Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ja se baš smrzla.
Zahladilo je.
Nije ni čudo kad smo na igralištu bili skoro do 20.30h.

Jeste sad hladno. Ja moram da izvedem malog psa kasnije, no obući ću zimsku jaknu, taman da još malo prošetam danas.
Sad se obuci toplo i pod tuš, ugrejaćeš se, bitno je da ste koristile vreme.
Nama je danas bilo lepo vreme, ni hladno ni vruće, lepo prošetale i sve kupile, i još popile kaficu.
Ja sam se za divno čudo obukla u skladu sa vremenom :lol:

Ostavi ih ako ih kupiš na sobnoj temperaturi van kese. I moje čekaju muža ceo dan na tanjiru, i ok su. Kupi ali ih ne stavljaj u frižider, i gledaj da ti neko ne pojede :lol: kod mene na poslu bi :lol:

Ipak je bolja varijanta vikend ili kad odvedem dete u školu produžim do pijace.
Ne stavljam ni ja u frižider, osim ako ih nisam zašećerila ili napravila sladoled.

Do sad sam se već ugrejala.

Sad razmišljam kako je malo trebalo da se malecka sva izlomi.
Otišle na igralište i tu onaj zip line.
Tu sretnem jednu poznanicu i zapričam se sa njom, svo vreme je vidim šta radi.
U jednom momentu dolazi i počinje da plače, jedna druga mama kaže pala je.
I to u momentu dok je čekala red da se popne na taj zip.
Sekundu pre toga sam je videla da čeka.
Srećom prošlo je sve i posle toga nastavila kao da se ništa nije desilo i spustila se još x puta posle toga.

Kako je samo trenutak nepažnje potreban da dođe do nesreće.
I sama kaže, pomerila se zbog jednog malenog.
Mama, noge su mi odjednom bile u vazduhu i ja puf guzom na zemlji.

Izvinjavam se zbog podužeg posta.

Do sad sam se već ugrejala.

Sad razmišljam kako je malo trebalo da se malecka sva izlomi.
Otišle na igralište i tu onaj zip line.
Tu sretnem jednu poznanicu i zapričam se sa njom, svo vreme je vidim šta radi.
U jednom momentu dolazi i počinje da plače, jedna druga mama kaže pala je.
I to u momentu dok je čekala red da se popne na taj zip.
Sekundu pre toga sam je videla da čeka.
Srećom prošlo je sve i posle toga nastavila kao da se ništa nije desilo i spustila se još x puta posle toga.

Kako je samo trenutak nepažnje potreban da dođe do nesreće.
I sama kaže, pomerila se zbog jednog malenog.
Mama, noge su mi odjednom bile u vazduhu i ja puf guzom na zemlji.

Izvinjavam se zbog podužeg posta.

Bitno je da je ona sad dobro :vzagrljaj:
Moramo učiti decu da ne daju na sebe i ne čine ustupke na svoju štetu, znam da je teško, ali moraš.

Bitno je da je ona sad dobro :vzagrljaj:
Moramo učiti decu da ne daju na sebe i ne čine ustupke na svoju štetu, znam da je teško, ali moraš.

Nije to ni bio ustupak, taj maleni je bio na redu, curica koja se spuštala je vraćala taj zip prihvatilo ga je drugo dete da ovaj maleni može da se spusti i u tom momentu se maleni pomerio unazad i ćera se isto tako mahinalno pomerila bez da je pogledala gde se tačno nalazi i pala.
Posle toga je obratila pažnju.
Moglo je i gore da se završi, to je visina od nekih pola metra, ta platforma sa koje je pala.

Nije to ni bio ustupak, taj maleni je bio na redu, curica koja se spuštala je vraćala taj zip prihvatilo ga je drugo dete da ovaj maleni može da se spusti i u tom momentu se maleni pomerio unazad i ćera se isto tako mahinalno pomerila bez da je pogledala gde se tačno nalazi i pala.
Posle toga je obratila pažnju.
Moglo je i gore da se završi, to je visina od nekih pola metra, ta platforma sa koje je pala.

Uff :vzagrljaj:
Dobro je ispalo na kraju.
Mogla je ne daj Bože ozbiljno da se povredi.
Šta reći a biti pametan?
Ja mogu samo još da dodam da kao stara kukavica, i svi mi u kući, ne idemo na sprave na sajmu van autića, adrenalin mi nije potreban. Ko se čuva i Bog ga čuva.

Mislim da bi ti brzo osedela da vidiš gde se sve ona penje.
A imamo i adrenalin park u blizini, planiram za njen rođendan da odemo tamo, da li ćemo obe ići ili samo ona još ćemo videti.
Tu je naravno sve obezbeđeno i dobijaju se i kacige i svo vreme dok prelaze sve te prepreke su vezani i uvek je neko od instruktor u blizini.

Važno da je sve dobro prošlo.
Više sad razmišljam o tome nego u momentu kad se desilo.
Al tu je muzika i već je prošlo

Mislim da bi ti brzo osedela da vidiš gde se sve ona penje.
A imamo i adrenalin park u blizini, planiram za njen rođendan da odemo tamo, da li ćemo obe ići ili samo ona još ćemo videti.
Tu je naravno sve obezbeđeno i dobijaju se i kacige i svo vreme dok prelaze sve te prepreke su vezani i uvek je neko od instruktor u blizini.

Važno da je sve dobro prošlo.
Više sad razmišljam o tome nego u momentu kad se desilo.
Al tu je muzika i već je prošlo

:vzagrljaj: :vzagrljaj: :vzagrljaj:

Hvala, Lady sinoć na podršci.
Jesam sinoć brinula.
Iako je sve prošlo bez posledica, sinoć sam je par puta proveravala.
Jutros se probudila i pričale o jučerašnjem događaju.
Nadam se da će sledeći put biti oprezniji.
Mene više pogađa to što nisam videla taj pad.
Nisam ni bila daleko, opušteno sam pričala sa poznanici.

Za tebe uvek kad mogu :vzagrljaj:

Dobro jutro ili dobar dan.
Nisam dugo spavala, sama se probudila. A nisam loše spavala. Ćerka je bila u prodavnici, i izvešće kuče. Ja se ujutru odmah merila, lepo napredujem sa svojim najnovijim planom ishrane, vrlo sam zadovoljna. Dovoljno je da uradim par stvari sa spiska u toku dana i dovoljno je da ide nekim laganim tempom kilaža još na dole, nema tu još mnogo posla.
Ja sam svoj cilj postigla da izađem iz zone blago gojaznih i vratim se u zonu normalne kilaže, ovo dalje je stvar estetike. Ni sama još ne verujem da sam uspela i da smršam, i da promenim navike, i da prestanem da se gojim, i da uvedem jednu bolju ishranu generalno. Čvrsto sam obećala sebi da ću se pridržavati mojih pravila za zdravu liniju uvek. Biće tu naravno i situacija kada neću moći. Ali će one biti sporadične. Ja sam za ovih 4 meseca otkako se bavim svojom linijom naučila organizam da jede manje i to je osim skinutih kg još jedna od stvari koja me mnogo čini srećnom. Stekla sam utisak da sam naučila telo da uzima koliko mu treba, i da više neću imati problem sa kilažom.

Dobar dan
Prali smo kola i skidali foliju sa jednog stakla što nam je veliki pas uništio.
Nas dvoje smo pali na nos od umora, zvali smo ćerku da završi foliju.
Meni je proradio herpes, opet mi je pao imunitet. Imam aciklovir i mažem, ali boli.
Popnemo se gore mrtvi kao psi, a ja onda ajd pa spremaj ručak.
Mrtva sam ko pseto.
A kad vidim sudove i kuhinju, plače mi se opet. Od jednog ručka toliki krš :aha:
Strašno sam se umorila :aha:
Pretpostavljam da je sve ovo posledica korone i dalje, i ovaj umor i ovaj pad imuniteta. Nikad miran, nikad zadovoljan, standardno.
Nema života bez brige, jasno mi je to, pa sam se već i pomirila sa tim da uživam u onome što mi se pruži. I da moja filozofija bude uzmi sve što ti život pruža, naravno ne ugrožavajući druge.
Srce mi greje ovih prethodnih mesec dana koji smo proveli baš po mojoj meri, pa kad god tako klonem duhom kažem sebi, normalno je da posle lepog dođe i nešto da te muči.
Lepo ću ja da zajebem sada sve poslove, i prvo se dobro odmorim, a ostalo samo što moram i kad mogu.

Zasto ne kupis masinu za sudje?

Imam više razloga, uglavnom su u pravu ljudi koji mi kažu da je kupim, ne sporim. Nije to neki posao kad sam ja dobro. Prošle nedelje sam sve prala, sredila i sve se blistalo, jer sam bila super. Danas herpes, pre pola sata me napadne i proliv, plus što sam se umorila oko kola.
Ma opraću ih ko i uvek, a mašina mi je veliki izdatak na više načina. Kad ih perem redovno uveče jednom dnevno nije to neki posao. Samo da sam dobro. Nekoliko godina unazad sam imala brojne probleme, a sve to utiče na psihu. I onda mi bude sve teško, na nervnoj bazi.
Ja nisam pisala koje sam sve muke i probleme imala, samo za neke znate, a neću ni da pišem.
Ko ga ebe, rešiće se.
Da smo živi i zdravi.
Čim se odmorim, sudovi će izgledati lakše. Imam i odličan sunđer i krpu i žicu, od tada ide brže i lakše.
A ostale poslove sam odložila.
Moji su rekli ostavi sve i lezi.
On nije dobro od ovog pranja kola i još nije dobro posle korone, a ona uči. To je inače moj posao, oni imaju svoja zaduženja. A do večeras biću ok. Uvek ja na kraju sve uradim, nego simptomatično dođem onda kad mi je najteže.
Sad sam već bolje, a nije to neki posao kada je čovek fit.
Mene brine što sam ja tako dugo bila pod lošim nebeskim silama.
Dao Bog da ubuduće ide samo na dobro, na svaki način.

Imam više razloga, uglavnom su u pravu ljudi koji mi kažu da je kupim, ne sporim. Nije to neki posao kad sam ja dobro. Prošle nedelje sam sve prala, sredila i sve se blistalo, jer sam bila super. Danas herpes, pre pola sata me napadne i proliv, plus što sam se umorila oko kola.
Ma opraću ih ko i uvek, a mašina mi je veliki izdatak na više načina. Kad ih perem redovno uveče jednom dnevno nije to neki posao. Samo da sam dobro. Nekoliko godina unazad sam imala brojne probleme, a sve to utiče na psihu. I onda mi bude sve teško, na nervnoj bazi.
Ja nisam pisala koje sam sve muke i probleme imala, samo za neke znate, a neću ni da pišem.
Ko ga ebe, rešiće se.
Da smo živi i zdravi.
Čim se odmorim, sudovi će izgledati lakše. Imam i odličan sunđer i krpu i žicu, od tada ide brže i lakše.
A ostale poslove sam odložila.
Moji su rekli ostavi sve i lezi.
On nije dobro od ovog pranja kola i još nije dobro posle korone, a ona uči. To je inače moj posao, oni imaju svoja zaduženja. A do večeras biću ok. Uvek ja na kraju sve uradim, nego simptomatično dođem onda kad mi je najteže.
Sad sam već bolje, a nije to neki posao kada je čovek fit.
Mene brine što sam ja tako dugo bila pod lošim nebeskim silama.
Dao Bog da ubuduće ide samo na dobro, na svaki način.
Kad je covjek zdrav sve je lako,ali kad nije,onda masina mnogo pomaze.
Ja sam je posle korone uzela na kredit i vrijedi svake pare.Koliko bi mi olaksala da sam je imala prije.Prljavog sudja uvijek ima,ma koliko malo clanova domacinstva bilo.
Vrijedi se odreci neceg drugog,a kupiti je.

Ići će, Lady.
Pre ili kasnije sve se sredi.
Potrebno je samo strpljenje i čelični živci.

Hvala ti Rokerko 💖 💖 💖
Istina je, strpljenje. Volela bih da budem manje gnevna i da se manje brecam za svašta, ali mislim da je sve od majčine smrti naovamo ostavilo malo posledice.
Bar se trudim da živimo zdravo, normalno, vedro, u slozi i sa verom u Boga uvek.
Radim na sebi stalno, ali je normalno imati loše dane. Nismo savršeni.
Uzgred, oprala sam sudove :lol:
Mislim da je možda pre svega presudno voleti sebe, ali ne ni iznad ni ispod svojih vrednosti, već baš biti svestan svojih gluposti i voleti sebe i sa svojim manama.
To ćerki uvek ponavljam - najvažnije je oprostiti sebi. I biti svestan svojih mana, ali živeti sa njima bez kompleksa. Kad možeš sebe da voliš na jedan prirodan način, lako ćeš voleti i život i ljude koji te okružuju, uz uslov da ne postaneš sebičan i samoživ, i nemaš dvostruke standarde. A živ čovek greši, ali i oprosti, i sebi i drugima.

Kad je covjek zdrav sve je lako,ali kad nije,onda masina mnogo pomaze.
Ja sam je posle korone uzela na kredit i vrijedi svake pare.Koliko bi mi olaksala da sam je imala prije.Prljavog sudja uvijek ima,ma koliko malo clanova domacinstva bilo.
Vrijedi se odreci neceg drugog,a kupiti je.

Onda moram da nagovorim muža, ili da sačekam bonus sledeće godine. Već sam ispisala brdo čekova, tako da... Sad nije baš trenutak.

Ovo vreme je baš promenljivo i ceo dan se osećam loše ja mislim od ovog vremena. Ćerka i ja jedva čekamo pravo leto, ona kaže imam toliko stvari za leto, nemam kad sve ni da iznosim. Ja imam i za proleće i za leto, a obe za zimu imamo najmanje stvari. Danas je baš probala uz neke varijante torbicu što sam joj kupila za 8. mart, preslatka je i ide joj uz sve. Prvom prilikom ići ćemo u Indian shop da vidimo još nešto fino da izbunarimo. Tamo ima lepih stvari i nisu skupe.
Ja čekam da registrujem kola pa da idem u kancelariju, dugo ću da većam šta da obučem, ali ću verovatno P.. S... kombinaciju uz nove sandale, to izgleda baš onako svetski. Jedino što bih ja da pokažem svoju liniju, koja se u tome ne vidi. Sad kad budem raspoložena, odoh da postanem na ti sa svojim ormanom i nađem nešto što će biti baš onako super poslovno i u isto vreme da istakne moju liniju. Možda ona Heppening suknja i košulja i sandale, to mi deluje onako baš direktorski. Mislim da ću to :aha2:

Back