gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Ne kazem da moras sad odmah,ali neki kredit,rateplaniras u buducnosti.
Isplatice ti se sigurno.
Hvala ti.
Počeću da ubeđujem muža nakon što kupimo novi šporet.
Jeste da će to malo sačekati, ali primila sam k znanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kazem da moras sad odmah,ali neki kredit,rateplaniras u buducnosti.
Isplatice ti se sigurno.

Dobar dan.
Od sledeće nedelje vraćamo se u kancelariju.
Sad mi je najveći problem telefon koji treba da mi stigne na kućnu adresu, a ja neću biti kod kuće.
Onda pare. Registracija će nas mnogo koštati, a treba svekru da dajemo godinu dana. Uz sve to treba naći sad za troškove za kancelariju, hranu, prevoz.
Pa ustajanje, pa gsp, pa bolovi u nogama od obuće, još imam i herpes,.... Brrr... Ne ide mi se uopšte... Valja spremati ručak posle posla jer ja nemam da plaćam kafanu redovno. Sad kad pomislim na sve, plače mi se što moram da se vratim u kancelariju...
Rad od kuće ima nekih sitnih mana, ali je meni mnoooogo lakše i jeftinije.
Da bar uplate markicu, nego moram verovatno za početak da finansiram unapred prevoz.
Što kaže moj muž hvata me anksioznost... Iz keca...
Нека муж кува, ваљда зна нешто.
Polako, Lady.
Treba će ti malo vremena da se ustali.
Primećujem i ja da se službenici polako vraćaju u kancelarije.
Proveri sa firmom to za markicu i čuvaj sve račune, bez obzira koji prevoz budeš koristila.
Za kola, sačuvaj račun od goriva, za gradski sačuvaj sve račune do kraja meseca ili produži pokaznu, nzm kako funkcioniše u BG za gradski prevoz.
Da trebaće mi vremena da se naviknem.
Ali u svemu lošem, ima i nešto dobro.
Sređivaću se, družiti sa kolegama i biće malo odmora od kuhinje i od mojih.
Nije da su oni meni dosadili, daleko od toga, ali mora čovek i malo da izađe iz kuće i društvo da promeni, to je prirodno.
Muž je rekao da za početak idem kolima, pa šta košta da košta. Nekako mi uvek nađemo neki balans.
Kad budeš točila gorivo obavezno uzmi fiskalni i gotovinski račun.
Zbog putnih troškova.
Da, ima nešto u tome kad nisi 24h na jednom mestu.
Stalno u kući.
Za danas je gotovo.
Sutra me čeka ozbiljan razgovor sa šeficom u vezi ostanka u firmi.
Do kraja nedelje treba da odgovorim na ponudu druge firme.
Ja sam i na prošlom i na ovom poslu imala napredovanje, ali iskreno dugo sam i temeljno pripremala taj teren, i stalno radim na njemu. To je strategija koja se gradi od početka na nekom poslu i stalno traje.
Malopre završila razgovor sa drugaricom.
Klinac joj puni 14.
Kad pre?
Još juče je bio beba, a sad već momčić.