Kafić Dobro jutro, dobar dan, laku noć i dobrodošli vol 10

Ја рано устала, а зна се, ко рано рани има много времена да све упропасти :rotf:

Ja ću ko Denis, al ću ubaciti i prosto proširenu rečenicu
Ko rano rani ceo dan zeva i stalno je umoran i pospan.

Mi konačno privodimo kraju sređivanje igračaka.
Jednu turu smo već odneli.
Ostale su samo današnje igračke.

Dobar dan
Prilegla sam malo da opustim živce, posle razgovora sa svekrvom sam poluluda
Nisam još ni pribrala, ni oprala, ni očistila, sad smo ručali, pa sam se na kratko pružila.
Imam ručka i za sutra, hvala Bogu, za njih, sebi ću nešto izvaditi iz friza, ja bar nisam problem.
Prvo ću malo da se odmorim, oko ovih ćufti ima dosta posla, a posle ću već uraditi sve kad malo popravim raspoloženje.
Cveće na terasi je pustilo pupoljke, orhideja je cela procvetala. Samo još da dođe i to lepo vreme konačno, potpuno me je smorila ova zima koja traje predugo.
Rešila sam da ovo leto, pošto para za letovanje nema, provedem što više izlazeći i sređujući se, da sedim na terasi, i da kad god mogu budem napolju i koristim lepo vreme. Željna sam sunca, toplote, kao da će mi oni olakšati deo briga koje imam. Bar mi utiču dobro na psihu, čim mogu da se lepo obučem i prošetam ja sam odmah bolje.

Poslednja izmena:
Sve sam skoro uradila. Skoro. Ali dobro, nema veze, imam pola sata sad odmora pa ću nastaviti sa poslom. Bar je kuća sada sređena. Sa zadovoljstvom idem da pušim i pijem vitamine, iako sam jela kao crv, neću večerati jer mi ne prija. Ova ishrana da jedem sve što volim ali malo je zapravo ono što meni treba i što prija mojoj psihi, jer ja sam ko dete, ono što mi zabraniš ja moram da uzmem, kad je hrana u pitanju. Ovako mi je baš super, nisam teška, a kao osvedočeni skadokusac jedem sve i uživam.
Ako me već more neke druge brige, bar ima tih nekih stvari koje me čine da se osećam baš lepo :heart:

A i ova linija koju sam sredila me baš čini srećnom :heart: ni zbog drugih, čak ni zbog stvari, već što sam sama sebi mnogo lepa. I to je tako divan osećaj. :heart:
То и јесте најважније, кад си себи лепа, свима си лепа...

Ја сам се сморила, месецима без фризуре и шминке.
Кад ставим маску, ништа ми нема смисла
Е, од сутра се опет шминкам, а ускоро ћу посетити и фризерку.

Tako i treba. Ja sam se ofarbala i sredila krajeve, imam novu šminku i tri parfema. I novi outfit za izlaz :heart: i liniju :heart:
Samo još da dođe lepo vreme aje :lol:

Završila sam sve i sad sam slobodna, a on je rekao da će da vodi oba psa i da legnem. Malo sam čimnula ovde i onde nešto slatko umesto večere, a spremila njima da jedu nešto konkretno. Slušalice su mi pri kraju sa baterijom, nismo ih nijedna od nas dve punile. Sad slušam muziku i malo izašla na forum, pa idem ranije u krevet. Ovo što sam prošlu noć i dan spavala 12 sati, rodila sam se danas.
Odavno mi nije toliko prijalo ovo dugo spavanje, vraćam se u normalu.

Ja se šminkam najnormalnije, malo popravim kad skinem masku. Karmin sam samo zamneila ružem za usne, jer karmin je jak i uprlja masku i razmaže se. Ruž ne. Kod frizera redovno. Ma beži bre, još treba da se zapustim u celom ovom cirkusu, šta sam onda uradila.

Ja se šminkam najnormalnije, malo popravim kad skinem masku. Karmin sam samo zamneila ružem za usne, jer karmin je jak i uprlja masku i razmaže se. Ruž ne. Kod frizera redovno. Ma beži bre, još treba da se zapustim u celom ovom cirkusu, šta sam onda uradila.
Ни код мене нема промене што се тога тиче.
Осим кола :lol: која су и узета када је ово лудило кренуло да не морам с маском градским превозом. Ево им средњи прст!:lol:
Извините :rumenko::heart:

IMG_20210419_112438.jpg

Kad imaš kreativnu frizerku.

Back