Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ćao Lady. 💞💞💞
Dobro sam, uobičajeno, posao, šetnja, odmor, tekuće obaveze u kući.
Da smo svi zdravi i dobro, sve će se završiti.
Lady, još sutra i onda uživaj i opusti se na odmoru, prijaće ti nakon svega (proživljenog stresa, napora).
:vzagrljaj:

Hvala Maki 💕
Ti si vala zaslužila odmor još odavno, i želim ti da što pre dobiješ odmor i odmoriš se. Ti to lako sve obavljaš, svaka ti čast na tome, imaš jedan mindset lakoće koji se meni jako dopada, i divim ti se iskreno. Ne baš da ti zavidim, jer ja ne želim da budem toliko vredna, ali da ti se iskreno divim, to da.
Ja doduše volim i namerno da budem lenja :lol:
Kao što namerno hoću da pušim i kao što namerno jedem slatko na režimu.
Ali ti se divim na toj energiji da sve nosiš sa lakoćom, to je dar od Boga, uživaj u tome :heart:
Ja sa druge strane imam neko svoje drugo oružje, optimizam, da ne radim sve po ps-u, da pljunem marfiju kad mi se hoće, da imam neku svoju slobodu duha da kad nešto neću baš neću ili kad baš hoću hoću.
Ne znam ni da objasnim, ali kapirate :lol:

Radim prvog i četvrtog maja, obećala sam zaposlenima da ću naručiti tortu da se počastimo. Nas dvadeset petoro, oni rade u dve smene. To je moja zahvalnost njima što su uvek izašli u susret, ostali i duže, uradili i ono što ne moraju, ali samo da bi se posao završio.

Mnogo je lepo raditi u zdravom kolektivu
Uživaj u tome
Odnosi na poslu su jako bitni, kada je tim jedinstven i udružen, nema tog posla koji se ne može završiti :ok:

Ekstra Afro 💕 💕 💕
Taman da nemaš nikakvog dodira kad ne želiš
Slušalice su zakon.
Želim ti svakako dobro zdravlje i što brži izlazak uz uspešnu terapiju.
Čuvaj se, šaljem ti veliki zagrljaj :zag:
Hvala. Izadjem ja brzo ali me posle izmuci, sve teze podnosim te terapije, a nije ni cudo ovo ce sad biti 21-va, puno je to otrova. Treba da uradim ct pa da vidim hoće li mi još davati ili je to,to za sad.

Hvala. Izadjem ja brzo ali me posle izmuci, sve teze podnosim te terapije, a nije ni cudo ovo ce sad biti 21-va, puno je to otrova. Treba da uradim ct pa da vidim hoće li mi još davati ili je to,to za sad.

Drži se, nadam se da je to to :zag:
Dao Bog najbolje, drži se i polako sve u životu, ne smeš ni da se nerviraš, niti umaraš :zag:

Slušam muziku ponovo i nisam večerala
Ćerka insistira da sutra veče pravimo kiflice, ja ću da zamesim, ona će ostalo, a ja ću da ih jedem, jer sam rešila da svoju novu devizu sprovodim u delo, da uživam u životu i hrani, samo što ću da uzmem više jogurta, a manje kiflica, najedem se normalno i stanem. Uživaću u hrani ali ću da sprečim da se gojim. Drugo gledaću da se potrošim i legnem kasno, a to neće biti problem, jer ćerka ogladni rano, pa ćemo ranije i da pravimo. A jedna ima 150 kalorija, računala sam. Strahota. Tri komada skoro 500 kalorija. I to se može rešiti. Za ručak jaja i salata, pa onda za večeru kiflice. Sve sve ali svoj novi način ishrane sada ne bih menjala ni za šta na svetu. Postigla sam cilj da uživam u hrani i ne gojim se, a trebalo mi je godinu dana da do toga dođem. Suština je stati čim utoliš prvu glad i to je to.

Dobar dan svima
Završila sam
I od sad sam lepo na odmoru 11 dana :heart:
Danas sam za divno čudo sve stigla, ostavila sam im minimum posla, skoro ništa, a to je ionako samo 4 dana što nisam tu pre praznika, izdržaće
Muž je doneo ćevape iz kafane , sad ne znam da li da spremamo kiflice večeras ili ne.
Inače sam prezadovoljna i šta sam uradila danas, i kako, i idem s mirom na odmor, pa i ako nešto treba, nije ni to problem neki.
Mnogo sam se umorila, ali mi je osećaj zadovoljstva baš veliki i zbog uspešnog dana i zbog toga što sam konačno slobodna svih 11 dana.
Pitajte me kako sam :lol:
Čudno, još nisam shvatila da sam free i da sad mogu da radim celo popodne, i sutra, i prekosutra, i još par dana, baš kako hoću 💖 💖 💖
Divno je eto šta reći 💖 💖 💖

Back