i stoga kad se sve završi, samo ću da hvatam prilike za odmor i da uživam, a brige o klin.
Što kaže moj muž život je jedan, uživaj malo u životu.

Back