Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Uf, Lady.
U mom poslu nema povišica.
Plata je fiksna
Mada moja plata jeste višlja ali to je samo zato što skoro uvek prihvatam vanredne poslove.
I da promenim firmu isto bi bilo.

Znam.
Ali si pisala da gubiš jedan objekat, e pa ovako, želim ti da dobiješ još tri. Možda nisam shvatila, ali svakako da ti se ispuni fond sati.
Čitala sam, ne brini. Ako će na novom poslu opet biti bolji uslovi i više objekata, znaš šta, lako je da se desi.
Nemoj da te deranžira što je to tako. Prednost takvog posla je što nemaš da izviniš drkanje, a ako muž zarađuje da vam je dovoljno, boli te uvo, iskreno.

Ja sam izgubila 1objekat
Firma je za kratko vreme izgubila dva tendera.
Nove tender nije dobila.
To znači da postoji višak radnika a manjak objekata. I nisu samo sati u pitanju, kod nas se gledaju kvadrati,
1000-1500kvadratnih metara je nešto što žene treba da odrade za 8sati.
Nova firma mi nudi 4sata. Najviše.

Muž zarađuje solidno.
Ne bi smo mogli sa jednom platom na duže.
Opušteno, razreši će se sve.
Neka ponuda će se već pojaviti

Ja sam izgubila 1objekat
Firma je za kratko vreme izgubila dva tendera.
Nove tender nije dobila.
To znači da postoji višak radnika a manjak objekata. I nisu samo sati u pitanju, kod nas se gledaju kvadrati,
1000-1500kvadratnih metara je nešto što žene treba da odrade za 8sati.
Nova firma mi nudi 4sata. Najviše.

Muž zarađuje solidno.
Ne bi smo mogli sa jednom platom na duže.
Opušteno, razreši će se sve.
Neka ponuda će se već pojaviti

Hoće, naravno, srećno :vzagrljaj:

Iskreno mnogo sam srećna što nemam nikog ovde ko mi je prijatelj u reali, ta muka mi stvarno nije potrebna. Imam privilegiju da se ne družim i da mogu da odem kad hoću, uprkos svojoj zavisnosti. Što bi možda i bilo bolje za mene realno. Mogla bih na primer da očistim kuću ili uradim nešto korisno, umesto što ovde mlatim praznu slamu sa gomilom slova, čast izuzecima.
Pa tako rajo, pozdravljam vas a možda i ne, a možda i da, a možda i ne.

Iskreno mnogo sam srećna što nemam nikog ovde ko mi je prijatelj u reali, ta muka mi stvarno nije potrebna. Imam privilegiju da se ne družim i da mogu da odem kad hoću, uprkos svojoj zavisnosti. Što bi možda i bilo bolje za mene realno. Mogla bih na primer da očistim kuću ili uradim nešto korisno, umesto što ovde mlatim praznu slamu sa gomilom slova, čast izuzecima.
Pa tako rajo, pozdravljam vas a možda i ne, a možda i da, a možda i ne.

Ja znam neke, kakve veze ima da li se napušavamo u realu ili ovde.

Jedan dva obori ih igra ta... Slušam muziku
Definitivno je to stvar afiniteta.
I ima šta zanimljivo i nema.
Slušam muziku ceo dan skoro, ostalo vreme sam nešto sitno raduckala.
Uradila sam jednu korisnu stvar za danas, a to nisu dnevne obaveze, pa sam jako zadovoljna.
I idem ranije u krevet, ove dileje počinju u 9, i tako tri sedmice.
Ja bih za tri nedelje sagradila Skadar na Bojani, ali šta ćeš pun svet budala...
Čak me više i ne nervira, odremam partiju u toku dana i povratim se.
Samo poštovanje kućnog reda im je ravno mom poštovanju pravila foruma, al ajde...
Život se sveo na to da moraš da trpiš razne kretene po raznim osnovama... I prosto se pomiriš sa tim i ideš dalje.
Ako ikako budem u prilici, u penziji ću živeti u kući i reći zbogom Beogradu.

Dobar dan svima
Kako mi ranije nije palo na pamet da ovo treba da mi bude mesto za lečenje ličnih frustracija i zajebavanje drugih :dontunderstand: ja glupe mene, a ja sve fino. A kome? 🤔 Za šta? 🤔
Jesi Lady glupa ko ***** realno, nikad nećeš naučiti kako se to radi.

Ко то ради? Овде су све пристојни људи.

Za sve ljubitelje letnjih čarolija, otvorio se Lush u Galeriji, uzele smo bath bomb. Imate i u Immo centru po 600 dinara kratke kombinezone u Springfildu, tamo može da se za bagatelu nađe po neka fina stvar. Ćerka uzela sebi za bazen i Adu. Prošle godine je uzela na akciji u Bonatiju dva kupaća, bila je akcija 50 posto. Ja treba da kupim novi kupaći 👙 ali moram ići kod Kineza da tražim, jedino oni imaju adekvatne korpe za nas besise. Spremamo se za leto polako i sigurno.

Dobro veče
Kakav lud dan... Prvo je počelo sa muževljevim telefonom, tako što je on uključio neki talk back ili neki andrak i nismo znali da isključimo, isključili smo Google asistenta i to je i dalje radilo. Na kraju su otišli u mts pa su mu sve pokazali, mada su i oni tražili u kompjuteru kako i šta. Odlepili smo oko telefona.
Ja sam bila u sred belog, i spremala ručak, zeznem propisno pire jer je krompir bio nikakav, pa kuvaj ponovo, a izvučem nekako od paradajz sosa nešto, pošto je ćerka greškom kupila tomatino sa bosiljkom i organom, a bilo je kasno da zamenimo. Pomešala sam sa domaćim paradajzom pa je ispalo dobro.
Ker je pokvario stomak i smrdi kao tvor, a kako ima epilepsiju ne znaš šta da mu radiš.
I tako nekako se rešim veša i ručka, bar je na kraju ispao kako treba, ali mi je u kuhinji havarija.
Pošto su se oni ponovili, on za majicu, a ona za kombinezon, ja sam lepo otišla i njegove pare podigla i stavila sa strane, da imamo za put.
Ne smem ni da pogledam broj šerpi u kuhinji.
Sutra ću sve, sad slušam muziku i odmaram živce.
A onda ću jedan dan kad budem odmorna da odem i kupim haljinu.
Danas sam bila stvarno čudo na ulici, sve sam imala crveno, i patike, i trenerku i duks, opravdala sam nick.

Danas sam baš propisno izgubila živce. Smorila sam se ko zmaj. Ali ajd da kažem sve što je bitno je urađeno, a sudovi, ko i uvek operu se. Ja često imam običaj da ih operem iz dosade kasno uveče. Dosadno i ajd. A u poslednje vreme i nisu neka muka ko ranije, sve imam da mi olakša.
Nego sam se smorila, ali sam u neku ruku srećna što sam oko logistike završila šta treba, a realno treba pustiti stručnjaka :aha2:
Ova dva dana sam iskoristila da nešto važno naučim za kuću, i sad sam srećna i mašem repom, iako je dan bio promašen, izvukla sam vikend sa jednom pametnom odlukom.

Poslednja izmena:
vi za vi ovog teksta iznad mogu samo reci da sve ono sto nam udje u rutinu ..lako je..mozda dobro ne siriti rutinu a kako to ne mozemo ostavimo da zivot tece Sto se mene tice mali Simon je vec doma...Kcerin stan mi je udaljen oko 250 metara pa svako malo ja se nacrtam kod njih da vidim Simketa i Ilinku koja se prakticno ne odvaja od novorodjenog brata..Msm evo pomoci za kcer..pozz..

Dobar dan ljudi.
Na poslu kakav lav, strašan lav... Ne nisam ja...
Jedva prekostah... Danas... Kad ti daju da radiš Evropu ondak te da kažem dribla kako ko stigne... Da sam imala mišiju rupu u nju bih se uvukla, ma koliko ja vama delovala hrabro :lol:
Elem opet ću da se čujem sa tim direktorom svih šefova za Evropu za jedno 15 minuta, i da probam da dobijem sebi nazad moj tender koji nije i jeste moj i da mi odobri moj način rada...
Možda sam miš 🐭 ali se borim lavovski...
Wish me luck...

Toliko sam umorna da imam utisak šta god da pojedem ne mogu da povratim energiju. Kako će izaći ovo sa ovom Evropom, videćemo. Bilo bi idealno da oni lepo naprave neki svoj dil tamo negde iznad visoko i mene malenu na tržištu puste da živim srećno do kraja života kao mali kupčić i ne brinem za svetske probleme... Taman kada sam došla do nivoa da mi više ništa ne treba, i da ću se snaći sa ovim što imam kako znam, neko je smislio da meni da jedan tako veliki posao.
Pita ovaj glavešina a ko je tebi dao to da radiš? 🤔 Ja reko ne znam, dok sam došla sa bolovanja zatekla sam Lead Buyera iz Paname koji kaže svima Lady je moj naslednik.... :lol:
Selo veselo :aha:
Osećam se kao pig in space, dođe mi da kažem ljudi aman, zašto ja?
Ma i nekako, da me puste da radim kako sam naučila, nego dođu sa svih strana sa gomilom hoću, neću, uradi, nemoj.
Alisa u zemlji čuda.
Ali eto kažem sebi, gledaj to kao priliku, ma koliko te zastrašili, imaćeš jedno više iskustvo da upišeš u dostignuća i karijerni profil, i da kažeš sebi sve to što rade oni za pet cifara možeš i ti. Pa se borim i dalje da uradim to na svoj domaćinski način, a kako će sve ići i hoću li povratiti svoj mir, nadam se, jer u neku ruku cilj putovanja je putovanje, kada govorim o mom ličnom interesu. To kažem iz razloga što je šansa u životu ne ono što ti se nudi, već ono što ti iz toga dobiješ na kraju.

Moji su bili u Ada molu i kupili su mi haljinu i kupili novu opremu za kupatilo. Haljina mi stoji prelepo, mnogo sam srećna :heart: a ovo za kupatilo je mnogo lepo. Sad imam i da se ponovim kad krenem na posao, taman uz nove sandale.
Ja sam sišla do Maksija da lovim neke sitne stvari za po kući na akciji, pa sam nešto i našla što mi treba, pa sam to i kupila. Ništa nisam radila popodne, samo se odmarala i slušala muziku.
Jedva čekam da obučem novu haljinu :zskace:

Kakv bi to blog bio.. da je Lady sve ovo objedinila sto je do sad napisala ceo zivot svoj :kiss:

Realno o većini ovde znamo sve, čak i ono što ne znamo. Nisam jedina što je sigurno koja piše o sebi većinu stvari.
Nije me niko angažovao da mu pišem plaćeni blog, iz razloga što ne verujem u smuti pa prospi poslove, a ni ne mislim da sam posebno zanimljiva.
Ubijam vreme ovde, generalno, a da sam ikada umela da prodam svoje pisanje i da nisam *****, pare bih možda zgrnula.
Ali ja sam obična *****, ja volim zonu komfora više od novca.
Svejedno hvala tebi na komplimentu.
Ja primećujem da ljudi moje pisanje prate, možda se ne slažu, ali ga prate.
Dokle ću ovako... Glupo... Realno... Jeste...
Ne znam...
Počinje da mi biva i ovde dosadno, a zna se da je dosada ubica za moje vijuge, i gušenje svake vrste, pogotovo slobode izražavanja, a onda polako gubim interesovanje... Do kraja teme definitivno planiram da odem vo vjeki vekova i nađem neki drugi vid zabave.

Realno o većini ovde znamo sve, čak i ono što ne znamo. Nisam jedina što je sigurno koja piše o sebi većinu stvari.
Nije me niko angažovao da mu pišem plaćeni blog, iz razloga što ne verujem u smuti pa prospi poslove, a ni ne mislim da sam posebno zanimljiva.
Ubijam vreme ovde, generalno, a da sam ikada umela da prodam svoje pisanje i da nisam *****, pare bih možda zgrnula.
Ali ja sam obična *****, ja volim zonu komfora više od novca.
Svejedno hvala tebi na komplimentu.
Ja primećujem da ljudi moje pisanje prate, možda se ne slažu, ali ga prate.
Dokle ću ovako... Glupo... Realno... Jeste...
Ne znam...
Počinje da mi biva i ovde dosadno, a zna se da je dosada ubica za moje vijuge, i gušenje svake vrste, pogotovo slobode izražavanja, a onda polako gubim interesovanje... Do kraja teme definitivno planiram da odem vo vjeki vekova i nađem neki drugi vid zabave.
Nisi more obicna, nego si jako neobicna i to je ono sto ovaj topic cini interesantnim..svako moze pisati o kucnim dogadjajima ili o onome sto mu se desava na poslu...no nema svako slifa za to..Meni licno jest interesantno da vas citam jer ja licno iako sam bio 25 godina novinar ne mogu pisati tako recito kao vi..bolje je da nastavite tako jer ako vam nije dosadilo 463 stranica nece jos toliko..

Nisi more obicna, nego si jako neobicna i to je ono sto ovaj topic cini interesantnim..svako moze pisati o kucnim dogadjajima ili o onome sto mu se desava na poslu...no nema svako slifa za to..Meni licno jest interesantno da vas citam jer ja licno iako sam bio 25 godina novinar ne mogu pisati tako recito kao vi..bolje je da nastavite tako jer ako vam nije dosadilo 463 stranica nece jos toliko..

Hvala ti Mister :ok:
Ako ti tako kažeš, valjda je tako :lol:
Kako budem raspoložena... Dok ima vas koji me čitate, dobro je...
Nemam afiniteta za neki ozbiljan blog, mada hvala puno za komplimente :heart:
Dok god ima onih kojima je moj prikaz nekih običnih stvari zanimljiv, možda imam jedan teg više na ovoj strani da ostanem.
U vezi sa nekom vrstom online zarade, kad ste već pokrenuli u tom pravcu.
Našla sam, ali je sve to vrlo loše, neizvesno, i po svoj prilici će pre da ti uzmu nego da ti daju.
Osim toga moj sat dosta košta, to što oni plaćaju nije ni satnica tinejdžera u Kini u fabrici odeće.

Dalje ja volim slobodu u slobodno vreme više nego išta, po svojoj meri, da me svi ostave na miru i samo slušam muziku. Dok god nemam nikakvu obavezu poslovnu prema nekom, sem svog redovnog posla, dobro je.
Ne želim više obaveza, to je sigurno.
Forum mi daje trunku opuštanja i razonode, ma koliko bio trošenje vremena na nebitne stvari, a osim toga sve je free, pa tako i ja surfujem ovde slobodno ko ptica na nebu...
To ima svojih čari...
A da ne bude opet kako sama pričam, a kobaja nema, spremam se za kancelariju. Promenjen je raspored i idem naredna dva dana.
Malo se i veselim, ali samo malo, ništa ručak, ništa psi, ništa nabavka, malo da se izmestim iz kuće i da neko stvarno vidi kako sam se doterala, ko što kaže ćerka ne šalim se.
Idem da slušam muziku, a stavila sam privatni telefon u funkciju za forum, ako sam ranije bila brza kao munja, sada sam brza kao oko.

Back