Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ja sam ti rekla :vzagrljaj:
Drago mi je zbog tebe :vzagrljaj:
Ja sam danas imala 1 na 1 sa šefom, rekao mi je da ubacim neke akcije razvoja za buduću poziciju, pa videćemo šta će biti od svega. Ako se oni ne šale, možda sledeće godine bude unapređenje u šefa. Sumnjam, ali imam neki njuh da se nešto kuva, nešto mi sve to izgleda tako jer se suviše slučajno neslučajnih stvari dešava, tako bih to nazvala. Ma nek opet kane koji dinar više, i super.
Mene zeza vreme za sutra, ne mogu da obučem haljinu kako sam planirala, ali ću prošetati svoju fensi varijantu, ovog puta ne na pijacu. Imam ja i jednu direktorsku za hladno vreme, ali ova je bolja, izgledam mlađe.
Biće vremena da izgledam kao direktor, ako je ta njihova muljava ozbiljna.
Sad slušam muziku, i ranije ću u krevet, posle mnogo vremena ustajem ranije.
Meni će malo prijati promena, da se manem svih drugih obaveza sem posla za promenu.
A kad dođe lepo vreme, onda ću da se utegnem i ponovim haljinu.
Ako ne pre, onda za rođendan. Samo još da smislim gde da idemo nas troje.

Dobar dan.
Prvi dan u kancelariji posle mnogo meseci.
Moram reći da je bilo super i da sam dobila kompliment da super izgledam.
Umorna sam, ali sam nekako normalno umorna.
Svoju liniju čuvam i dalje, jela sam voće i ručak bez hleba.
Dobila sam novi službeni telefon, neku supersoničnu motorolu.
I završila onaj trening na potpis.
Pošto ja oko telefona ne znam ništa, čekam muža i ćerku da mi sve podese, da dođu sa ručka.
Jedino što sam uspela jeste da u privatni telefon objedinim svu muziku na jednom mestu, sad se puni, pa na slušanje.
Mogu da zadržim ovaj telefon, koji je inače super telefon, bez nadoknade.

Dobro veče
Proradio mi je službeni telefon
U pitanju je Motorola Moto G9 Plus
Strašan telefon
Sve su mi namestili, jedino ne znamo kako se povezuju one wi fi slušalice za uši, što su pojedinačne.
Provalićemo i to, nema veze
Za sutra vadim pasulj iz friza, imaju ručak, a sad se igram sa telefonima, pa malo da slušam muziku.
Razmišljam šta sutra da obučem, mislim da ću direktorski.
Danas na poslu blistala, i prijala mi je promena.

Dobar dan svima
Sutra ne idem u kancelariju
Večeras duže odmor i sutra duže spavanje konačno
Nije mi bilo strašno ustajanje ova dva dana, ali više volim da odspavam normalno i nemam troškove i prevoz.
Dobro je bilo na poslu, samo sam malo umorna.
Počela sam zdravo da se hranim na poslu, jedem voće i hrono obrok za ručak. Vodim računa o liniji, kad dođem kući opet jedem samo dozvoljeno.
I super se osećam i super izgledam.
Ovo dva dana od kuće i dva dana iz kancelarije su odlično rešenje za mene.
A novi telefon je ubica, odmah smo se zavoleli. Stari telefon sam zadržala i uzela kao privatni jer sve ima i sve mi je na njemu. I on radi odlično. To je Huawei P 10 lite, super telefon.
Sad ću da se odmaram.
Prija ova promena, središ se, pa si lep, pa se to vidi.
Osećala sam se kao direktorka danas.

Dobar dan.
Ćerka je bila na sajmu hortikulture i kupila male kaktuse i saksijsko cveće, mnogo je lepo. Slikaću kasnije pa ću okačiti ako mi bude zanimljivo.
Ja sam danas dobila nazad da ipak radim tender za celu Evropu, izborila sam se.
Uživam u telefonima i slušalicama, sve mi radi i sve imam što sam želela i mnogo sam srećna.
Na poslu imam pregovore za dva tendera i vrlo je zanimljivo, pored redovnih poslova.
U ponedeljak i utorak idem u kanc, a posle ne idem 7 dana. Balansiram u ovoj opciji sad, pa ću videti kako sve funkcioniše za neko vreme.
Pustila sam muziku i sad se odmaram.
Gledala sam sinoć one naše na Evroviziji, nisu loše. Sutra ću da gledam finale. Imam i film za vikend koji ću da gledam, dobila sam preporuku, The Negotiator.
Kasnije ću da operem sudove, sad ću samo da se opustim i uživam u muzici i sanjarenju. Moji su otišli na kafu, mene očekivano mrzi i nije mi dovoljno lepo napolju da bih išla sad u neku šetnju, bilo mi je zima dok sam izvodila psa, ovde duva vetar. I uopšte moj unutrašnji osećaj je da mi je hladno, pa mi se nigde ne ide, već se lepše odmaram kada sam ovako umorna kod kuće.
Lepo sam se provukla dva dana bez ručka i sudova, sad kad idem u kancelariju to će biti praksa, kafana i friz.
Imam i ja dušu i red je malo da odmorim od kuhinje.

Evo malo našeg novog cveća

Prilozi

• IMG-bffe36e7b5f9d2a496fe98532343a8a2-V.jpg
    IMG-bffe36e7b5f9d2a496fe98532343a8a2-V.jpg
    73,4 KB · Pregleda: 27
  • IMG-76246679f86e64afc09b58e6f4f38c97-V.jpg
    IMG-76246679f86e64afc09b58e6f4f38c97-V.jpg
    94,4 KB · Pregleda: 28
  • IMG-4863c9ded94e8aae330def441dba0c20-V.jpg
    IMG-4863c9ded94e8aae330def441dba0c20-V.jpg
    80,7 KB · Pregleda: 28
Hvala 💕 💕 💕
Jesu divni, uživam u cveću, obožavam cveće, a ćerka još više, od svojih para je kupila ovo za stan.
Rekla je da me čeka poklon za rođendan koji je sakrila.
Srce moje ♥

Nisam tako veliki ljubitelj cveća.
Ali kaktus baš volim.
Posebno kad krenu da cvetaju.

Da li je to nekome uskoro rođendan?

Nisam tako veliki ljubitelj cveća.
Ali kaktus baš volim.
Posebno kad krenu da cvetaju.

Da li je to nekome uskoro rođendan?

Da jednoj izuzetnoj dami :skromnosesmesi:
Možete slati poklone uplatom na 333-1212-33 račun je multifunkcionalan
Primam i bitkoine, može i u delovima :aha2:
Da da bliži se rođus
Ništa nisam planirala, para za proslavu baš i nemam, tortu me mrzi da spremam, jedino što bih recimo htela jeste da se lepo obučem i našminkam, i odem na nešto što nemam kod kuće, ali mi ništa ne pada na pamet šta bih, kad je ograničen budžet o proslavi ne mislim, volim da obeležim ali ako ne mogu, nema veze. Meni je bitno da se taj dan radujem sitnim stvarima i uživam sa porodicom, način je manje bitan.

Trenutno slušam emisiju posvećenu Đorđu Marjanoviću i baš mi prija ovo vraćanje u neka lepa vremena Beograda, neka nostalgična i romantična vremena, gde je duh bio u svim ljudima i kada su ljudi živeli život pun neke lakoće i radosti.
Tako meni to izgleda, to vreme sedamdesetih. Pisala su se pisma i pesme. Ja nisam nešto romantična previše, ali esteta jesam, ponekad u 8 me uvek onako dodirne...

I dosta je bilo nostalgije za večeras, sluške na uške, vratimo se u realnost, odn let u ovde i sada i sadašnje priče i sadašnje vreme koje je puno izazova, ali se uspesi u njemu pišu velikim slovima...
Idem da slušam muziku, oprala sudove, spremila večeru, sad mogu da se posvetim svom unutrašnjem svetu sa svojom muzikom. A ništa nije kao muzika 🎶

Dobar dan dobri ljudi
Spremam juneći gulaš za ručak
Listam ja jutros račun da proverim šta je ćerka kupila kad juneći but umesto ribića
Prevarili je
Ništa odem ja lepo i zamenim, iako nisu priznali da su podmetnuli drugo meso, uzela sam i zamenila.
Lepši mi je gulaš od ribića.
Ona je izvela kuče jer je mrzelo da me čeka i briše prašinu sad, moja vrednica :heart:
Ja sam se onesvestila od sreće sa svojom kilažom jutros, a doručkovala sam malo pre, nešto vrlo sitno. Navikla sam se malo da jedem. Zato što izgledam ovako dobro, a u petak punim 42, mnogo sam ponosna i letim od sreće kako sam se dovela u red i kako izgledam.
Konačno :heart:

Dobro veče
Došla sam samo da prijavim kako slušam muziku i predem od zadovoljstva, ali ne zbog svoje kilaže i svog lepog izgleda, već zato što mi samo bum 💥 udari me posred lica emocija prema mom mužu, danas nisam htela da idem sa njim u Beograd na vodi, ali sad maštam o njemu, tj. razmišljam kako se moj čovek drži kao frajer u svemu što radi, i pre svega karakter, i onda rastem kao kvasac. A i najlepši je za svoje godine 💖 mislim meni :lol: i tako dođu dani dođe mi da ga pojedem od muke, ali dođu i dani kada mi suze pođu od smeha dok ga slušam, i kažem sebi ništa nije slučajno, pa ni da se dva ovakva stvora spoje, to se prosto desilo, a ja još ne znam kako, iako tome ima 22 godine. I uvek kad sve znam ko što znam o njemu, on uspeva i da me iznenadi i nasmeje i nauči nečemu.

Bio je sa komšijama ipak ćemo fensi izlazak ići mi a ne oni:lol:
Moje provokaže ignoriše, dopisuje se s devojkom, nekim dosadnim grobarom, a ništa ne menja ženu kao devojka:lol:
Mi čekamo košarku i Evrosong
Ja navijam za ove naše, super su devojke
Inače smo nas dve bile 5 puta u prodavnici
Ako me uhvati muka od evrosonga možda odem i te jade kosu da operem
Policijsko Kolo drži 3 dana baterija a počela sa 51 posto
Ubijam boga u njemu i još se drži:lol:

Mi malo pratimo Zvezdu, malo evrosong, ja pečem picu i punim telefon, koji je na 99 %. Kažem ja, ubica. Neću ništa da radim, samo ću da slušam moju muziku, kakav evrosong, kakva kosa i cicke materine. Danas je dan za mozak na ispašu, a tako se i osećam, ni brige ni pameti. Doći ću samo da vidim glasanje, ako me mašta ne odnese na neko uzbudljivo mesto i u neku uzbudljivu misao, onda me zabole i za glasanje i za sve...
Danas sam se opustila skroz.
Uživam u nekoj dokolici i nije mi dosadno, baš mi prija.

Back